Alimpijević: Nismo bili svoji, ni sekund!

"Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u koncentraciji i motivu", kaže trener Zvezde posle poraza u Podgorici.

Košarka 09.01.2018 | 08:45
Alimpijević: Nismo bili svoji, ni sekund!
Crvena zvezda mts vratila se u ponedeljak u Podgorici na drugo mesto tabele, jer joj je Budućnost nanela i drugi poraz ove sezone.

U punoj "Morači", domaćin se pre svega sa 16 ubačenih trojki izborio za usamljeni ostanak na vrhu tabele i za najveću šansu da kao prvoplasirani dočeka plej-of.

Trener Zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je pobeda Budućnosti zaslužena.

"Nema tu šta da se priča, nismo bili svoji. Nijednu sekundu nismo odigrali kako bi trebalo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može mnogo da se padne u koncentraciji i motivu. Moramo da vidimo zašto smo pali. Budućnost je u svakom slučaju zasluženo pobedila", rekao je šef struke crveno-belih.

Alimpijević je rekao da je njegov tim rano ulazio u bonuse i da se iz toga može steći pogrešan zaključak da je bio agresivniji.

"Nismo mogli da postignemo agresivnost i na ovo malo želje to nismo uspevali. Ako se ne varam, već u trećim minutima smo ulazili u bonuse i onda naravno da morate da se povlačite. Rekao bih, po kretanju određenih stvari, da smo bili daleko agresivniji na ovoj utakmici, a utisak je da u stvari nismo bili agresivniji".

Na pitanje o konačnom plasmanu na vrhu tabele, trener Zvezde rekao je da su sedam kola pre kraja "sva mesta u opticaju".

"Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, to svakako. Ima još dosta da se igra i kao što sam rekao i pre ovog kola, jeste dosta lakše timu koji danas pobedi, ali mislim da nije gotovo, jer i nas očekuje meč protiv Cedevite, igraju Budućnost i Cedevita, ima još i drugih ekipa koje učestvuju u borbi za četvrto mesto...", dodao je Alimpijević.

Posle gostovanja Budućnosti, crveno-beli gostovaće Efesu u petak, a u nedelju će u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Cedevitu, u još jednom "jadranskom" derbiju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar