Neka nam živi Republika Srpska!

Majka Milja Tanasković iz Višegrada je za Republiku Srpsku dala najviše što čovjek može dati, troje svoje djece. Ona, ipak, danas kaže: - Neka živi Republika Srpska!

Republika Srpska 09.01.2018 | 17:04
Neka nam živi Republika Srpska!
- U odbrambeno - otadžbinskom ratu za jedan ratni dan sam izgubila troje djece po imenu Rada, Vlada i Vladanku a i sama sam ranjena na kućnom pragu i ležala među svojom mrtvom djecom,` rekla je starica i dodala da joj snagu za životom daju unuk i snaha a pomoć pruža boračka organizacija i opština.

- Ali neka živi Republika Srpska jer su za nju mnogi sinovi dali svoje živote`, kaže starica.

Predsjednik Boračke organizacije Višegrad Milisav Vasić kaže da je za Republiku Srpsku, u redovima VRS živote dalo oko 23.000 srpskih boraca i da sadašnjim generacijama mladih i budućim naraštajima treba da se prenosi da se mora sačuvati Republika Srpska.

"Opština Višegrad je prva u Republici Srpskoj uradila spomenike svim poginulim borcima, uredila Vojničko groblje na Megdanu, otvorila spomen- sobu ,izgradila spomenik Braniocima RS, ruskim dobrovoljcima i obilježja na mjestima gdje su formirani odredi Višegradske brigade VRS", istako je Vasić.

On je potvrdio da opštinska vlast pomaže boračku organizaciju bez obzira koja je stranka na čelu opštine.

Načelnik opštine Višegad Mladen Đurević je na prijemu za predstavnike političkog, privrednog i društvenog života ove lokalne zajednice rekao da se nikad ne smiju zaboraviti oni koji su stvorili Republiku Srspku i da se mora voditi briga o njenim stvaraocima.

`Moramo očuvati Srpsku, naš identitet i svo nasleđe na koje smo ponosni`, naveo je Đurević.

Ni ovaj svečani dan u Višegradu nije protekao bez podjela.

Rukovodstvo opštine i članovi stranaka koje čine većinu u skupštini prisustvovali su svetoj liturgiji u crkvi u Andrićgradu a SDS-ovi odbornici u hramu na Megdanu.

I cvijeće na spomenike je posebno položeno.

Predsjednik OO SDS Miroslav Kojić kaže da i danas predstavnici SNSD dijele srpski narod u gradu na Drini.

"Četvrt vijeka u Višegradu se krsna slava i Dan Republike Srpske obilježava u hramu na Megdanu a oni su ove godine iz njima samo znanih razloga to prebacili u crkvu u Andrićgradu. Činjenica je da su čelnici lokalnog SNSD sami dezerteri kao načelnik, zamjenik načelnika, predsjednia loklanog SNSD i zato mi iz SDS nismo mogli nikako da zajedno sa njima palimo svijeće na grobovima naših ratnika `, istako je Kojić.

"I dok smo mi od 1992 .godine borili se za Srpsku, branili srpski narod na ovim prostorima oni su plandovali u Srbiji a sad nakon 25 godina oni ovdje vladaju i određuju nam način života . Za to vrijeme borci i porodice poginulih boraca su na samom dnu`, zaključio je Kojić.

Nakon prijema kod načelnika u zgradi opštine građani su mogli da probaju tradicionalna srpska jela koja je pripremila poznati kulinar Mladena Gojković iz Čačka.



BN televizija

Komentari / 68

Ostavite komentar
Name

lui

09.01.2018 16:34

Draga bako jeste i usrecila RS! Neka ti je bog na pomoci i narodu zaludjenom koji jos uvijek vjeruje da u Bosni moze biti pobjednika. Svi pobijedise i zajedno izgubise. Zao mi je svakog borca, s bilo koje strane, ali mi moramo shvatiti da smo svi gubitnici. Ima RSa i neka ga, ali koliko ih je u njemu srecnih je drugo pitanje.

ODGOVORITE
Name

Istina

09.01.2018 17:13

ima Srpske ali vlast opljackala narod nema postovanja prema borcima.

Name

Ре Луи

09.01.2018 18:22

И ја се слажем, ајде да вратимо Југославију.

Name

Pukni zoro

09.01.2018 19:38

Ova pukni zoro ce ubuduce glasiti "pa da vidis ko ti ODLAZI",nema vise dolaska u Republiku Srpsku,osim za praznike Bozic i Vaskrs,sve ste nas otjerali,sedamnaest godina snsd i Milorada Dodika je Republiku Srpsku ostavilo bez mladosti,bez stanovnistva.Od njenog postojanja 26 godina,od toga cetiri ratne,mir dosao pocetko 1996,znaci da su ostale stranke u poslertanom peridu od 1996 vladali sest godina a Milorad sedamnaest.Promjene su neophodne,hitne.Slava tebi majko i tvojim herojima al izgleda da je bolje bilo da si ih poslala da bjeze pa se vrate kao funkcioneri.Nazalost!

Name

Znam

09.01.2018 22:33

Nacelnikova porodica citav rat u Federalnom Sarajevu,na strani muslimana,ne kazem da su rativali al su bili,odatle na zapad pa u BG,vratio ih u Visegrad Mile Lakic I obecao posao,Lakic sve ispunio:Zaposlio mu brata na HE,sestru u vrtic,a njemu dap poslova kao geometru oko HE I oko Andricgrada preko pola miliona KM.Nacelnik Djurevic com je dobro prvu sansu za bio istom tom Lakicu glogov kolac.Sahranio ga zivog I htjeo ga izbaciti sa posla.Inace polaznik za Bozic Djurovic Lakicu do ove godine.Bas mu se zahvalio

Name

A ja znam ovo

09.01.2018 22:39

Zamjenik nacelnika Tasic I njegov brat,cim su pocele borbe oko Visegrada I za Visegrad pobjegao,zamjenik u Cacak,a brat u Sloveniju.Niti jednom do okoncanja tata nisu dosli,mada im ovde zive roditelji.Politicki i jednog I drugog stvorio Mile Lakic a otmali se I nacelnik I zamjenik ko ce ha vise raskomadati.I sta da Visegrad ocekuje?

Name

POTPISUJEM

10.01.2018 08:28

Ovo oko ove dvojice potpisujem,zabili su ne kolac već cijelo drvo Lakiću koji ih je stvorio,izmislio i podržao.Čim im se ukazala šansa njegovu promućurnost i dobrotu su iskoristili i zabili ga u špajiz na istoj toj HE.Jedva i na poslu da je ostao.Na njegovo mjseto doveli djete koje nije znalo da se potpiše,al je zato maldi socijademokrata,sa nekim kupljenim diplomama,sve ono što Lakić nije dozvoljavao da privatni fakulteti rade na HE,da se radnicima ne ispalćuju samodoprinosi,da im se ukine bonus na godine staža,zimnica,regres,ogrev,bonovi za struju.Ti sada vode ovaj grad.A sve zbog staraha da bi taj isti Lakić mogao postati regionalni lider,bar Hercegovine ili možda i ministar,prepao se Petrovi Luka i Petrović Pero,napravili od poštenog čovjeka i poštene porodice antihriste da bi sebe izgurali,tj.pokušali,al vidjeće šta ih čeka od naroda i od radnika HE.

Name

Obrad

10.01.2018 08:35

Sve se juče vidjelo,dvadesetak ljudi na proslavi i isti ti kasnije u kolonama autmobila,na trgu Poginulih boraca ni toliko.Samo ćorav ne vidi da ovu vlast narod ne pdržava i da su veoma brzo mogući i protesti.Za godinu dana preveli sa koncesije državne Kusturici u vlasništvo sve što je ponišanio prstom,napravljeno od narodnih para,postavili spomenik Mehmed-paši,prijetili narodu i podijelili omaldinu i radnike na podobne i nepodobne.Blizu je Oktobar,a onda_

Name

SNSD-stari

10.01.2018 08:37

Trpimo i čekamo,sve ovde napisano što pročitah je tačno,uždila se dezerterska družina,vjerujete da nemaju podršku ni polovine koju su imali.

Name

Majka

10.01.2018 08:39

Majka sam,djeca su mi više ni sama ne znam gdje i u kojoj zemlji da zarade i prežive,o ženidbi i udaju više se i ne nadamo.Obećali,slagali,zapolsili za prve vladavine sebe i samo seba a sada zapošljavaju svoje žene,sestre i braću.Nikad više,dabogda mi otpala ova ruka kad glasah za njih.

Name

ML

10.01.2018 08:40

Biće svega,samo po onoj staroj "Pamti pa vrati".

Name

SAD

10.01.2018 08:50

SAD MU NIJE NIŠTA,UBILI SU GA KO ZECA.Laki je malo nervozan.Izvinjavam se što na ovakav tekst o MAJCI KOJA JE IZGUBILA TROJE DJECE PIŠEM O OVIM PROBISVJETIMA.Narod ih ne može očima gledati.Pogotovo njihovo članstvo koje ih jedino viđa na FB,valjda neamju vremena od silnih putovanja i trođenja već zaduženih 4 miliona za obične smrtnike,ipak su oni vlastela a ostalo članstvo kmetovi.

Name

ČLAN BORAČKE

10.01.2018 08:53

Sramota,ja sam borac,odlikovani borac i nisam pozvan nigdje od svih ovih manifestacija,prvi put da se slavi dan RS-a bez prisustva nas koji smo je stavarali,a pogotovo bez ovakvih majki heroja.Slava tebi majko.Živa bila,ne mogu ni razumjeti Vaš bol.Mi znamo kako ćemo dalje,

Name

VIŠEGRAD

10.01.2018 09:57

Više se pričalo na prijemu o ovoj kuharici nego o ljudima i porodicama koje su živote i djelove tijela utkali u našu Republiku Srpsku.Sramota šta Višegrad dočeka.Osim rečenice "nećemo zaboraviti STVARAOCE" niti jednom riječi niko nije pomenu borce i porodice poginulih,ratnih vojnih invalida,raseljenih,nestalih.SRAMOTA

Name

Maša

09.01.2018 16:45

Slava Junacima!

ODGOVORITE
Name

Mira

09.01.2018 17:08

slava i vjecni pomen junacima.

Name

Milan

09.01.2018 17:01

NAZALOST TAKO JE GDJE GOD VLADAJU LUPEZI OD KRIMINALCA DODIKA.

ODGOVORITE
Name

Mira

09.01.2018 17:11

Dodik, ratni profiter ali narod nasjeda na njegovu priču.

Name

PetarPan

09.01.2018 17:26

Blago ludacima njihovo je carstvo nebesko!

Name

Ре Петар Пан

09.01.2018 17:46

На кога сте мислили кад поминјете лудаке?

Name

Ана

09.01.2018 17:29

Нека је слава и хвала јунацима, а ова СНСД-ова секта је одвела народ да држе парастос у цркву у Андрић Граду погинулим борцима поред цркве на Мегдану која је у ратним и свим поратним данима са својим свештенством била уз породице погинулих бораца. Зар слијепци нису хтјели видјети да је и војничко гробље поред цркве на Мегдану и споменик Русима на Мегдану. Сву ту симболику су изигнорисали и прекршили дугогодишње правило да се на дан Републике парастос одржава у цркви на Мегдану. Срам их било држе парастос нашим јунацима у Кустурициној цркви која није прављена по православним канонима, јер је окренута ка сјеверу, а не истоку. Зар су то наши браниоци заслужили да им дезертерчине држе парастос тамо гдје наши јунаци ни по чему не припадају. Још и ономе народном гуликожи даје Предсједник Републике одликовање, као да је својим парама дао допринос развоју Општине, а не народним (буџетским). Нека се стиди и Предсједник и сва ова булумента ухљебљених никоговића која само зна парадирати и декларативно србовати, а гдје су били кад се стварала Република Српска. Е народе, народе како вас Миле и Миловци лијепо возају.

ODGOVORITE
Name

милош

09.01.2018 17:53

ДОЛЕ ДЕЗЕРТЕРИ.БИЛАЛОБИ И ЕМИРОВИ ЈАТАЦИ,ФУЈ ЂУРЕВИЋУ ЛОПОВЕ

Name

X

09.01.2018 18:05

VJECNA SLAVA POGINULIM HEROJIMA I LAKA IM OVA CRNA ZEMLJA.VAMA BAKO SLAVA I ČAST NA SVIM PREZIVLJENIM MUKAMA I LAKU STAROST.STARICE DRAGA MNOGI OSTAVISE ŽIVOTE ZA OVU ZEMLJU ŠTO NA SRAMOTU POLITIKE POZICIJE I OPOZICIJE POSTA ZEMLJA DODIKOVA, KUSTURICE GLEDAM NEMANJU DANAS NA BINI UZ BABU DODIKA I KARDINALA GRIGORIJA.STIDIM SE BAKO TEBE STO OVO PISEM JER SA 91.god.BRANIO SRPSKI NAROD PRSA U PRSA, A. DANAS DODIK SA LOPOVIMA NESTO OBILJEZAVA.SRAMOTU SVOJU, A NAROD VELIKOG VOZDA KREPAJE.SRAMI SE MILE DODIK,VLADO, SANU,SENATORI.

Name

Па

09.01.2018 18:41

Драга Ана ви сте те бирали из вашег града а не ми. Тражили сте добили сте. Немој да кукаш и помагаш већ памет у главу. Трба се борити а не кукати.

Name

Ре па

09.01.2018 19:16

Ја не знам ко сте Ви и ја се нисам обраћала Вама већ управо Вишеграђанима који су повјеровали овим популистима. Ово није кукање већ храбрење народа који је ова клика толико заплашила да ни у сумрак рата овако није био заплашен. И отварање очију онима који нису упућени. Мало ко зна како је Кустурица градио Андрић Град и чијим парама, да је његова идеја дизање споменика Мехмед паши и да се то већини народа не свиђа, али ћути и не смије да се огласи, док он све оне који се огласе прозива по свим могућим медијима и назива их примитивцима и парапримитивцима. Шта су ови коментари већ вид вербалне борбе. Ако ми предлажете да физички насрнем на њих придружите ми се са својим истомишљеницима да сам јача. Овако "ја не знам куд ћу и како ћу, једна сламка међу вихорове"....

Name

hrakan

09.01.2018 20:02

Zivio Dodik i Kusta.Da nije Andric grada jos bi hodali u cizmama -rudarkama..Kusta ne nosi grad u grob..

Name

Grad?

09.01.2018 22:16

Ne nosi grad,al je milione odnijeo,grad je farsa za slijepe,zavrsen je 30%,vanjskih fasada,i ugostiteljske objekte sa kojih je skinuo drzavnu koncesiju,sto je nezapamceno u obligacionim pravima i u pravu i ekonomiji uopste,i preveo,uz pomoc lokalne vlasti 1/1 na sebe.Da tacno da ne nosi u grob,al ostavlja svojim potomcima u naslijedje,tako da je to njegovo a ne NASE.Sutra moze da pozatvara sve i da ceka kupca,njegovo,moze da radibsta hoce.

Name

ре Милош

11.01.2018 12:28

Начелник Ђуревић је рођен 18.11.1976. године и био је малољетан на почетку рата. Како је могао бити дезертер??? Уосталом он је генерација Вукоте Говедарице, који је у исто вријеме био у Новом Саду, и није дезертер.

Name

Миленко

09.01.2018 17:59

Ама што владају они него довели и оног режисерчину да нам живот загорчава и да нас на сваком кораку понижава и олајава. Уштве једне од његових интервјуа гдје нас назива примитивцима и парапримитивцима не можемо да живимо. Нема новина гдје не прозива поштени народ који не подржава дизање споменика Мехмед паши Соколовићу. И гле парадокса у његовом комплексу да држе парастос нашој дјеци браћи и сестрама који часно дадоше животе за своју отаџбину и свој народ. Брука да не може бити већа. Још га окитише лентом и медаљом за све наше паре, а ни једног борца, мајку, оца, браћу и сестре погинулих бораца не окитише ни за какав допринос. Фуј парадери једни, само парадирају и хвале се, брука и срамота. Лажу те народе мој, лажу те вољена земљо, лажу до неба, до сунца, до звијезда. Лажу те, лажу и не боје се Бога.

ODGOVORITE
Name

Ja

10.01.2018 02:06

KUSTURICA ŠTO SI LJUT NA GRIGORIJA?

Name

Викторија

10.01.2018 19:49

Забибериће њему други Лав Григорије од Пајтића. Запамтите шта сам вам ја сад рекла.

Name

Borac

09.01.2018 18:11

Velika sramota Višegrada je u tome što je stanovništvo dozvolilo da ga predvode čisto dezerteri i djeca dezertera. Oni diktiraju šta će se u našem gradu dešavati. Ova klika isključivo pripada stranci SNSD. Od njih i njihovih potomaka djeca boraca, ratnih vojnih invalida i djeca palih boraca ne mogu da se zapošljavaju u ovom gradu. U javnim preduzećima i ustanovama postavljaju samo užu rodbinu, svoje žene i švalerke. Ovdje je potpuna anarhija, to se ne dešava javnim oglasima već po nekim spiskovima koji se donose na njihovim partijskim sastancima. Djeca palih boraca, invalida rata i boraca prisiljena su da se sele iz Višegrada. Zbog toga je Višegrad ostao pust grad, u njemu nema više od 5 000 stanovnika. Na kraju će ostati samo vrh lokalnog SNSD-a i njihova uža rodbina. Ova vrhuška je beskrupulozna, progoni svakog onog ko im se ne prikloni. Volio bi da oni ne prilaze grobovima mojih saboraca jer to ni po čemu ne zaslužuju. Da moji pokojni saborci znaju da im takve osobe prilaze grobovima, mrtvi bi se okrenuli u grobu.

ODGOVORITE
Name

Ре

09.01.2018 18:45

Ама брацо слатки ми смо остали без становништва, овдје живе само буџетски упосленици и запослени у јавним предузећима. Сама ХЕ на дрини запошљава 250 радника пута 4 члана породице ето осамсто СНСД-ових гласача. Још их нико неће скинути са власти, јер народ који је незапослен оде из Вишеграда. Нема нас брацо, нема. Тек када и они престану добивати плате, кад их не буде имао ко финансирати онда ће сами себе изгристи. А дотле мрак.

Name

Па

09.01.2018 18:46

Борац, па и ниси ти неки борац чим су те дезертери победили.

Name

РЕ Па

09.01.2018 19:18

Ти си изгледа провокатор. Да те Додик не плаћа као и ове гласаче који побиједише борце.

Name

Па

09.01.2018 20:10

Ре па. Реци ти мени да ли је било више бораца или дезертера? Па молим те ја како дезертери мобгу побјрдити борце. Једини начин је да су и борци били дезертери бар на изборима.

Name

Borac

09.01.2018 21:09

Pa i nisam borac, borci su samo oni koji su poslije rata došli iz Njemačke kao što je naš načelnik ili iz Čačka kao što je zamjenik načelnika.

Name

Pokret otpora Višegrad

09.01.2018 18:20

Načelnik opštine Višegrad, zamjenik opštine Višegrad, kao i predsjednik OO SNSD Višegrad su čisti dezerteri. Oni nemaju osjećaj prema boračkoj kategoriji, čak i mrze tu kategoriju jer im ne pripadaju. Enormno su se obogatili za kratko vrijeme bivstvovanja na vlasti. Njih poginuli borci uopšte ne interesuju, samo ih interesuje kako da izvuku što veći kapital koristeći svoje položaje. Rasipnički mentalitet gore pomenutih ljudi je već poznat cijelom stanovništvu Višegrada. Sada su našli mogućnost preko novog direktora He na Drini da muzu i ovo javno preduzeće. Postavili su neobrazovanog čovjeka na čelo te javne ustanove kako bi pokrivao njihove rashode. Pronalaskom novog izvora novca njima se omogućuje da finansiraju predstojeću kampanju i sve fešte vezane uz to.

ODGOVORITE
Name

igor

11.01.2018 09:35

Gde je EMIRAGA.dole DEZERTERI

Name

veran

12.01.2018 12:50

DEZERTERI DOLEEEE

Name

Darko

09.01.2018 18:21

Napomenimo da načelnik opštine danas nije upriličio prijem za one koji su stvorili RS ali je zato za dezertere bilo mjesta.

ODGOVORITE
Name

Darko

09.01.2018 18:31

U Banja Luci kic, Milorad Dodik, naprasno "najveci" Srbin, i ovaj vazan dan pretvori u paradu cemera i jada, promovisuci sebe i SNSD. U Visegradu bruka nevidjena. Umjesto u crkvi koja se nalazi na svega par metara od vojnickog groblja, pomen onima koji su zivote ugradili u RS vrsi se u dvoristu jednog Emira Kusturice, u crkvi ciji oltar je okrenut ka zapadu. A lokalni vlastodrsci masuci zastavama igraju uz trubace, kite ih narodnim parama, pjevaju. Sve dezerter do dezertera, na celu sa nacelnikom Djurevicem i zamjenikom Tasicem. Nigdje borca, na njih su davno zaboravili, kao i na poginule borce, kojih su se danas sjetili na trenutak samo, dok su paradirali pored spomen obiljezja i pozirali pred kamerama. Gdje ste bili kada je trebalo, gospodo, kada su mnogi, kao i ova tri bakina andjela, položeli zivot za nasu slobodu? Sad srbovati moze svako! Sram da vas bude! Stidite se suza svake srpske majke, djece bez roditelja, boraca koji zive na rubu egzistencije!

ODGOVORITE
Name

1389.

09.01.2018 19:18

Pa kakav je Srbin ovaj vas nacelnik, braco Visegradjani, kad je u stanju srpsku zastavu siriti daleko od grobova srpskih junaka, kod jednog Emira?????

Name

Митар

09.01.2018 19:30

Довишења до ослобођења.

Name

РЕ 1389

09.01.2018 20:06

Не пребројавам крвна зрнца, али њега није родила Српкиња, родила га брате Аустријанка. Не пада ивер далеко од кладе.

Name

mila

09.01.2018 18:33

Zali Boze mladosti. Tebi bako neka se Bog smiluje. Tuzan i nesretan je tvoj zivot. Sjete se tebe samo kad im trebaju politicki poeni.Pali su toliki zivoti za dobrobit lopova i pljackasa. Pametni bjeze od mrznje i bjede. Ostaju vecinom stari. Ovo je zemlja nesretnika na sve strane. Zalosno.

ODGOVORITE
Name

Znam

09.01.2018 19:27

Njihova proslava dana Republike u Višegradu liči na neku žurku za krug odabranih prijatelja a sve o trošku opštine.

ODGOVORITE
Name

Građanin Višegrada

09.01.2018 19:44

Mnogo volim Republiku Srpsku u čijem stvaranju sam učestvovao od 1992 do 1995 godine, ali mnogi pa i ja počinjemo sumnjati u mnoga dešavanja, kada vidimo ovo danas u Višegradu, na dan Republike Srpske glavni kolovođa u kolu za dan RS je zamjenik načelnika ''dezerter'' gdje mu zdušno pomaže takođe ''dezerter'' koji je ujedno i predsjednik najače političke partije u grad.

ODGOVORITE
Name

Građanin Višegrada

09.01.2018 19:45

Direktna posledica onoga o čemu sam pisao, u slavljeničkoj kolini automobila ulicama Višegrada učestvovalo je samo 33 automobila ili 0,01 % od ukupnog broja registrovanih automobila u Višegradu, dok je u Trebinju učestvovalo 1000 .

ODGOVORITE
Name

kole

09.01.2018 19:59

Kojic,bakirovac...

ODGOVORITE
Name

Re kole

09.01.2018 20:53

Bilalovac jedan i dezerterčino Kojiću je poginuo rođeni brat za ovu Republiku i posthumno odlikovan Tepićevom medaljom. Da je kojim slučajem bio oficir, a ne student bio bi ordenom odlikovan kakv je borac bio. Da je sreće i da nije strančarenja Dodik bi odlikovao Kojića za doprinos Republici Srpskoj umjesto onoga lojavog Kusturčetinu.

Name

Re kole

09.01.2018 20:55

Ako je Kojić Bakirovac kako onda nazvati ove što vode Visegrad koji su pod palicom Bilala?

Name

RVI

10.01.2018 06:54

Poslije surovanja sa Bakirom i Dzaferovicem prilikom glasanja u vezi akciza, nemate vi sta reci ni o Kojicu, ni bilo kom drugom. A da ne pominjemo Kusturicu i Bilala, koji vode opstinu Visegrad trenutno. Pomenucu i ove "cistokrvne" lokalne Srbe koji kao poslusni psici klimaju glavom pomenutom dvojcu. A tu su i mnogobrojni dezerteri iz vasih redova, gospodo, od Petrovica, Djurevica, Tasica i ostalih, ali i njihovih oceva. Za razliku od svih njih, Miroslav Kojic je ucesnik rata, njegov brat je i zivot dao u tom istom ratu. Prema tome, lako te bilo matirati, a ti slobodno nastavi lupetati.

Name

Mitar

10.01.2018 13:12

Kole ti da imaš imalo mozga i da poznaješ gospodina Kojića ne bi to ni pomislio a kamoli napisao. Već su ti odgovorili pa da se ne ponavjam.

Name

ре Митар

11.01.2018 13:29

Дужно поштовање према свим погинулим борцима у протеклом рату, слава им и хвала. Али поставља се питање, колико је браће и сестара погинулих запослено у у неким од институција Републике Српске или бих??? Ко је то имао привилегију као Којић, да буде запослен у МиП- у БиХ????

Name

Dejan

09.01.2018 20:57

Ovaj nazovi načelnik bi trebao da se stidi svojih postupaka. Gdje su mu danas borci, porodice poginulih boraca? Nigdje. Samo dezertere!

ODGOVORITE
Name

Janko

10.01.2018 06:56

On za drugo i ne zna. Sta on zna sta je borac, ratni vojni invalid ili clan porodice poginulog kada je su svi do jednog dezerteri, profiteri i izrodi srpski.

Name

In

09.01.2018 22:58

Ovo je srpska majka a ne Ceca dodikovaljubimica.

ODGOVORITE
Name

Ljilja

10.01.2018 10:54

Višegrad je juče doživio bruku kakvu će još dugo pamtiti.Dan RS obiljezavavaju oni koji i ne znaju kako se stvarala RS a stvaraoca RS nigdje. Dok zamjenik vodi kolo u Andricgradu naši grobovi su se prevrtali. Pitajte danas kako se zove ova majka sa slike neće vam znati reći. Visegrade bruko ko te vodi

ODGOVORITE
Name

MILOS

11.01.2018 09:39

Zovite VISEGRADSKI BORCI.da gonimo DEZERTERE-bilecki DOBROVOLJCI

Name

LAZAR

12.01.2018 09:10

STICE I GACANI,,,,,,,

Name

mirko

12.01.2018 09:12

Gde mu je BILAL MEMISEVIC

Name

Dinn

11.01.2018 14:01

Koliko je majki na sve tri strane koje djele istu bol kao ova baka.? Svi komentarišu, i ovako i onako, a niko da pouku izvuce i kaze:Nikad' se nigdje i nikada ne ponovilo... Naprotiv, sve se radi nebi li se ponovilo, pa sve ispočetka..

ODGOVORITE
Name

MILOS

12.01.2018 07:23

NECE OVA SRPSKA MAJKA,Koja je dala sve za R,S,ici EMIRU,BILALU I dezerterima,SRAM VAS BILO

ODGOVORITE
Name

igor

12.01.2018 09:09

Ljudi jel ovo moguce,Dezerteri,DJUROVICU BRUKO.

Name

igor

13.01.2018 05:45

gde se borila SNEZA DJUROVIC ,Dir D,ZDRAVLJA.VG.FUJ BANDO DEZERTERSKA

ODGOVORITE
Name

borko

13.01.2018 07:53

Gde i DUSANA BUKVIC Dir.VILINE BANJE.BANDO DEZERTERSKA

Name

слободан

13.01.2018 12:59

DJUREVICU IMAS LI OBRAZA

ODGOVORITE