Tavamba: Premijer liga mi najviše odgovara!

"Smatram da je najkvalitenija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi", poručuje Kamerunac.

Fudbal 13.01.2018 | 11:45
Tavamba: Premijer liga mi najviše odgovara!
Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je Partizan dovoljno dobar klub za njegove ambicije, ali da ne krije da bi želeo da zaigra u jednoj od pet najjačih evropskih liga, od kojih Englesku svrstava na prvo mesto.

"Zadovoljan sam prošlom godinom koja je bila veoma dobra za mene, a u novoj želim da bude još bolja. Kao fudbaleru imponuju mi ponude iz inostranstva, ali najvažnije su mi moje igre u ovom trenutku. Partizan je dovoljno dobar klub za mene, ali kada bih odlazio to bi bilo sigurno u ekipe koje su na višem nivou od crno-belih poput onih iz Engleske, Nemačke ili Italije. Najviše mi odgovara Premijer liga, smatram da je najkvalitenija u Evropi, a ne bih imao ništa protiv ni da završim karijeru u Bundesligi", izjavio je Tanjuguprvotimac Partizana u SC "Teloptik" i čestitao svim navijačima ovog kluba 2018. godinu poželevši još više uspeha nego u prethodnoj.

Partizan čeka dvojicu iz inostranstva: Šta će biti sa Evertonom, Raćom, Ivanovićem?

Kamerunski napadač istakao je da najviše ceni kvalitete prvotimca Mančester Sitija Jaje Turea, ali da je za njegovu poziciju u timu najbolji njegov zemljak Samjuel Eto.

"Volim da gledam Jaju Turea, igrača veoma izraženih fizičkih karakteristika i samopouzdanja koji može da pokrije više pozicija u timu, a kada je reč o mojoj poziciji Samjuel Eto je najbolji je primer za mene i ako ga budem sledio njega biću na željenom nivou", poručio je Tavamba.

Partizan je juče krenuo sa pripremama za prolećni deo sezone. Ekipa Miroslava Đukićau Beogradu ostaje dve nedelje, nakon čega odlazi na Kipar gde će obaviti finalni deo priprema pred nastavak sezone.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar