Ren na pregovorima u Ljutice Bogdana - netačno!

Izvor Monda iz Crvene zvezde demantovao je informacije objavljene na portalu "Foot01", računajući i navodnu ponudu francuskog kluba kao i visinu zarade koju je Boaći tražio u Bretanji.

Fudbal 03.01.2018 | 19:45
Ren na pregovorima u Ljutice Bogdana - netačno!
O transferu Ričmonda Boaćija od jesenas pisalo se u nekoliko evropskih zemalja, a u većini tih izveštaja francuski Ren bio je označen kao klub koji je najozbiljnije zainteresovan za napadača Crvene zvezde.

Sudeći prema informaciji objavljenoj danas na francuskom portalu "Foot01", predstavnici Rena doputovali su u Beograd gde privode kraju pregovore sa klubom i fudbalerom, međutim izvor iz Crvene zvezde demantovao je tu vest za naš portal.

"Nije tačno da su doputovali, to su samo spekulacije", rečeno je Mondu u Ljutice Bogdana.

Nakon što su letos platili 17 miliona evra za 19-godišnjeg napadača Meca, Ismaila Sara, koji se potom teško povredio posle sedam nastupa u crveno-crnom dresu i doveo u pitanje efikasnost ekipe koju s klupe predvodi trener Sabri Lamuši, klub sa severa Francuske odlučio je da zimski prelazni rok iskoristi za dovođenje još jednog centarfora.

Listajući francuske online medije izgleda da je izbor pao na Boaćija, mada se u Ljutice Bogdana i dalje nisu suočili sa konkretnom ponudom za igrača čijih 39 golova u crveno-belom dresu u prethodnih godinu dana žele da naplate sa osam miliona evra.

"Foot01" navodi da je Ren, u ovom trenutku, spreman da plati milion manje, kao i da je 24-godišnji fudbaler iz Gane izneo zahtev za godišnjom platom od 1,25 miliona evra, što je takođe demantovano.

"Ni to nije tačno", rekao je naš izvor iz vrha kluba.

Ren je posle dva vezana poraza od Monaka i Pari Sen Žermena u poslednjim danima 2017. otišao na pauzu sa skorom 7-4-8 i gol razlikom 24:26 posle 19 kola, što svedoči o tome da je klubu iz Bretanje potrebno pojačanje u špicu napada.

Da li će prvu utakmicu u 2018, zakazanu za 13. januar u 17 časova kada će na "Rezon" doputovati Marsej početi i Boaći? Ako čitate francuske medije to je skoro završena stvar, sve suprotno onome što o istoj temi možete čuti u Beogradu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar