Želje političara za 2018. godinu...

Političari iz Republike Srpske svojim ljutim političkim protivnicima u 2018. godini na privatnom planu žele puno sreće i zdravlja. Što se tiče političke budućnosti – žele im sve najgore.

Republika Srpska 03.01.2018 | 19:34
Želje političara za 2018. godinu...
Odgovarajući na pitanje iz ankete „Euroblica“, šta biste poželjeli svojim političkim protivnicima u 2018, visoki funkcioneri najznačajnijih političkih partija iz RS dali su identične odgovore.

Potpredsjednik SNSD-a i šef poslaničkog kluba te partije u Narodnoj skupštini RS Radovan Višković rekao je da liderima i članstvu opozicionih partija u RS u novoj godini na privatnom planu želi puno zdravlja i sreće.

''Možemo da se politički ne slažemo i da imamo žestoke političke razmirice, ali to ne znači da smo neprijatelji i da bi trebalo da se mrzimo. U političkom smislu, želim im takođe više sreće nego što što su je imali u prošlosti'', poručio je Višković.



Potpredsjednica DNS-a Spomenka Stevanović takođe je poželjela političkim protivnicima njene partije da u novoj 2018. godini na privatnom planu ostvare sve svoje želje i ambicije. Što se tiče novogodišnjih želja na profesionalnom planu, Stevanovićeva je bila mnogo određenija.

''Što se tiče njihove političke budućnosti, želim im ubjedljiv izborni poraz u oktobru sljedeće godine'', kaže Stevanovićeva.

Potpredsjednik opozicionog NDP-a Momčilo Novaković takođe dijeli novogodišnje želje i čestike u stilu predstavnika vladajućih političkih partija u RS, ali sa obrnutim ishodom izbornih rezultata.



''Vlastima u RS od srca želim da izgube na izborima u jednoj fer političkoj borbi. Takođe im želim da dostojanstveno priznaju poraz. Na ličnom i porodičnom planu želim im svaku sreću i puno zdravlja. Partijama iz vladajuće koalicije takođe želim mnogo muke i briga kako da očuvaju partijsko jedinstvo i stranačku infrastrukturu poslije poraza koji im sledi u oktobru'', kaže Novaković.

Potpredsjednik Socijalističke partije Živko Marjanac svojim kolegama iz opozicije u novoj godini poželio je „više rada, a manje priče“.



''Političkim protivnicima iz opozicije prije svega želim da više rade, a manje pričaju isprazne priče. Samo ih mukotrpan rad može iščupati iz nezavidne situacije u kojoj se nalaze. Takođe im želim da birače pokušaju da ubjede u ono što pričaju, ali, sudeći po dosadašnjoj praksi, ne vjerujem da će mi se novogodišnja želja ispuniti'', poručuje on.

S druge strane, potpredsjednik SDS-a Kostadin Vasić ekipi iz vladajuće koalicije u novoj 2018. godini priželjkuje „brojne besane noći“ zbog straha od polaganja računa za učešće u kriminalnim aferama.



''Želim im da novu godinu dočekaju u strahu od epskog poraza koji im slijedi. Pojedincima iz vlasti takođe želim da sljedeću 2019. godinu iščekuju kao mušterije nadležnih pravosudnih organa, koji će se konačno pozabaviti njihovim mutljavinama, kriminalnim radnjama i pljačkom miliona narodnih para. Privatno, želim im puno zdravlja i sreće'', kaže Vasić.

Šef kluba poslanika PDP-a u Narodnoj sklupštini RS Miroslav Brčkalo političkim protivnicima PDP-a u novoj 2018. godini u privatnom životu želi, kako kaže, isto što i sebi.



''Što se tiče profesionalnog i političkog plana, želim im da pokažu više saosjećanja i razumijevanja za tešku socijalnu i ekonomsku situaciju u kojoj se nalazi većina građana Republike Srpske. Potrebno je da svi pokažemo malo više solidarnosti po tom pitanju'', kaže Brčkalo.

Izvor: EuroBlic

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

gdje je Đavo

03.01.2018 19:10

U ove naše političare na svim domaćim i međunarodnim stranama koji su nas u zadnjih 25-30 godina vratili vjerskim, nacionalnim i kulturnim korijenima je neuporedivo više ušao Đavo nego u prethodnim komunističkim političarima koji su javno te naše identitete potiskivali u treći plan ali smo pored njih neuporedivo bolje živjeli nego pored sadašnjih.

ODGOVORITE
Name

džungla

03.01.2018 19:38

Na žalost mi smo iz jednog bezbožničkog,ateističkog društva poslije rata pali još niže na demonski nivo,Pojedini žive kao demoni čak i ispod toga i sada nas jedino pokajanje istinsko može vratiti na ispravan put.Bez pokajanja mi smo izgubljeni.

Name

Па

03.01.2018 19:26

Лицемјери и ја вам то свима желим

ODGOVORITE
Name

Tuš

03.01.2018 19:35

Kako se oni samo brinu za narod, mi toga nismo ni svjesni.

ODGOVORITE
Name

Oni

03.01.2018 20:47

su sve svoje zelje ispunili za jedan mandat bilo gdje nadekaju se milion maraka i boli ih uvo

Name

TICA VRNDA

04.01.2018 06:09

ZELIM SVIM POLITICARIMA ZDRAVLJE ALI U ZATVORU TAMO IM JE MJESTO,I DA VRATE NARODU PLJACKARINU.

ODGOVORITE
Name

Amin

04.01.2018 06:19

Iskreno zelim da svi vec vidjeni, nazovi, politicari odu na politicko groblje.

ODGOVORITE
Name

Uzas

04.01.2018 10:04

Ova je osnovala firmu od 1KM, a ta ista firma je dobila posao od "Srpskih voda" 4 miliona. Dabogda na lijekove trošili pokradeni novac.

ODGOVORITE
Name

jos gore

04.01.2018 14:38

Zdravje im netreba zeliti jer njih je nama dosta .ja samo se nadam i molim Boga da ovi odu.Narod stalno govori "i ovi nisu bolji"

ODGOVORITE