Dodik formira paravojne jedinice

Predsjednik „Srbske časti“ iz Republike Srpske Igor Bilbija vrši regrutaciju osoba iz krim miljea koji će činiti okosnicu buduće paravojne formacije. Specijalci ruskog „humanitarnog kampa“ u Nišu marširali ulicama Banjaluke. Direktna podrška stigla iz Moskve.

Republika Srpska 12.01.2018 | 10:45
Dodik formira paravojne jedinice
Za sebe vole reći da su humanisti. Ali ako na bilo kojoj društvenoj mreži upišete „Srbska čast“ , ukazaće vam se nabildani ljudi sa fantomkama na glavama, muškarci u maskirnim uniformama sa automatskim oružjem u rukama, fotografije iz teretane, vojne obuke i postrojavanja.



Pojaviće se i poneke fotografije na kojima se vidi da se pripadnici „Srbske časti“ brinu za sigurnost Arkanove udovice Cece Ražnatović, da su nerijetko u Moskvi i još mnogo toga. Ove novije fotografije uglavnom su nastale u Banjaluci. Ona od 12. 12. 2017. godine ipak je najupečatljivija. „Humanisti“ Srbske časti, u crnim majicama i maskirnim uniformama, fotografisani su u sali za sjednice Narodne Skupštine Republike Srpske.



U prvom sjedili su Igor Bilbija iz Prijedora i Bojan Stojković iz Niša. Oni su vođe „Srbske časti“. Igor Bilbija poznato je ime iz rubrike crna hronika. Hapšen je zbog prostitucije, lihvarstva i organizovanog kriminala. Bojan Stojković iz Niša slovi za „najjačeg Srbina“. Nosilac je ordena kojeg mu je uručio ruski general Valerij Vječesljavević Kaljakin. Zajedno sa svojim kolegama iz Srbske časti prošao je obuku u kampu 63. padobranske brigade u Nišu što je ovjekovječio i prigodnom fotografijom.



Tokom 2007. godine boravio je u u vojnoj bazi „Ševatske Livade“ u Preševu. Dio obuke je, prema izvorima Žurnala, zahvaljujući vezama sa ruskim ratnim veteranima okupljenim oko udruženja „Naslednici pobede“, prošao i u Moskvi, a formu održava u ruskom Humanitarnom centru u Nišu.



„Za ovakvog predsednika vredi umreti“, napisao je Stojković na svom Instagram profilu ispod fotografije Vladimira Putina.



Ispod fotografije sa Miloradom Dodikom napisao je: „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“.

Stihove tog narodnjaka Milorad Dodik zapjevao je u maju 2016. godine, na skupu organizovanom kao kontramiting opoziciji koja je tražila njegovu smjenu. O Dodikovoj sigurnosti tada su brinuli pripadnici „Srbske časti“.

Od tada su oni česti gosti Banjaluke, naročito onda kada predsjednik Republike Srpske iznosi ili provodi svoje separatističke ideje. Njihov pojačan boravak u BiH sigurnosne službe registrovale su u decembru prošle i u januaru ove godine.



„Srbska čast i podmladak Veterana RS Powers održale su u Narodnoj Skupštini RS sastanak na kojem se govorilo o formiranju jedinice sastavljene od ova dva udruženja , koji će učestvovati u svečanom postrojavanju i defileu povodom 9. januara, dana Republike Srpske“, piše u dokumentima sigurnosnih agencija koje još navode da se na sastanku „razgovaralo i o eventualnim intervencijama ukoliko opozicija bude preduzimala opstrukcije rada vlasti“.

Skupštinski prostor za djelovanje „Srbske časti“, prema istim izvorima obezbijedio je Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine RS.

On, međutim, na pitanja Žurnala, odgovara da nije primijetio boravak niškog specijalca sa ruskim odlikovanjima Bojana Stojkovića u prostorijama Narodne skupštine RS.

„Sa Veteranima Republike Srpske sarađujem i saglasan sam da oni kao NGO mogu da koriste prostor Narodne skupštine“, kazao Stevandić, pa potom okončao prepisku riječima – „hajd, sad zdravo. I nastavite sa naručenim tekstom“.

Prije toga priznao je da je bio govornik na ovom skupu, na kojem su govorili predstavnici „udruženja“ Srbske časti, te predstavnici ruskog udruženja „Naslednici pobjede“. Konferenciji, na kojoj se govorilo o potrebi anti-NATO djelovanja, govorili su još i Rajko Latinović iz Dervente kojeg su sigurnosne službe u BiH registrovale kao osobu obučavanu u vojnim kampovima u Rusiji.

Među prisutnima je bio i Aleksandar Stanojević iz Doboja, bivši pripadnik MUP-a Republike Srpske, dok su glavnu riječ, ipak, vodili predsjednici udruženja Srbske časti iz RS-a i Srbije, Bojan Stojković i Igor Bilbija.

„Predsjednik Srbske časti iz Republike Srpske Igor Bilbija vrši regrutaciju osoba iz krim miljea koji će činiti okosnicu buduće paravojne formacije, dok je omladinska organizacija Power baza za regrutovanje“, navedeno je u dokumentima sigurnosnih agencija BiH.

Prije tri dana, tokom obilježavanja dana RS pripadnici ove paravojne formacije su, takođe, učestvovali u defileu na ulicama Banja Luke. Međutim, njihovo prisustvo zabilježeno je i dva dana poslije, kada su automobili srbijanskih registarskih oznaka, sa grbom „Srbske časti“ bili parkirani na nekoliko mjesta u RS.



Da je vlast Milorad Dodika sklona angažovanju paravojnih i parapolicijskih jedinica pokazuje slučaj iz 2014. godine. Tada su, pred izbore, automobilima MUP-a RS-a u BiH ušli Donski Kozaci, paravojna formacija koja se nalazi na crnoj listi EU. Među njima je bio i Nikolaj Đakonov, Kozak koji je učestvovao u proruskim operacijama u Ukrajini.

Nakon što su mediji razotkrili njihov ulazak, vlasti RS su saopštile da su Kozaci došli na ples u centru Banja Luke. Međutim, kada su u pitanju pripadnici paravojne formacije Srbska čast, režim Milorada Dodika više ne skriva svoje namjere. Bivši kriminalci i bivši policajci u maskirnim odorama marširaju ulicama Banjaluke.

Izvor: Zurnal.info

Komentari / 226

Ostavite komentar
Name

Sandra

12.01.2018 09:50

O majko draga, pa još nam ovi fale...otkud sad oni? Šta taj čovjek neće izmisliti, pa to se ne može naći ni u bajkama.

ODGOVORITE
Name

Elvir

12.01.2018 10:05

Hoćes ti Sandra odgovoriti raznim islamskim pokretima u BiH, koji se spremaju?

Name

re

12.01.2018 10:09

Hapsi stokuuuu !!

Name

Mup

12.01.2018 10:10

Raspitajte se ko je vlasnik džipa sa čela kolone na paradi

Name

Sretni

12.01.2018 10:32

Amannn dzaba kad srca nema...

Name

Bajo

12.01.2018 10:40

Je li ovo Paravojna OVK??

Name

Re

12.01.2018 10:42

Ko

Name

GORAN ISTOCNO SARAJEVO

12.01.2018 10:46

Opasni su ko zemlja u saksiji, ovakvi pozeri su bjezali ko zecevi na ratistu, obicni sljam i smece koji samo srpskom narodu pogorsava situaciju u BiH , regionu i svijetu, ovi debili volovski glava ce nas skupo kostati, zbog takvi citav svijet izbjegava RS , sve sami kriminalci. Ovo je sramota za citav nas srpski narod. Dodik je kriminalac i to vise ne krije. A ako su ovi krkani nabildani mangupi dodzite malo kod nas kad god ocete!

Name

Bjeli orlovi

12.01.2018 10:54

Opet imamo tenkice opet cemo da rokamo sa Trebevica

Name

K

12.01.2018 11:03

DA IM NE PIŠE ONO NA MAJCI ,JA BI POMISLIO DA SU MUDŽAHEDINI IZ IRANA ! ONI ĆE SIGURNO BRANITI NAŠEG VODJU OD NEPOSLUŠNIH SRBA .

Name

Realno

12.01.2018 11:10

Ovo je ako niste znali pederska jedinica na celu sa milokradom ali milokrade narod te skida sa funkcije robija ti je dozivotna

Name

neso bl

12.01.2018 11:15

Gledaj bagre i sljama, samo vi izazivajte i provocirajte , kad frka izbije kasno ce nam biti. Kao srbin koji je 4 godine na frontu bio , stidim se sto sam srbin zbog ovakvi!!! Fujjjj

Name

Мектић

12.01.2018 11:22

Е сад сте прешли црвену линију. Све ћу вас похапсити.Перо дижи специјалу да ово ријешимо на Српску Нову годину, да ме запамте.

Name

@beli orlovi

12.01.2018 11:22

Imate tenkice imate pse rata,pa rokajte sa Trebevica,ali nemate JNA, i odluku UN;o uvozu oruzja,te se pitaj glupi beli orle zasto mladi bjeze iz RS. jer je 100% sigurno da predsjednikovi sinovi nece uzeti pusku u ruke pa na front, GLUP SI BJELI ORLE

Name

Za NEŠU

12.01.2018 11:24

Nisu ovi komentatori Srbi, to su pehlivani!

Name

KOMENTATOR

12.01.2018 11:26

Pročitajte: Vodja ove grupe hapšen zbog prostitucije,organizovanog kriminala ...

Name

re

12.01.2018 11:28

bjelosvjetska banda u klupama Narodne Skupštine, zlo pa naopako, neće na dobro

Name

Борац ВСС

12.01.2018 11:34

Шака јада!

Name

re beli orlovi Nemanja

12.01.2018 11:39

Rokaj ti gdje oces ja prvi pedala, 4 godine sam se roko na ratistima za nista, cim arapima prodam imanje ja idem odavde. Ko zeli rat dabogda mu u kuci bio. A ti smanji gledanje filmova sinko , ti prsani ko ti su prvi glave gubili. Kakav kreten

Name

VRS SARAJEVSKO ROM.KORPUS

12.01.2018 11:47

Ovakvi medzedi su u ratu bili veliki borci, krali i pljackali kuce i stanove, ubijali nejac i tukli, pune kamione iz bivseg S.Sarajeva izvlacili, rov nikad nisu vidjeli, da se opet zarati prvi pucam u ovakve, ovakvi nisu stvarali RS, a Dodik je njihov vodza, eto ko nas vodi, jebem te zemljo kad nas ovakve dade

Name

Mitar

12.01.2018 11:52

Dobri momomci rodoljubi i patriote... svaka cast momcima

Name

Jovan

12.01.2018 11:53

Dok je ovakvih momaka nikad se vise nece ponoviti Jasenovac i 1941 kad su nase djedove na prevaru ko ovcice vodili maljem u jame

Name

Huso

12.01.2018 11:57

Ne pada mi napamet da ratujem za lopove bakira i sdaovce odmah uzmam hanumu i pravac Njemacka

Name

Suljo

12.01.2018 12:07

Ovi mogu Bosnu da pregaze za 3 sahata jer vise nema ko daje brani bakir i sebija su sve unistili i pokrali.ja bi prvi pobjego u njemacku nek ratuje bakirov sin

Name

re Mitar Re Jovan Nemanja Pale

12.01.2018 12:09

Koji momaka ljeb vam jebem? Ovi su u ratu pljackali samo, ako ti se ratuje idi u Siriju sa srpskim placenicima koji se u sanfucima vracaju. Sta je malo rata bilo? Nas srba je sve manje i manje , omladina odlazi , ja se spremam uskoro da idem , ratovso sam i vise nikad, moji saborco su na vojnickom groblju na Sokocu, Miljevicima..... Mars p.....vam materina

Name

RE: Diverzija

12.01.2018 12:16

Srbi u BiH nisu shvatili neke stvari. Mi mislimo da je Amerika protiv nas, a zaboravljamo da je jedino Dejtonskim mirovnim sporazumom RS međunarodno priznata. Da su kojim slučajem Amerikanci htjeli da unište RS mi bismo davno bili uništeni., već te davne 1995 godine kada smo bili na koljenima. Republiku Srpsku uništava mafija na čelu sa Milokradom, koji nas bez ikakve potrebe uvlači u sukob sa cijelim svijetom. Šta šaka ovih kriminalaca može učiniti za RS. Mogu nam jedino rat izazvati i ništa više. Taj rat ovakva RS nebi preživjela. Taj rat bi se narodu Srpske odbio o glavu, a Milokrad bi se oprao od velikih pljački. Njemu u pravnoj državi prijeti golema robija zato i sve čini da Republiku Srpsku kriminalizuje. NARODE BUDIMO PAMETNI. Izbori su naše oružje. Iskoristimo tu olovku na pravi način.

Name

Vojvoda Branislav Gavrilovic Brne

12.01.2018 12:21

Ovakve sam ja suto i mlatio u ratu na Grbavici ko stoku , obicni misevi i saka jada, jedino sto znaju je da pljackaju i kradu frizidere, televizore, kauce, obicni papcici. Ovakvi kokosari ne mogu ni braniti srpski narod, obicni sminkeri i jajare, ako je neko fizicki jaci od njih od mene neka me posjete u Zemunu da snage izmjerimo i popove povedu, Brne Gavrilovic

Name

Ejfs

12.01.2018 12:24

Nista isilovci nisu bolji od ovih kerova

Name

za beli orlovi

12.01.2018 12:26

Pazi da opet ne budete letili sa zgrada kao nekad Ptice ste il niste snadji te se.

Name

Ре Елвир

12.01.2018 12:29

Изађите на фејзбук профил браће Ћулум криминалаца и верхабија(трговина људина, организована проституција, дрога...) из Санског Моста,једна од најачих организованих група у Њемачкој и Европи, па видите како се Игор Билбија грли и братими са њима...

Name

Zejd Dukmenić

12.01.2018 12:46

Ovo su strasni momci ovakvi su nas isprasli na spicastoj stijeni,svaki crni labud se uneredi od straha na sam pomen.nemamo nikakvih sansi protiv ovih delija ja prvi bjezim u njemacku nek bosnu brane bakir i sebija

Name

Re Re

12.01.2018 13:24

Grohotom se smijem,koja budala bi se bojala ovakvih kretena.Dva dana teretane i napuhanih misica stereoidima,a kada se treba pokazat na djelu u misije se rupe sakrivaju. Ne pravite paniku jer ova saka sljama je najhrabrija kada su u grupi .Sto bi rekli izdusite malo previse ste napuhani,,,,ha ha ha

Name

iznenadjeni?

12.01.2018 13:44

Pa ja sam ovo najavio prije 2 godine. Nece Mile odstupiti! Prvo vanredno stanje, nema izbora on ostaje. Ovako isto ‚92

Name

re elvir lazni

12.01.2018 13:45

Ne prdi u ladnu vodu Galijasevicu

Name

Mujo

12.01.2018 13:48

Meni je namah cir proradio i bas sam se prepao kad sam vido ove a i moja hanuma je morala popit apaurin za smirenje..mi smo pestraseni idem sutra namah u njemacku hambasadu da trazim vizu i selim za njemacku

Name

Kalesija

12.01.2018 14:02

Joj sta nam radi ovaj doduk ,kolko ce bolsanjaka puknuti cir zbog njega ,u Kalesiji nema ni u jednoj poteci ljeka za smirenje razjagmio narod zbog duduka i njegove slave,pa dokle ce da nam vako radi i razara Bosnu

Name

Komentator

12.01.2018 14:25

Blago nama običnim smrtnicima nemamo se čega bojati i čisti idemo pred Boga. Šta li će se desiti kad udari "junak na junaka", ovaj časnik na mudžahedina? Gdje li će biti njihove vodje?

Name

Cobra

12.01.2018 15:22

Opasne cete nema sta evo nam gace spale, samo krenite bujrum klosarcine , malo vam degeneka? Mi smo spremni !

Name

RAJVOSA

12.01.2018 16:51

Budite srbi sigurni da smo jaci i daleko brojniji da dodze do ne daj boze rata, a ni ti ga zelim ni ti je bilo kojem normalnom covjeku do toga, mi bosnjaci nemamo druge domovine osim BIH , a tako je i vi gledajte, bolje za sviju, a ova zemlja je nasa zajednicka i gradimo je ekonomski, a ove smrde cetnicke , vehabije i ustase treba istrijebiti za sva vremena vise. Nemojte belaj da prizivate dzaba, mur neka vlada i ljubav a ne zlo.

Name

Re Sandra,

12.01.2018 17:55

Samo se ti pripravi ,zdrebico draga ,dolazimo brzo.

Name

Re Sandra,

12.01.2018 17:55

Samo se ti pripravi ,zdrebico draga ,dolazimo brzo.

Name

volovi

12.01.2018 19:26

Goran je u pravu ovakvima je mjesto u prdekani.

Name

Borac,1.Krajiski korpus

12.01.2018 19:58

Dok smo mi probijali Koridor,Dr.Nenad je sa svojim SOS-om peljesio po BL I okolini ( "cuvena" operacija Kotor Varos-hapanje svega u ime srpstva).Dvojicu njegovih je ubila Srpska policija kad su napali policijsku stanicu kod Skorpiona u BL,a jednog straza VRS kod mosta u naselju Madjir,kad je krenuo u pljacku.E,braco...Doktor je iskusan u formiranju paravojno-pljackaskih jedinica.Tako je stekao pocetni kapital I od nekog ko je na skolovanje u BL stigao sa dve torbe,sad dosao do vile kod Samackog hotela na Starcevici,BL.Izgleda mu je opet zafalilo para,pa se laca oprobanog recepta...Nas,"male Srbe" naravno vidi kako gulimo liniju I udaramo po pasuljcini u nekom rovu bogu iza nogu

Name

075

13.01.2018 21:50

Samo tako Milorade, za rat i mi smo spremni, mi koji smo za DRŽAVU Bosnu i Hercegovinu, samo nastavi tako i hvala ti na tvojim "pametnim potezima"!

Name

075

13.01.2018 23:09

Drugo poluvrijeme oooooo, super, jedva čekam!!!

Name

Re za Huse i Muje....

14.01.2018 10:21

Je li to radi geni po babinoj liniji, pa imena mijenjate? Ne sikirajte se ima nas dovoljno...Umjesto što mlatite praznu slamu krenite sa riječi na djela, jer evo 22 godine to vaše "sutra" i "sad ćemo" nikako da dođe....

Name

Haris

12.01.2018 09:51

Dodik nije svjestan kako se ovako sam za guzicu ujeda sve se prati i čeka da se crvena linija pređe,zivio Duduk sam ćeš sebe uništiti.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2018 10:55

Linija se vec presla,hitno hapsiti,dosta je bilo Dodikovog kurcenja i unistavanja Bosne

Name

Re Re

12.01.2018 11:07

NIJE TO STOKA A TO STO SRBSKOM MEDIJU SMETA DODIKOVA HARIZMA I SRBSKA CAST A NE VEHABIJE GOVORI SVE..

Name

ре харис

12.01.2018 11:16

Ајде мало на кликс харисе.

Name

Dijagnoza

12.01.2018 11:20

A borci Spec Garde Panteri naplaćuju parking i Srbska čast pljuje po njima i čika ih da im stavi doplatnu kartu. Mauzeru vrti se u grobu kao pečenica. Dodik je tvoj i Biljanin proizvod.

Name

Condor

12.01.2018 11:32

RE RE Hajde kreni šta čekaš, mi takve i čekamo za drugo poluvrijeme

Name

Dr Prof

12.01.2018 16:31

Narode jeli ovo moguce jeli ovo istina sta moze bolesmom mozgu moze pasti na um.Stvarno je obolio sve cu uraditi da svoj kapital spasim j... .. Milosevic.

Name

xcxc

13.01.2018 01:34

Nesretna braco moja sta nam se događa. Dok nam najbolji đaci odlaze bespovratno ovaj sljam oni dižu. Gospodo ovo nisu prijatelji ni srpskog, a ni drugih narod. Dok obrazovan čovek tesko sastvlja kraj sa krajem oni kao putuju avionom, voze skupocena auta, ulaze u skupstinske sale što daje sliku atmosfere koju je sistem stvorio. Ovi bi samo nesretnog srpskog sina gonili u rat i patrolirali gradom. Jeli ovo u pozadini u Gospodskoj sa njima zamenik ministra za izbjegla i raseljena lica? Lijepu nam je sliku pislao u Svjet i Gardijan je već dobio priliku da zbog njegovog licnog interes i pohlepe napadne R.S.

Name

Hajde Mekta

12.01.2018 09:53

O ovome treba obavjestiti Mektica i da cujemo kakva su njegova saznanja o ovoj paravojnoj grupi!?

ODGOVORITE
Name

TesaSrbin

12.01.2018 10:30

Bravo treba biti uvjek spreman da se zastiti drzava RS i Srpski narod

Name

Srbo

12.01.2018 10:44

Taj se sprema da zaradi zlatnog ljiljana u kampu za obuku crnih labudova harmije buj ha

Name

Re

12.01.2018 10:57

I tebe tesa u haps kao i ove paraolose.Ti mislis sa njima braniti RS a ko je to napada.

Name

12.01.2018 11:29

Srpska cast!!!!Pa jedino vlada Srbije i Republike Srpske nije zbrinula vojnike i veterane rata za razliku od Hrvatske i Sarsjeva i o kakvoj casti u opste imaju obraza davpricaju ti ljudi su posle rata postali beda socijalni slucajevi gladni jeli to srpska cast pisam se na nju.

Name

komentator

12.01.2018 09:59

Ko god ovo pisao bi trebao da piše scenario za Dosije X ...

ODGOVORITE
Name

Cuti botino

12.01.2018 10:08

Jedi mekinje negdje na sestom spratu zgrade vlade i citaj sabrana djela Milana Ljepojevica

Name

KIKI

12.01.2018 15:13

Ovo je specijalna jedinica koja je obucema za najteza dejstva iza borbenih linija..diverzantski napad i upad u kuce i povlacenje sa zamrzivacem,bojlerom,sporetom itd na ledjima.Ni jedan Izraelski specijalac nije mogo da prodje njihovu obuku.

Name

Peki

12.01.2018 15:16

Slazem sa sa ovim komentarom za jasenovac da je tad bilo vise vakijex manje bi nas bilo u jasenovcu tako i sutra kad zapuca trevace nam vaki jer oni sto osudjuju oni ce nabrat za srbiju i kad sve prodje onda fodju da nam pametuju.

Name

Joja

12.01.2018 19:41

Vidis Peki bas zbog toga i dodju mudzahedini.

Name

NESO BL

12.01.2018 10:03

Najgori olos i sljam cuva najveceg srpskog kriminalca u Evropi mileta! Stidim se sto sam srbin koji je rodjen na Grmecu kad vidim ove teroriste!!!

ODGOVORITE
Name

komentator

12.01.2018 10:27

Upravo sada jedem Noblice "Cuti Botino" a ni blizu Zgrade vlade ... i ni blizu SNSD na šta aludiraš ! Ali očigledno je da kreće kampanja pred izbore pa i sva govna se sada rukaju i to je ono najgore ... I kada vidim da će grupa likova od 20+ biti "paravojna informacija" samo da bi bila neka VEST katastrofa !

Name

TesaSrbin

12.01.2018 10:49

Mirasde ne izmisljaj

Name

Posteno

12.01.2018 10:05

Svaki veliki predsednik ima svoju vojsku placenika koju finansira narod.Posle se desi da taj isti narod strada od te iste vojske.

ODGOVORITE
Name

Tanja

12.01.2018 10:12

Koji narod? Naroda uskoro vise nece biti.

Name

jojo

12.01.2018 11:39

ako dodik nedobije izbore, ovi će ih sigurno dobiti za dodu

Name

ja

12.01.2018 11:55

Samo sanjaj Munira Ima Srba i bice ih a bice i Republike Srpske

Name

Bosanska gradiska

13.01.2018 13:40

Bice R. BIH samo nece biti naroda u njoj,sa ovakvim vodjama poput dodika covica i bakira.

Name

глас народа

12.01.2018 10:06

Пишете глупости,оваква и било која друга организација се мора приклонити владајућим структурама. Они би се приклонили и било ком другом миле,вукота,чавић,тадић,перо,јанко небитно!

ODGOVORITE
Name

BL

12.01.2018 10:06

Znaci tako.Dodik osnovao paravojnu teroristicku organizaciju.Sledi kontra Dodiku.Uhapsite ga i njega i njegove kriminalce dok ne bude kasno,izazvat ce rat.

ODGOVORITE
Name

Strasno

12.01.2018 10:21

Da bi opstao jos na vlasti to mu je jos i preostalo da izaziva bosnjake i hrvate i postene srbe Treba ga sto prije ukloniti neide na dobro presao je duplu crvenu liniju.

Name

Re

12.01.2018 10:35

I ako bude rata veoma kratko ce trajati.

Name

Re

12.01.2018 10:44

Nema vise price niti cekanja,pod hitno Dodu uhapsiti i suditi mu.

Name

Logika...

12.01.2018 11:20

U pravu si za rat i KRATKO trajanje istog...Bošnjaci reže godinama. A što je još gore - ćute.

Name

Baja

12.01.2018 11:40

Odvrno sam Baju i onu pjesmu Republika Srpska Bio sam ti na rodjenju bio sam ti na krstenju s tobom pjev'o, s tobom plak'o i uvijek ce biti tako Ref. Ako kazu, opet cu na strazu ne moze ti nista niko, Srpska Republiko ako zovu, opet sam u rovu ne moze ti nista niko, Srpska Republiko Ti si zemlja mojih snova zemlja mojih pradjedova za tebe se zivot daje nek' ti ime vecno traje

Name

Re Logika

12.01.2018 11:50

Cute a namjenska industrija stanca,300 miliona izvoza u2017,za ovu planirano oko 500.Lageri su puni.

Name

Ramiz

12.01.2018 11:57

Bosnbjaci nisu za nikakv rat ako Dodik izazove rat svi Bosnjaci ce pobjeciu Svedsku,Njemacku i Dansku a pre toga ce juriti Bakira i Sebiju da ih objese

Name

Re

12.01.2018 16:45

Nismo za rat, ali da rezimo i cutimo je tacno. Rat bi trajao par sedmica jer bi mi doslovno samo prosli kroz Srpsku. Ali nije nam interes, sta cemo, imamo para vise od vas, mrsko nam je i sta cemo sa tom zemliom koju ste svakako ocistili od muslimana? Sram vas treba bit, Bog vas je kaznio ionako.

Name

Re Bl

12.01.2018 18:00

Sta pricas ,prvo je bakir osnovao svoje centre , zasto nebi i Mile .

Name

OPET JA

12.01.2018 10:07

Šaka kriminalaca i jadnika koje će Sipa pomesti ko prazan špajz!!!

ODGOVORITE
Name

re

12.01.2018 10:23

to cemo nanizati ko metar drva jednog na drugog samo da hoce krenuti nesto,,a ove slike su da prepadaju djecu dok im otimaju mobitele i skidaju jakne,,kokosari

Name

Adis

12.01.2018 11:17

Trojica ovih ce rijesiti svu SIPU

Name

DragoSipa

12.01.2018 11:37

Ovo su stvarno momci uvjezbani i spremni a u sipi je stanje katastrofalno sve go kriminalac i lopov ,piju,puse,drogiraju se ne mogu istrcati ni 100 metara .ovaj jedan nabildani vrijedi vise nego 100 Sipasa

Name

jojo

12.01.2018 11:48

i onda će NATO dobiti mandat da se vrati u Tuzlu i proširi na Brčko.

Name

re DragoSipa

12.01.2018 11:55

U tebe je mozak na steroidima, kao i kod ovih misici.Ove u borbi ne mozes promasit, ne trba ti snajper.Koliki su ne bi se mogli sakriti iza tenka.Ovo su samo manekeni, a oni koscati ce jurisati, ovi ce po gradu otimati raji stvari, i Husama i Stevanima.

Name

EVO I JA

12.01.2018 12:12

TI KO MALI MORA DA SI BIO MALTRETIRAN I ZATVARAN U SPAJZ STALNO TI SPAJZ NA PAMETI

Name

nikotije

12.01.2018 10:07

Vec vidzeno ovi zapale fitilj i povuku se onda narod gine nista cudno

ODGOVORITE
Name

ГЛАС НАРОДА

12.01.2018 10:11

Ово су опасни српски терористи! Све је под контролом јер их Сипа прати и чека прави тренутак да их похапси!!!

ODGOVORITE
Name

Miso

12.01.2018 10:41

Samo nek probaju dosao je kraj ,otimanju srba po RS od strane te muslimanske teroristicke oragznizcije zvana Sipa.Narod je spreman da se obracuna sa tim jajarama

Name

Bibo

12.01.2018 11:19

Ceka sipa da oni malo smrsaju

Name

MISO

12.01.2018 11:29

Bravo za komentar! Te teroriste Sipa ce sigurno pohapsiti!!!

Name

re

12.01.2018 11:34

Ove slike sa puškama su napravljene izvan BiH, ukoliko bi takvo što radili unutar BiH istog momenta bi bili pometeni kao gomila balege. Šetanje gradom nabildanih kockoglavih likova u crnim majicama ništa ne znači, jedino ne mogu da vjerujem da sjede u skupštinskoj sali, ako je to istina, ne znam, to je strašno

Name

rst

13.01.2018 21:42

hapsi ti prvo patriptsku ligu ako imas hrabrosti ;)

Name

Joja

12.01.2018 10:13

Narod koji ima ovakvu omladinu treba da brine za svoju buducnost.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2018 10:33

U Srbiji.

Name

Bisa

12.01.2018 10:14

Potpuna dekadencija... živio nam predsjednik....i svi oni koji ga podržavaju... kakvi ludaci i do kada tako? Nekad imam osjećaj kao da sve ovo sanjam. Onda se trgnem i vidim da psihijatrija upravlja RS. Poštovanje bolesnim ljudima bez političkog angažmana

ODGOVORITE
Name

PEKI

12.01.2018 10:14

Svjeove lopjove sipatreba dauapsi samiletom jerbo suopasni.

ODGOVORITE
Name

re

12.01.2018 10:39

Opet nepismeni peki

Name

Re Peki

12.01.2018 11:05

NEPISMENI GLUPANE OTKUD TEBI SMARTFON?

Name

Re Peki,

12.01.2018 15:57

Ti si jedno najnepismenije bice, procitaj svoj komentar "i bice ti sve jasno.

Name

Imadana

12.01.2018 10:15

ovakvih se ja ne bojim, 120kg+, prošli rat je pokazao da se ovakvi macani prvi ukake u gaće u borbi. ovakvi su opasni samo po frižidere i stereo- uređaje , starce i nenaoružane civile. otrov se drži u malim pakovanjima. pozdrav pravim borcima VRS, npr Orlovima Grmeča. 5. Korpuds

ODGOVORITE
Name

Upravo to

12.01.2018 10:47

Tako su u Banja Luci u Zaluzanima bili formirani 1992 neki padobranci.Tu su kao glavne face bili neka braca Santrac iz Banja Luke.Ti padobranci su toboze bili glavne face u kaficima maskirne uniforme,crvene beretke i skorpioni.Jednom prilikom 1992 godine su ih obavjestili da treba da idu na Bijelo Brdo.Niko nije stigao na odrediste svi su se razbjezali

Name

re upravo to

12.01.2018 11:38

hahahhaahahaahhaaa pravi borac ima srce i pušku, mišići u tim situacijama ne znače ništa, ovo su likovi za lihvarenje, reket i teroriziranje normalnih građana, čisti ološ, ovakvi likovi se u Beogradu zovu "talog srpskog društva"

Name

Ja sam Nidžo Jabuko

12.01.2018 10:21

Mustafa, ti li si? Vidim piskaraš sa rajom.

ODGOVORITE
Name

Opa Bato!

12.01.2018 10:23

Njih je Dodik angažovao radi ostanka na vlasti. Znači oni su tu radi opozicije...

ODGOVORITE
Name

jojo

12.01.2018 13:06

ako dodik nedobije izbore, oni će ih dobiti za dodu

Name

Opa Bato!

12.01.2018 10:24

Njih je Dodik angažovao radi ostanka na vlasti. Znači oni su tu radi opozicije...

ODGOVORITE
Name

BABA11CC

12.01.2018 10:25

Krimos mile ce sve uciniti da sacuva 100-tine miliona koje je od nas pokrao!!!

ODGOVORITE
Name

Baba11CC

12.01.2018 10:43

Dacemo mu jos 300 miliona ako treba odvajati od gladnih usra samo nek izvede Republiku Srpsku iz Buj Ha

Name

re:baba11c

12.01.2018 12:24

šta ćeš ti jado da daš a sad trenutno milion % nemaš ni za kavicu.

Name

Sasa

12.01.2018 10:29

Gde se moze prijaviti u ove jedinice .Ja i moji drugari bi da se odmah pijavimo ko dobrovoljci.Imam 21 god volio bi da prodjem obuku i da se borim za RS kao i moj otac.

ODGOVORITE
Name

Borac RS

12.01.2018 10:57

Ako budu borci kao baja bez opasni su ali ipak ja bih nji pohapsijo zajedno sa vehabijama iz maoce i dubnice kod kalesije i pravac goli otok sa svojim koji vodi

Name

Koo

12.01.2018 11:00

Mozda ti otac nije rekao, ali rat je zavrsen. Inace rat nije dobar za dravlje jer ima puno nuspojava, od gubljenja udova i casti do siromastva i iznenadne ili dugorocne smrti. Uz to se gubi svaki smisao za zivot i ono zasto si se borio nestane odmah poslije rata.

Name

Djunta bl

12.01.2018 11:18

Botino, pokri se ušima kao nekad tvoj tata.

Name

Mitar

12.01.2018 11:41

I mene isto zanima gde se moze prijaviti.I ja bi se prijavio

Name

Napred

12.01.2018 11:48

Sine, pitaj svog oca kolika mu je penzija/plata, on se siguno nije borio da Mile može u ratu švercati cigare i naftu ,te da danas može imati stotine miliona maraka. A što se tiče ovih junačina to su kao i Arkanovi specijalci, što je rekao Manojlović za njima su išli puni šleperi ukradene robe! A ti kad god se odlučiš uzeti pušku Bujrum, Bosna je progutala i većih faca pa opet opstala!!!

Name

re: sasa/mitar

12.01.2018 12:27

Ooooo Rambo izvini nisam te odmah prepoznao!!!!

Name

K

12.01.2018 13:53

Boljeti je razmisljajo budcnosti svojoj.Ovo 21 vek .

Name

Dorbirn

12.01.2018 14:53

Sale sinko,u ratu ne pucas samo ti,pucaju i na tebe,puno si filmova gledo gdje ne ginu glavni junaci..

Name

@Saša

12.01.2018 19:42

Ti bi da uvećaš kućni buđet? Ne dobija mama dovoljno za tatu koji je ostavio kosti u bosanskim brdima, želiš da dobija za još jednog poginulog Tarzana? Ne dao bog da krene samo jedna varnica, ne dao bog. Toliko ste se usku*čili, toliko vas je normalni svijet sit, ne bi ni do Pavlovića ćuprije stigli pobjeći. To što mislite da se bosanske patriote nekoga plaše jer ne reaguju na svaki idiotluk, to vam je najveća zabluda u životu. Ne samo da se ne boje ni boga, jedva čekaju da vas potamane kao štakore. U zdravlje jajaro, mali četniče u pokušaju... ❤❤❤

Name

Mile

12.01.2018 10:32

Baravo Srbi to se trazi

ODGOVORITE
Name

Djunta bl

12.01.2018 11:19

Bot, bot, bot...

Name

Mica

12.01.2018 10:33

Zivjela drzava Republika Srpska Zivio Srpski narod

ODGOVORITE
Name

Mile

12.01.2018 10:57

Moja Mico,svi mi Srbi zelimo drzavo sa ovu stranu Drine. Jedni znaj,a daj Boze da grijesim,sa ovima na vlasti mozemo izgubiti i Republiku Srpsku,a drzavu sa Njima dobiti nikada necemo.

Name

Re

12.01.2018 11:00

Srpski narod moze zivjeti a rs nikad

Name

Zute ose

12.01.2018 10:34

Pozdrav braco Srbi.Zute ose su uvjek spremne

ODGOVORITE
Name

BOSNA

12.01.2018 11:09

Samo navalite. Ceka vas med i mlijeko te dobre zenske .Poslije vjecni San.

Name

Re Bosna

12.01.2018 11:42

Ti bas hoces da te iskpovaju iz mass grave

Name

Re re

13.01.2018 23:38

Mi bas hocemo da vas nanizemo ko drva, pa da vidim ko ce iskopavati.

Name

karadjoz

12.01.2018 10:35

To braco i patriote.Ovi su kulturni i ne sijeku glave kao mudzahedini..Zelembaci,pssst.

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2018 10:59

Bas si ih prepao sa tim pssssss.

Name

Haris

12.01.2018 11:05

Vi kad začujete tekbir osijedite odmah zato pssttt.

Name

Djunta bl

12.01.2018 11:22

U pravu si ovi nisu opasni po ljude ovi detaljno "čiste" pokretnu imovinu.

Name

Tornado

12.01.2018 10:38

1. To je privatna dodina formacija 2. Nedo Bog da zapuca oni bi radili sve samo ne ratovali 3. Ove nabildabe bi jedan veteran vojske PC rastjerao kao malu djecu. 4. Narode dozovi se pameti.

ODGOVORITE
Name

Realitic

12.01.2018 10:49

Ovakva govna i prave ratne zlocine. Oni bi prvi vukli traktore pune tudjih stvari. Smradovi jedni, vrijeme arkana i juka je proslo. Metak u celo pa nek kradu od mame svoje.

ODGOVORITE
Name

PRAŠINAR VRS

12.01.2018 10:52

Ovakvih i njima sličnih: nabildanih,tetoviranih dobro opremljenih naoružanjem i opremom vidjeh pred početak i na samom početku rata po ulicama RS koliko hoćete. Prvi u pljački, reketiranju,udaranju nedužnih civila i najglasniji u pjevanju patriotskih pjesama, ali kad se zapuca i kada je trebalo braniti iz rova RS i ići u akcije u neprijateljskoj teritoriji nestadoše ko duhovi ostade samo: go seljak, radnik i patrijahlno vaspitana omladina.

ODGOVORITE
Name

re prašinar

12.01.2018 11:43

bravo za komentar, oni su zakuvali a sirotinja izginula

Name

Vedran

12.01.2018 11:44

Ovo su momci uvjezbani i spremni pogledaj na youtube .Vehabije i mudzahiri unerede gace kad cuju za njih

Name

PRAŠINAR VRS

12.01.2018 12:12

Vedrane srećo moja siguran sam da se nisi ni rodio ili si bio maloljetan u toku rata u BiH, i na drugoj strani kako ih ti nazivaš Vehabije isti su ko i ovi, samo jaki na komentarima i tzv stajling da se zapuca i jedni i drugi bi obrijali brade i bježanija a ostao bi jadan narod da čuva svoju kuću i okućnicu, vjeruj mi doživio sam to.

Name

jojo

12.01.2018 12:29

prašinaru, ja sam bio sa druge strane. Prijatelju potpuno si u pravu.

Name

re: vedran

12.01.2018 12:34

idi djete ratuj na play station-u i gledaj youtube i na tome ostani. Veze ti nemaš šta znači biti na nadmorskoj visini + 600 m u ušljivom rovu deset dana, jesti žižljiv grah i čekati svaki minut da sa druge strane isti takav naiđe da te prostrijeli. A kad se, ako si sretan, vratiš poslije 10+ dana u civilizaciju dočekaju te ovakvi kriminalci da te maltretiraju kad izađeš sa nekom curicom. I da ne zaboravim - nemaš trti života kao u igrici JUNE JEDNO

Name

Logika...

12.01.2018 11:17

JEDAN metak obori SLONA... Ovi šatirani samo ODRŽAVAJU budnost pravih patriota Bosne i Hercegovine. Lijepo je vidjeti javno nešto ovako. Hvala BN...

ODGOVORITE
Name

Mustafa

12.01.2018 11:19

Vi Srbi ste slabog pamcenja!? Nedavno su sve zute novine iz Srbije pisale o paravojnoj jedinici Bakira I. Cak se i zvanicna Srbija digla na noge i sjednicili o ”Bakirovoj paravojsci” od koje nista nisu nasli. Sada Imamo slike,imena,oruzje,fantomke,rusku vezu i.....? Teroristi,uistinu,dolaze sa istoka ali ne sa bliskog nego mnogi blize.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

12.01.2018 11:21

Joj jajara nabildanih.Ovih se bas niko ne treba bojati.

ODGOVORITE
Name

Laki BL

12.01.2018 11:22

Diktatatorovi izvrsioci, olos srpski

ODGOVORITE
Name

drago

12.01.2018 11:25

Para predsjednik,para države mora imati paravojsku.

ODGOVORITE
Name

borac VSS

12.01.2018 11:31

Saka jada. Gdje su bili kada se ginulo? U teretani. Ponavljam SAKA JADA.

ODGOVORITE
Name

borac

12.01.2018 17:08

Takve smo odma likvidirali.

Name

dex

12.01.2018 11:48

nepismeni pauni

ODGOVORITE
Name

Oktobar

12.01.2018 11:50

Nista novo. Istu bagru je skupljao i u oktobru 2014.Bili su smjesteni u Laktasima i imali su zadatak da izazovu nerede ukoliko Dodik izgubi.

ODGOVORITE
Name

neso bl za neso bl

12.01.2018 11:52

Ja se ne stidim sto sam srbin!

ODGOVORITE
Name

popara

12.01.2018 12:06

Ako vam je snaga u ovim jadnicima,onda....

Name

Goran

12.01.2018 12:15

A kad si sine otkrio da si SrBin ?

Name

Bošnjak

12.01.2018 12:37

I ne trebaš Nešo, žašto bi! Zbog ovakvih kriminalaca sa mišićima a bez muda? Takvih ima u svakoj varošici u BiH barem 20-tak!

Name

Re Goran

12.01.2018 21:46

Svaka cast za komentar. Grohotom se smijem ha ha ha ......

Name

Zerocool

13.01.2018 01:09

Neso Ne Trebas se stiditi Sto si to Sto jesi , Ovi gor e Neznaju sta je RAT a DODIK NEMA Mozga .

Name

Zmaj

12.01.2018 12:04

Ako ovi udju u prostor BiH a niko ne bude reagovao od vlasti BiH,onda treba narod sa motkama da najuri ovakve zajedno sa Dodikom. Mekticu,ti sad vuces potez,jer Dodik je povukao svoj.

ODGOVORITE
Name

Никола

12.01.2018 12:08

Ботови одговорите ми шта ће и од кога ће ови да чувају српски народ,против кога ће се борити ,ко их финансира ...

ODGOVORITE
Name

Bivši

12.01.2018 12:14

Ovo je već čisti terorizam. Već sam pisao da Mile ide u rat. Ne budimo djeca već vidjeni, kad je Arkan u Hrvatskoj po Miloševićevoj naredbi 'odradjivao posao' i pripremao teren za rat. Dodik je vrlo opasan, nudi nam perspektivu ruske prćije.

ODGOVORITE
Name

Mislim

12.01.2018 12:15

Kad ce da svati ovaj glupi narod da imamo mafiju na celu RS

ODGOVORITE
Name

Goran

12.01.2018 12:19

Nije problem u ovoj ,,prasecoj brigadi", vec u tome sto je ,, od ranije poznata".

ODGOVORITE
Name

rock

12.01.2018 12:24

Dal’ je moguce?

ODGOVORITE
Name

Sanja

12.01.2018 12:27

Istina je da je terorizam opasnost u BiH, samo koji?

ODGOVORITE
Name

re

12.01.2018 12:35

Галијашевић наглашава да данас не говоримо само о одреду „Ел муџахедин“ него о армији и бригадама терориста и убица које је овај одред за двије деценије активног дјеловања обучио и произвео у БиХ. „За тај степен безбједносне пријетње данас највећу одговорност сноси Шефик Џаферовић, уз Алију Изетбеговића, креатора идеје исламског друштва, исламске власти и изградње исламске државе, који је једини, као босански ајатолах, могао наредити Расиму Делићу и његовим генералима да прећуте злочине, да заврше са операцијом `Врандук` и да сазнања из те акције и документа униште“, истиче Галијашевић. Он у ауторском тексту констатује да Алија Изетбеговић и његови политички насљедници, уз њихове слуге у правосуђу БиХ, сносе највећу одговорност због чињења и заташкавања тих и других, вјерски мотивисаних злочина, који још нису кажњени, чак ни отворени или процесуирани пред судовима у Сарајеву, нити има изгледа да то уопште и буду!

ODGOVORITE
Name

Ismar

12.01.2018 13:07

Galijašević prima 1700km od miletovog lobističkog budžeta. Tip nije normalan, alu kao takav se rodio za Srbe. Retardiran si.

Name

@Ismar

13.01.2018 05:45

Nije 1700 nego okruglo 3000KM!

Name

re ismar

13.01.2018 11:56

Za vas muslimane, svaki vaš sunarodnik koji priča i piše istinu, a ista nije po matrici vašeg rahmetli ajatolaha alije, nije uračunjljiv. Evo gospodin Galijašević nije po vašoj volji jer piše istinu o zločinima mudžahedina, Hakija Meholjić i Ibran Mustafić nisu uračunjljivi kad pišu istinu o Srebrenici, koju su oni doživjeli itd.

Name

Petyr Baelish

12.01.2018 12:54

Ja ološa braćo mila!

ODGOVORITE
Name

Izraelac

12.01.2018 12:56

Takvi u ratu prvo pljackaju svoj narod ...

ODGOVORITE
Name

Вук Караџић

12.01.2018 13:01

рече и написа да је правилно Српски а не Србски. Ако се већ неко декларише као србин требао би да познаје и Српски језик.

ODGOVORITE
Name

Goran

12.01.2018 13:23

Ne zamjeri im, to su ovi Neo Srpi iz devedesetih i njihova deca.

Name

Sve magup do mangupa

12.01.2018 13:24

Ovakvih je bilo i u Sarajevu pred i početkom rata. Mangupisali se, folirali, pucali u vazduh i ovo-ono, a kad je rat , nažalost, počeo punim intenzitetom, "junaka" nigdje. Ostadosmo mi koji ga nismo htjeli, a morali smo jer je propaganda na svim nivoima i izbjegavanje želje za mirom bilo jače od mira. Sve mangup do mangupa!

ODGOVORITE
Name

In

12.01.2018 13:46

Prvo Bakir sad i Mile imaju privatnu vojsku sastavljenu od kriminalaca izroda srpskog i muslimanskog naroda ali uzalud im narod je jaci i od ovih nabildanih mi cemo milu a federacija Bakira u zatvor posle izbora. Narod i jedan i drugi je gladan i ispraca djecu u inostranstvo a oni se bogate na nas racun a na nas racun finansiraju i avoje vojske

ODGOVORITE
Name

Regan

12.01.2018 13:47

Ovakvi su isto tako pocetkom 90- ih glumili frajere a kad je doslo do sranja onda ih nigdje nije bilo nego su mene i mnoge slicne meni uvukli u rat sa 20 god.i manje.I samo neka oni i salje traze guzici cepa ,ovaj put ako hoce rat ja im kazem bez mene pa makar morao otici na Mars.To je stoka nevidjena,kriminalci i bitange

ODGOVORITE
Name

K

12.01.2018 13:47

Gde su sad :Vucic, Vulin, Dacic iostali.Da sazovu varednu sednicu.Jel sad ugrozena stabilnostregije.Dase oglasi Kolinda koje sad ugrozen BiH.Regiji

ODGOVORITE
Name

Idi bre bolan..

12.01.2018 13:48

Osim za plašenje već ustrašenog naroda, vlast bi ih moga koristiti za utjerivanje poreskih dugova. Da rade grupno, u grupama, jer jedino u grupama im narasta bezobrazluk i drskost, silovnost i bezobzirnost,

ODGOVORITE
Name

napuhani

12.01.2018 13:55

Zlouporaba anaboličkih androgenskih steroida

ODGOVORITE
Name

Re

12.01.2018 14:01

Dzaba bicepsi,bolje da su radili kardio i noge trebat ce za bjezanje.

Name

Miko

12.01.2018 14:17

Kod nas se kaze skim si takav si.

ODGOVORITE
Name

srpski oficir

12.01.2018 14:25

Da je sreće, Republika Srpska bi za pola sata, najdalje za dva sata imala na zakazanom zbornom mjestu u slučaju opasnosti-napada, 300-500 vodova sa tačnim rasporedom u svim opštinama i ljudstvom naoružanim sa dugim cijevima. Naravno, to bi bila vojna tajna, ali pošto nas vode posle rata izdajnici, imamo kur*c? Ovako nam ostaje zbog političke bande, nesloge, izdaje vojske, i oduzimanja bezbjednosnih službi, da nam neko za narodni novac stvara nabildane formacije koje su planirane da zaštite predsjednika od nezadovoljnog naroda.

ODGOVORITE
Name

Bivsi VOJNIK VRS

12.01.2018 15:10

Sve si rekao,i sve si upravu Brate Srbine.

Name

Ime

12.01.2018 15:18

Ti vodovi stoje vec pred stranim ambasadama Slovenije,Slovacke, Njemacke ....ali zbog neceg drugog i pametnijeg cilju u zivotu.

Name

PRAŠINAR VRS

12.01.2018 16:49

Opustite se, rata u BiH neće više biti. I onaj što je bio odvijao se po tačno utvrđenom scenariju, da su scenaristi htjeli BiH bez Bošnjaka ne bih ih bilo već 1992, da su htjeli BiH bez Hrvata ne bih ih bilo 1993 a da su htjeli BiH bez Srba otjerali bih ih 1995. Ovako su dobili što su i htjeli, podjeljen i isprepadab narod koji je zadužen u njihovim bankama,jeftinu radnu snagu i besplatne resurse koje mi ne znamo da iskoristimo.Sve dok vraćamo kamate njihovim bankama,radimo za sitne pare u njihovim firmama i dok nam koriste resurse nema rata u BiH.

Name

Re Zurnal;

12.01.2018 15:08

Kada moze Baki ,sto bi bilo meni zabranjeno .

ODGOVORITE
Name

Sala

12.01.2018 15:19

Ovo nije sala nasta se ljudi spremaju.

ODGOVORITE
Name

PERO

12.01.2018 15:22

SAMO VI GLASAJTE ZA DODIKA BICE NJIH JOS GORI TREBA MIJENJAT PREDSEDNIKA POD HITNO DOK NIJE KASNO.

ODGOVORITE
Name

Racic

12.01.2018 15:39

Oni su ravnoteza Patriotskoj ligi u Federaciji BiH.

ODGOVORITE
Name

BORIK

12.01.2018 15:43

Sjecate se u Boriku utakmice kada su navijaci se Borca derali Mile Lopove pa pet ovih gorila poceli da mlave Po tribinama djecu e to su ti,BN moze naci taj snimak i pustiti u udarnom terminu.

ODGOVORITE
Name

cdbluka

12.01.2018 15:50

Kakav predsjednik...takvi i ovi iz "srpske casti". Isti se lako pronadju i dogovore....sramota i realnost.

ODGOVORITE
Name

Banda Je To

12.01.2018 15:57

Zanima me samo sta ce da bude kad nestane crnih fondova cije ce dijete da otmu i ciju kucu da opljackaju,ove neozemunce hitno treba pohapsiti i protjerati odakle su dosli. Da se ovako sta javno manifestuje u Srbiji bili bi u zatvoru u roku od odmah. Treba pod hitno preduzeti sve mjere da se ovo zlo zaustavi u korjenu da se sasijece dok nije kasno.

ODGOVORITE
Name

Damir

12.01.2018 16:08

Ovo nesluzi za cast vec za sramotu oni demonstriraju moc kao i dodik moze raditi sta god hoce gledam danas oko nove bile kite zastave hercegbosne svaki 50 metara provociraju i jedni i drugi a mi budale sutimo i trpimo i opet vam nevaljamo a najvise nas ima u bosni i hercegovini ali ja mislim dacete vi smi sebi presuditi propast postupcima jer vam je ocigledno da bosna nigdje nece niti je ikada mogla .....

ODGOVORITE
Name

Paravasković

12.01.2018 16:08

Glavni Dodikov parageneral je Duško Vukotić, vrhovni komandant jedinice "Veterani RS". Ali, dvije brigade su mu otkazale poslušnost, hercegovačka i romanijska, kad su ga uhvatili kako je prisvojio i pokrao budžet "veterana".

ODGOVORITE
Name

TAKO JE

12.01.2018 16:31

Vukotic je velika lopuza i logicno je da je kao takav u Banjaluci za predsjednika postavio priucenog laktaskog konobara Zeljka Milinkovica. Ovaj laktaski prevarant i lopov je 2 puta dezertirao tokom rata, a Dusan Beric ga je morao protjerati iz jedinice, da bi ga kasnije pukovnik Dupljanin hapsio u Brckom i pritvarao. Nema koga taj nije u Banjaluci izvarao i sada koristi prostorije tzv. Veterana u Banjaluci za svoj kriminal, a sve to placa grad Banjaluka.

Name

Da se zna...

12.01.2018 16:14

Eh kad se pandorina kutija otvori, stvari krenu sasvim nekim drugim tokom......

ODGOVORITE
Name

Edo

12.01.2018 16:21

Do danas nisam imao neko misljenje o strankama i mrzio sam sda i sve ove iz mog naroda ali danas sam isao za zenicu i od novogtravnika do viteza svakih 50 metara zastava hercegbosne onaj u banjaluci sta radi da i nepricamo i opet mi nevaljamo a vecina smo u bosni e dragi moji kad te takav bijes spopadne kao mene da u ovoj drzavi mogu raditi sta god hoce onda je bakir u pravu bosnjaci moji glasaj te za sda iako nije dobar izbor ali moramo braniti nasu drzavu bosnu i hercegovinu od ovih neprijatelja koji su zlo od zla napravit cemo mi nasu islamsku bosnu vihorit ce barjak na svakom cosku

ODGOVORITE
Name

boki

12.01.2018 17:09

Prije tri dana, tokom obilježavanja neustavnog dana RS-a pripadnici ove paravojne formacije su, također, učestvovali u defileu na ulicama Banja Luke. KAKVA BAGRA IZ OVOG BNTV šta vi objavljujete stvarno ste bagra.Neka je sve kako piše tako i treba.samo me zanima šta to toliko vas žuljay.

ODGOVORITE
Name

borac

12.01.2018 17:11

Pa sta ste ocekivali da ce rusi polati vojsku olos olosu pripada.

ODGOVORITE
Name

borac prve kategorije gpbnt55

12.01.2018 17:29

neznam ove momke pa neću da pljujem po njima samo znam da više za lopove neću ratovati sve su pokrali i uništili i mi borci nemamo nikakva prava

ODGOVORITE
Name

Maksi75

12.01.2018 18:47

Bilbija volete drugari iz sanskog mosta da si ziv i zdrav dugo godina zivjelo bratstvo pozdrav

ODGOVORITE
Name

Scania

12.01.2018 20:13

Ima ih ,9000 hiljada.

ODGOVORITE
Name

Zmaj

12.01.2018 20:45

Najvise komentara djece koja su odrasla uz igrice, i gledajuci filmove RAmba,Komandosa i ostalih propaliteta. Oni koji su osjetili granaze,strah,plac, smrt shvatice o cemu govorim. Ostala dojencad zive u filmovima i video igricama. Razlika je sto kad u ratu pogines nema novog restarta i opet iz pocetka. Berte djeco pamet, ako vam ga nisu svrake vec popile.

Name

Sloba

12.01.2018 21:55

Nema tu srbina . a ni casti . gledali su previse filmova . jedan pravi srpski borac . kada bih mahnuo rukom njih nebi bilo nigde .

ODGOVORITE
Name

kojestarije

12.01.2018 22:32

nabildovani balvanari,nije valjda milo se plasi da ga neko ne uhapsi pa naso ove da ga cuvaju.Jadan precjednik jos nam jadnije republike.nece njega jos duplo vise ovih balvana sacuvati.

ODGOVORITE
Name

Zdravko

12.01.2018 23:18

Ito vam je vasa borba dala da imate patrijaha na celu sa njima za marsala.

ODGOVORITE
Name

Strah i nesigurnost građanstva

13.01.2018 01:06

Srpska čast je nekakav pandem Islamskoj državi. Ljudi na slikama liče na pripadnike MC bandita. Njih mora biti puno te Vlasti se ne usuđuju da ih uznemire. Zasigurno da se ljudi koji nisu Srbi boje. Niko ne želi da mu oni dođu na vrata.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

13.01.2018 02:02

I'ma jedan film apsolutni sto .

ODGOVORITE
Name

M

13.01.2018 05:40

ŠLJAM

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

13.01.2018 11:33

Da se razumemo, nisam pristalica niti clan ni jedne partije. Izlazim na izbore i glasam za onog koji mi se uu tom momentu ucini adekvatan.Pitam se kome smetaju ovi momci? Danas svaki iole imucan covek ima svoje dobro obucene specijalce. Zasto ih ne bi bilo oko gospodina Dodika svejedno sta s njima namerava.

ODGOVORITE
Name

Rodoljub

13.01.2018 17:11

A što će to 'gospodinu Dodiku'..??!! 'Gospodin Dodik' ima na raspolaganju svu policiju MUP-a RS-a, uniformisanu i neuniformisanu, javnu i tajnu, uključujući i korpus savjetnika, javnih i tajnih, vidljivih i nevidljivih.

Name

za Rodoljub

14.01.2018 10:01

Ne znam ja sta ce mu. Iskren da budem, ne interesuje me.Ovakvih i slicnih momaka imaju oko sebe i neki koji ne bi smali da ih imaju.Mozda mu treba neko u koga bi imao vise poverenja. Mislim da se nepotrebno dize velika prasina oko ovoga a nista se nece promeniti,. Ako ih ima, imace ih.Ako su samo dosli u posetu,otici ce.

Name

Brod

13.01.2018 11:37

Kad dođe do protesta ovi nastupaju

ODGOVORITE
Name

Pavle

13.01.2018 12:53

Kamo srece da je to sve istina sto ste napisali!!! Ps. Mene su sinoc telefonirali da se spremim za mobilizaciju,hahahaha.

ODGOVORITE
Name

RADOVAN III

13.01.2018 15:50

Ove tetovirane crimose trebali smo isprebijati odmah čim su došli u BL, pa da prave selfi goli, kao Grobari one huligane iz ST.

ODGOVORITE
Name

Rašković

13.01.2018 17:43

Mislim da većina onih koji čitaju ove vijesti i ostavljaju nebulozne komentare nisu uopšte svjesni ozbiljnosti situacije. Nije ovo šala i puko podgrijavanje strasti pred "Izbore". Na milimetar smo do potpunog totalitarizma koji će na ovim jebenim prostorima pokazati nacrnje lice. Većina se skriva iza bombastičnih nadimaka na forumima i "pametovanja" do iznemoglosti. Koje od vas jebeni forumaši likom stao uz štrajkače željeznica, uz obespravljene prosvjetne radnike, uz gomile besposlenih i gladnih što bauljaju ulicama naših gradova zaobilazeći skrušeno džipove na treotoarima koje niko ni pogledati ne smije. Niko. Tipično Srpski. Svi znaju šta je ispravno a niko k....ne mrda. Samo prdite i pametujete dok vam niko lice ne vidi. Jebite se forumaši. Zbog vašeg "patriotizma" nam i rade ovo što rade. Izguraće mafija svoje. Vidjećete. Ali nećete svi moći pobjeći u inostranstvo.

ODGOVORITE
Name

To je Balkan Raskovicu

14.01.2018 10:11

Mnogo brines,brate.Opusti se.

Name

Magistra vitae

14.01.2018 13:28

Ej Raškoviću, zastani malo, povuci ručnu..??!! Pa srpsko nije protestovati već trpiti i ptatiti. I sebe i porosdicu. I zato pamet u glavu a glavu dolje. I jezik za zube. Ima ko da misli i govori. Još davno onaj arhipastir, što ga i kriva i dužna posvetiše, reče i zapisa: Na nebu bog, na zemlji gospodar, u kući domaćin. Eto to je ta čarobna matrica, univerzalna formula vlkasti i vladanja.

Name

rst

13.01.2018 21:45

https://www.youtube.com/watch?v=8ALou_kMQCU za neupucene, ovi momci nisu clanovi nikakve paravojne jedinice vec samo clanovi legalno registrovanog ugruzenja gradjana. nisu nikakvi teroristi niti vojnici vec legalna navijacka grupa Srbijanske reprezentacije, moto klub, dobrotvori, sportisti,itd...

ODGOVORITE
Name

Ma daj

14.01.2018 09:48

O cemu ti pricas.Pa sto onaj sto blentavo gleda drzi puskomitraljez u ruci.Otkad se navijaci naoruzavaju do zuba.I jasamnavijac pa nosim zastavice,trube.

Name

Empirija

14.01.2018 13:44

Sa ovima na slikama relativno lako se može izaći na kraj. Njih jedna obična prosječna kamera može neutralisati. Čim ugledaju kamere oni se preobraze, napnu muskule i ne dišući prema kameri se okreću i namještaju. Dok kamera prati oni ne dišu. A da kamera malomproduži svoju misiju oni bez vazduha ostaju i onesviješćeni padaju. Pretvaraju se u gomilu masnog tetoviranog dlakavog mesa, što na dugo i na široko tukne na ustajalost i trulež. I pamet im je takva,

ODGOVORITE
Name

Markone

14.01.2018 18:15

Dobro jutro ..pa to je Mile formirao davnih dana,samo sto se zovu jedinice za specijalna dejstva,antiteroristicki tim,Alfa,itd...

ODGOVORITE
Name

Milan Jovanovic

15.01.2018 02:42

Da li je moguce da ni Tuzastvo u BL ni drug Lepir a ni SIPA I Tuzilatvo BiH ne vide da su ljudi naoruzani dugim cijevima? Znaju li oni da su naoruzani pripadnic Sbske bratije pocinili krivicna djela iz cl. 399. KZ RS i 193a KZ BiH? Da li pasivnost organa gonjenja znaci direktnu podrsku ovoj vrsti kriminala? A ko onda rusi pravnu drzavu i sigurnost gradjana? Zato tako ulaze u Skupstinu u kojoj rade predstavnici naroda. Pa to nije moguce ni u Kolumbiji ni na Filipinima gdje banda iz naroda iznikla. Je li ova vlast stvarno dotle dosla da na ovaj nacim prijeti narodu? Strasno, sta sve sizofrenija velikih moze uciniti.

ODGOVORITE
Name

Vlada

20.01.2018 10:19

Joj sto mi zao sto kasnije citam ovu vest ... sta se lozite ljudi, ovakvi papani misice imaju samo za iznosenje frizidera, al nisu losi malo za podiznje morala u ratnom sranju. u svakom slucaju rata biti nece, jer ce stradati oni sto huskaju na rat. narod se opametio i nece vise pucati brat na brata, vec onaj ko rat zeli u kuci ce mu biti, prosto da prostije ne moze biti.

ODGOVORITE