Grujić bira - Vest Hem, Hadersfild ili Aston Vila

Srpski fudbaler Marko Grujić mogao bi drugi deo sezone da provede na pozajmici u Vest Hemu ili Hadersfildu.

Fudbal 17.01.2018 | 11:00
Grujić bira - Vest Hem, Hadersfild ili Aston Vila
Kako prenosi ESPN, osim ova dva premijerligaša, i član Čempionšipa Aston Vila je zainteresovana da pozajmu vezistu Liverpula koji retko dobija šansu kod Jirgena Klopa.

Grujić, prvo Klopovo pojačanje po dolasku Nemca na Enfild, u januaru 2016, ove sezone je nastupio samo tri puta u Premijer ligi.

U žestokoj konkurenciji u veznom redu pored Emrea Džana, Žoržinja Vajnalduma i Aleksa Okslejd-Čemberlena ne uspeva da se izbori za minutažu, pa se već mesecima najavljuje pozajmica jer i Klop želi da mu obezbedi više prostora na terenu kako bi se 21-godišnji Srbin razvijao.

"Mnogo mi se sviđa, pakleno napreduje. Sjajno igra glavom, ali nema mnogo mesta u timu što nije dobra stvar za njega. Razmišljamo o pozajmici, želimo da pomognemo igračima, a i kao klub moramo da mislimo na sebe. Vidim Markovu budućnost u Liverpulu, ali trenutno ne igra pa moramo to da promenimo", rekao je još u decembru Klop.

Otkako je došao za 6 miliona evra iz Crvene zvezde, Grujić je zabeležio samo 14 nastupa za prvi tim Liverpula, te ostvario jednu asistenciju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar