Ekonomski razvoj ključ opstanka

Članovi Gradskog aktiva mladih SDS-a Bijeljina okupljanjem na gradskom trgu, te polaganjem vijenaca ispred centralnog spomenika braniocima Srpske obilježilu su danas Dan Republike.

Republika Srpska 09.01.2018 | 14:17
Ekonomski razvoj ključ opstanka
Opstanak RS direktno zavisi od njenog ekonomskog razvoja, mogućnosti zaposlenja mladih i obezbjeđivanja osnovnih uslova za život – poručili su članovi Aktiva mladih SDS Bijeljina na okupljanju kojim su obilježili 9. januar – Dan Republike.

"Svjedoci smo da su ovih dana neke političke stranke dijelile pasoše RS. Smatramo da je to jedna loša poruka, jer odlazak građana sa ovih prostora predstavlja najveći udarac Republici Srpskoj. Apelujemo na vlast da krene u razvoj privrede u Srpskoj, jer bez toga nema opstanka", rekao je predsjednik Aktiva mladih SDS-a u Bijeljini Vladimir Ljubojević.

Mladi SDS-a naglašavaju da je dosta neosnovanih podjela na izdajnike i patriote.



"SDS je zajedno sa svojim narodom i Vojskom RS stvarala Srpsku i nikada nećemo biti izdajnici. Sa druge strane, neki ljudi koji nisu učestvovali u odbrani i stvaranju Srpske danas njem položaj stavljaju na kocku", upozorio je Ljubojević.

"Kao nekome čiji je otac dao život za ovu zemlju današnji dan mi mnogo znači. Smatram da je naša dužnost i obaveza da čuvamo lik i djelo svih onih koji su svoj život dali u odbrani i stvaranju Republike Srpske. Međutim, ne mogu a da se ne zapitam da li su se oni žrtvovali za Srpsku kakva je ona danas", rekao je Aleksandar Kapetina, član Aktiva mladih SDS-a Bijeljina.

Na mladima je da pokušaju stvoriti bolje sutra u RS za sebe i generacije koje dolaze – poručili su okupljeni na gradskom trgu u Bijeljini.

(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Igor

09.01.2018 13:27

Zalosno ali za Milorada su izdajnici svi koji nisu sa njim . Djeca poginulih, oni koji su prezivjeli a ne slazu se sa njim i svi ostali su izdajnici . Ukopao se kao Milo Djukanovic , podmirio kriminalce i lopove a narod neka pase travu i pali se na guranje .

ODGOVORITE