Kapelo se čudi Murinju i Konteu: "Poludeli su!"

Iskusni italijanski trener prokomentarisao verbalni rat svojih kolega Žozea Murinja i Antonija Kontea.

Fudbal 14.01.2018 | 17:00
Kapelo se čudi Murinju i Konteu: "Poludeli su!"
Malo po malo i "rasplamsao" se rat između Žozea Murinja i Antonija Kontea.

Počelo je od, samo naizgled, banalne priče o proslavama golova i klovnovima, nastavio se komentarom o "senilnosti", da bi sve potom kulminiralo podsećanjem na "nameštanje utakmica" i oštrim odgovorom o "malom čoveku".

A, sudeći po tome kakve su naravi dva trenera, neće se na tome zaustaviti...

Svoj komentar, ali ne i stranu, u ovom otvorenom sukobu dao je i iskusni stručnjak Fabio Kapelo koji je češće tokom svoje karijere ratovao sa igračima, recimo Dejanom Savićevićem.

Nekadašnjeg selektora Engleske iznenadio je rečnik dvojice kolega čiji je sukob, kao vreme teče, postao lični, a teško da je više sportske prirode...

"Oni su potpuno poludeli. Nisam mogao da zamislim da će ovoliko daleko otići!", šokirano je poručio Kapelo koji je, čini se, ipak bliži tome da "brani" menadžera Čelsija.

"Konte radi isto ono što je i Murinjo nekada. Svi se sećamo kako je Žoze na kolenima proslavio pobedu, ili kako je pretrčao ceo teren... Mislim da Konte još uvek nije shvatio s kim ima posla, a pogrešio je kada je Murinja nazvao 'senilnim'", ocenio je Kapelo, s tim da se portparol Čelsija odmah oglasio i kazao da je Konte mislio na "amneziju".

Kapelo sluti zbog čega je Murinjo baš sada "napao" Kontea, iako se on u čitavoj priči "pravio Englez" tvrdeći da su novinari napravili čitavu kavgu kada su pogrešno protumačili njegove reči.

"Mislim da je Murinjo sjajan govornik i odlično debatuje, ali ovoga puta verujem da je hteo da skrene pažnju sa partija njegovog tima".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar