Partizan u Laktašima: Po pobjedu za plej-of!

Crno-beli u nedelju gostuju ekipi Igokee u 16. kolu ABA lige. "Očekujem da odigramo čvrstu utakmicu i da pokažemo napredak u odnosu na utakmicu pre", poručuje Nenad Čanak.

Košarka 13.01.2018 | 20:30
Partizan u Laktašima: Po pobjedu za plej-of!
Partizan nastavlja trku za plasman među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Na tom putu u nedelju ih očekuje meč protiv Igokee u Laktašima.

Trener crno-belih Nenad Čanak ističe da će to biti ozbiljan zadatak za njegov tim, ali da očekuje dobro izdanje svog tima.

"Pokušaćemo da pobedom ostanemo u trci za četvrto mesto. Čeka nas utakmica protiv iskusne ekipe koja je pojačana novopridošlim Amerikancem, Artisom. Očekujem da odigramo čvrstu utakmicu i da pokažemo napredak u odnosu na utakmicu pre", istakao je Čanak.

Centar Đoko Šalić ističe da Partizan mora da ide na pobedu.

"Znamo da nas samo pobeda ostavlja u trci za plej-of. Imali smo skoro 10 dana pauze između utakmica što smo iskoristili da radimo na nekim svojim nedostacima. Moramo biti čvrsti, odlučni  i disciplinoviani tokom cele utakmice. Jedino na taj način možemo doći do trijumfa protiv Igokee koja odlično igra na svom terenu", naglasio je Šalić.

Meč Igokea - Partizan na programu je u nedelju od 17 sati u Laktašima.

Partizan ima skor 7-8, dok Igokea ima pobedu manje (6-9).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar