Hrvat "propjevao": Otkrio naručioca!

Splićani koji su učestvovali u tuči na utakmici između Partizana i Crvene zvezde napokon su 'propjevali' u beogradskom istražnom zatvoru, navode tamošnji mediji, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Region 05.01.2018 | 18:36
Hrvat "propjevao": Otkrio naručioca!
Dnevnik Večernje novosti nezvanično saznaje kako je jedan od uhapšenih Hrvata odlučio otkriti šta zna i kako intenzivno pomaže u istrazi. Medij ne otkriva je li se huligan 'slomio' ili je odlučio progovoriti kako bi dobio blažu kaznu.

Podsjetimo, šestorici Splićana, koji su još u istražnom zatvoru, pažljivo razdvojeni, prijeti i do 12 godina zatvora.



Prema pisanju Večernjih novosti plaćenik je na fotografijama iz novina prepoznao i identifikovao osobu koja ih je angažovala i za 'odrađivanje posla' na tribini platila 'nadnicu' od 10.000 evra. Navodno se radi o policiji dobro poznatom i vrlo uticajnom šefu srpskog, ali i crnogorskog podzemlja Filipu Koraću.

Korać je inače odmah poslije krvavog obračuna na derbiju u medijima prozvan za organizovanje puča na južnoj tribini, ali je ubrzo sam demantovao takve glasine.

No, sada ga se povezuje s nedavnim mafijaškim likvidacijama u Beogradu, a policija sumnja kako je Korać naručio profesionalne ubice iz BiH i organizovao ubistva.

Po svemu sudeći, pozadina tuče na stadionu poprilično je zamršena. Policija vjeruje kako se kroz zaraćene klanove navijača Partizana obračunava nekoliko različitih kriminalnih skupina, a splitski huligani u cijelom su slučaju ispali 'kolateralne' žrtve.

Naime, nakon što je sukob kulminirao na tribinama, uslijedilo je nekoliko nerazjašnjenih ubistava, a sva se povezuju s obračunom u srpsko-crnogorskom podzemlju.

Izvor: Večernje novosti/Slobodna Dalmacija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

boro

05.01.2018 18:17

baš me čudi da su propjevali hahahaaaaaaaa uz j...nu muziku pjevaju sigurno . postali su bubnjevi samo koliko imaju jaku kožu da izdrže ovaj podrumski rok---anje .

ODGOVORITE
Name

dzoo

06.01.2018 05:03

Ma nego sta kad dode do zida mora.Te navijacke skupine treba ukinuti jedno vreme to je veliko zlo na Balkanu posle politike.Ali jedni druge paze i maze ima drzava para.

ODGOVORITE
Name

BK komunista

06.01.2018 08:08

E aj više ne ritese, pa koliko ima crnogoraca 100 miliona, sva mafija Crnogorci?

Name

Sale

07.01.2018 06:39

To ona poznata krilatica: nisu svi crnogorci mafijasi, ali svi mafijasi su crnogorci, iliti "montenegrini"kako vole sada da se zovu ili sto bi rekao Zika Pavlovic oni "Na nivou"

Name

Christian Sweden

08.01.2018 00:02

Neka tako treba, Crna Gora ce bit dio albanije, a i Srbija, vec albanci se razbacili po Beogradu po Vojvodini. Albanci rade posao, Srbi kao i uvijek gube narod, gradove, novac, uticaj, ubijaju svoj narod i kradu, uvale u kredite i svi bijeze