Inter hoće trampu sa Atletikom! Ili sa Seviljom...!

Nerazurima propale kombinacije sa Pari Sen Žermenom i Mančester Junajtedom.

Fudbal 14.01.2018 | 19:00
Inter hoće trampu sa Atletikom! Ili sa Seviljom...!
Interov plan da dovede veliko pojačanje na poziciji ofanzivnog veziste će biti nemoguće realizovati dok je u klubu Žoao Mario. Skupoceni Portugalac je veliko opterećenje za klupski budžet, Spaletiju nije potreban, ali je ključ za dovođenje pojačanje.

Inter je prvo pokušavao da trampi Žoao Marija za Pastorea, ali je Pari Sen Žermen odbio. Nije im prošao ni predlog Mančester Junajtedu da menjaju Portugalca za Mhitarjana. Sada isto pokušavaju sa Atletikom. Došli su na ideju da angažuju Nikolasa Gaitana, koji je precrtan u Madridu posle dolaska Vitola. Argentinac ima ponude Sautemptona i Votforda, interesuje se i Vest Hem, a Atletiko traži obeštećenje od 20.000.000 evra. Inter procenjuje Žoao Marija na više para, tako da bi verovatno tražio i novac u trampi za Portugalca pa je malo verovatno da je Jorgandžije prihvatiti.

Druga Interova opcija je da portugalskog vezistu ponudu Sevilji u trampi za FrankaVaskeza. Argentinac je već igrao u Italiji i bio sjajan u tandemu sa Dibalom u Palermu. Nije standardan u prvoj postavi Sevilje pa bi mogao da se vrati u Italiju. Ali i u ovom slučaju je vrednost Interovog igrača veća. Plus što Žoao Mario ima i veću platu, tako da će i ovde finansije biti prepreka...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar