Alimpijević: Loša odbrana, glupi faulovi...!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da Zvezda nije zaslužila pobedu samim tim što je primila 104 poena.  Alimpijević: Glupi faulovi i mala povreda Antića.  "Od 30 prekršaja, mislim da su 22 ili 23 bili glupi. . . ", rekao trener Zvezde posle poraza u Istanbulu.

Košarka 13.01.2018 | 12:00
Alimpijević: Loša odbrana, glupi faulovi...!
Efes je u 17. kolu Evrolige kod kuće bio bolji sa 104:95, a Alimpijević kaže da su porazu "šurovali" loša odbrana i bespotrebni faulovi.

"104 poena se ne smeju dozvoliti protivniku. Nebitno je što smo dali 95, nismo zaslužili da pobedimo ovu utakmicu. Moramo nastaviti da učimo neke stvari, posebno iz ovakvih utakmica. Mnogo loših perioda, loša odbrana jedan na jedan, glupi faulovi. Imali smo 30 faulova i mislim da su 22 ili 23 bili glupi faulovi koji su im davali slobodna bacanja. Pero Antić je imao manju povredu stopala i odlučili smo da je bolje da ne igra u ovoj utakmici", rekao je posle meča Alimpijević. 

Upitan za stanje Pere Antića, koji je odgledao meč sa klupe, šef struke crveno-belih rekao je da je odluka bila da se sačuva u Istanbulu jer je u nedelju važan derbi protiv Cedevite.

"U pitanju je mala povreda stopala. Odlučili smo da je bolje da ne igra u ovoj utakmici, jer u svom nacionalnom prvenstvu imamo važnu utakmicu za dva dana", dodao je Alimpijević.

Efes je protiv Zvezde upisao petu pobedu u Evroligi, a Zvezda 10 poraz u 17 utakmica. Trener Efesa Ergin Ataman je bio zadovoljan posle pobede jer je njegov tim imao više od 20 asistencija.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar