Ne spavaš dva dana, pretrčiš 12km i daš golčinu!

Ukratko, ovako je počela 2018. godina za Luku Milivojevića. . .

Fudbal 03.01.2018 | 20:15
Ne spavaš dva dana, pretrčiš 12km i daš golčinu!
Luka Milivojević je 31. decembra mogao da postane čovek koji je prvi "srušio" nezaustavljivi Mančester siti u Premijer ligi ove sezone, ali mu je Ederson odbranio jedanaesterac u nadoknadi vremena i srpski fudbaler je tako ispao tragičar svog tima...

Ne baš idealan način da se uđe u 2018. godinu, ali umesto da dođe u pada u njegovoj igri - Milivojević je odlučio da podigne glavu i to mu se odmah vratilo.

Bio je strelac pobedonosnog gola za Kristal Palas samo 48 sati kasnije protiv Sautemptona, a navijače je osim time kupio i velikom požrtvovanošću na sredini terena, pa su mnogi na društvenim mrežama komentarisali i da je "materijal za kapitena".

I bio je - po izlasku Joana Kabaja, pa se može reći da je Srbin veoma brzo zaslužio poverenje u Palasu koji ga je pazario iz Olimpijakosa pre tačno godinu dana.

Ono što nije moglo da se vidi na Milivojeviću je to da ga je promašeni penal protiv Sitija poremetio, a zapravo je poremetio njegov san... Neki za doček Nove godinu nisu spavali zbog provoda, a vezista "orlova" zbog briga.

"Iskreno, nisam spavao poslednja dva dana pošto mi je bilo veoma teško nakon tog promašenog penala. Hvala Bogu, danas je naš tim pobedio i ja sam postigao gol. Igrali smo veoma dobro, pokazali karakter i ostvarili baš veliki rezultat", poručio je za sajt kluba.

Ono što je zanimljivo jeste koliko je pretrčao Milivojević... Statistički podaci govore da je 31. decembra protivm Sitija pokrio 12,24 kilometra, a samo dva dana kasnije još 11,9km!

Hvalio je, kapitenski, Milivojević saigrače koji su se još jednom izdigli nakon lošeg starta sezone, a u nastavak će bez Dana i Pančona koji su ponovo povređeni na duže vreme.

Srpski fudbaler nije bio u pravom ritmu na početku sezone kod Franka de Bura, koji je hteo da ga oproba čak i na poziciji štopera, dok je tim "procvetao" kod Roja Hodžsona i već ih odveo na mnogo sigurnije 14. mesto na tabeli.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar