Besplatan koncert kod hrama

Više od hiljadu Beograđana svih generacija okupilo se večeras na platou kod Hrama Svetog Save, gde u okviru manifestacije "Božićno seoce" nastupaju Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Lena Kovačević.

Republika Srpska 10.01.2018 | 22:07
Besplatan koncert kod hrama
Dobar provod ljubitelja domaćeg popa ne sprečavaju ni vetar, ni nešto hladnije vreme, a publika uglas peva sa raspoloženim Sergejem Ćetkovićem njegove najpoznatije hitove, javljaju reporteri "Blica".

U muzici kolege pred binom je uživala i Lena Kovačević, čekajući nastup. U prvim redovima je i dosta dece, koja su se na kraju Ćetkovićevog nastupa popela na binu sa pop-pevačem i pratećim bendom. Među njima su i gosti večerašnjeg koncerta, članovi inkuzivnog hora "Ison" iz Novog Sada.



"Doći ću ja kod vas", uzvratio je Sergej uz osmeh.

- Sve vas je više, a bina nam je mala - rekla je Lena Kovačević, pozdravljajući prisutne i poževši im srećne praznike, a potom zapevala Bajaginu pesmu "Dobro jutro, džezeri".



Usledile su i druge pesme sa njenog albuma na kojem je otpevala džezirane verzije hitova Bajage i Instruktora.



Pesmom "Tiho da te ne čuje" nešto posle 21 sat nastup je započela i Jelena Tomašević. Među publikom je bilo i onih koji su zaplesali, a parovi su razmenjivali poljupce.



Praznična atmosfera se i dalje oseća u "Božićnom seocetu", posetioci obilaze tezge, a štandovi sa kuvanim vinom su otvoreni. Koncerti na bini na platou biće nastavljeni. Za 15. januar predviđeni su nastupi Dušana Svilara i „Nevernih beba”, a dan kasnije trebalo bi da nastupe Slobodan Trkulja i Žarko Dančuo.

"Božićno seoce" traje do 28. januara.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar