Aplauz Zvezdaša iznenadio Šarasa!

Nisam znao što! "Prošle godine sam se osvrtao, gledao ko ulazi iza mene", nasmejao se trener Žalgirisa i zahvalio navijačima crveno-belih na dočeku.

Košarka 06.01.2018 | 08:45
Aplauz Zvezdaša iznenadio Šarasa!
Šef struke Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus, legenda litvanske i evropske košarke, ponovo je dočekan aplauzima navijača Crvene zvezde mts u hali "Aleksandar Nikolić".

Kao i prošle godine, Litvanac je lepo dočekan pre utakmice u beogradskom hramu košarke i ponovo ga je takav prijem iznenadio.

"Već drugu godinu se nisam zahvalio za to, u pravu ste. Iznenađen sam, ne znam zašto to, s obzirom na to da ste braća sa Olimpijakosom, a ja sam bio na drugoj strani", nasmejao se osvajač Evrolige sa Panatinaikosom.

"Hvala vam, prošle godine nisam ni mahnuo navijačima, bio sam u šoku i gledao sam ko ulazi iza mene. To mi je velika čast, verujte mi".

''ZVEZDA KAO ŽALGIRIS"

U komentaru utakmice, Jasikevičijus je rekao da je pobedio "pametniji tim" i da njegovi plejmejkeri ponekad nisu razumeli šta je ideja ekipe u napadu.

Takođe, povukao je i paralelu između večerašnjih rivala.

"Zvezda je kao Žalgiris. Svake godine počinjemo uz predviđanja da ćemo pobediti dve utakmice i uvek dobijamo 'velike momke'. To je najbolji primer da novac nije sve", dodao je Žalgiris.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar