Triling kao garancija mira u Juventusu!

Han od leta da se podmiri azijsko tržište! Januar bi ipak trebalo da bude miran.

Fudbal 18.01.2018 | 23:10
Triling kao garancija mira u Juventusu!
Kolege trče po aerodromima, Đuzepe Marota i Fabio Paratiči mirno sede ispijajući šoljice najfinijeg espresa po trgovima Torina. Fokus Juventusovih čelnika je na letnjem prelaznom roku. Ovog januara ništa značajnije ne bi trebalo da se desi. Možda se desi da Emre Džan porani šest meseci, ali male su šanse. Ali isto tako - možda se desi i da se silne glasine o odlasku Aleksa Sandra konačno realizuju.

Zna se da Juventusovog levog beka već dugo juri Antonio Konte, šuška se i o Pari Sen Žermenu, ali je Čelsi ipak najviše zagrizao. Ali ako bude želeo da ispuni Konteovu želju moraće dobro da plati. A onda će i torinska Stara dama imati načina da pronađe Sandrovu zamenu.

Prema saznanjima lokalnog Tutosporta Marota i Paratiči su već suzili krug kandidata na tri imena koja bi bila pod pritiskom ako Sandro i ode. Prvi je Bajerov Brazilac iz klase ’93 - Vendel. Zatim je tu i dve godine mlađi bek Valensije Hoze Gaja, a na kraju i pre svih - Romin Emerson Palmijeri. I zato što zna i zato što je upoznat sa italijanskim fudbalom, a da se ne lažemo dobrim delom i zato što Juve uživa dok rivalima otima najveće bisere.

Kontakti sa Palmijerivijim zastupnicima su već počeli, piše dalje Tutosport. Tek da i on shvati da ga u Juventusu izuzetno cene.

To je dakle što se tiče odbrane, a što se tiče napada pomalo neuobičajeno pojačanje je prema brojnim izvorima već bukirano za leto. I Tutosport i Skaj Sport naime pišu da je Juventus na pragu dogovora o dovođenju Kvang-Song Hana, severnokorejskog napadača koji je pod ugovorom sa Kaljarijem, ali trenutno igra na pozajmici u drugoligašu Peruđi. Ima 19 godina, a na 17 utakmica u Seriji B ove sezone postigao je impersivnih sedam pogodaka i namestio još tri.

Marketinški je svakako primamljiv, pa i ne čudi što ga skauti Juventusa redovno prate još od septembra. Mogao bi da klubu iz Torina doneve veliku finansijsku korist od azijskog tržišta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar