Gagić zvanično u Partizanu!

Pokazao sam kome sam veran! Srpski košarkap Đorđe Gagić vratio se u Partizan, a na meču protiv Zadra imaće povratnički derbi.

  • Sport
  • Košarka


Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gazijantep, Brindizi, Tenerife, Cmoki, Istanbul i Ješilgiresun, odakle se i vratio u Beograd.

Po potpisivanju jednoipogodišnjeg ugovora sa crno-belima, dvadesetosmogodišnji centar je izjavio:

"Srećan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku da ponovo zaigram u crno-belom dresu. Bilo je raznih tumačenja i nagađanja kada sam odlazio i na to ne bih voleo da se puno vraćamo. Mislim da su moja dosadašnja karijera i moj, danas i formalno, povratak u Partizan, pokazali kome sam veran i kome pripadam. Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva čekam da ponovo istrčim pred grobare."

Đorđe Gagić ponovo u Partizanu! 

Nekadašnji centar Parnog valjka, vratio se u redove crno-belih i sutra će, na meču protiv Zadra, imati povratnički debi. Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gacijantep, Brindizi, Tenerife, Cmoki, Istanbul i Ješilgiresun, odakle se i vratio u Beograd. 

Po potpisivanju jednoipogodišnjeg ugovora sa crno-belima, dvadesetosmogodišnji centar je izjavi

"Srećan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku da ponovo zaigram u crno-belom dresu. Bilo je raznih tumačenja i nagađanja kada sam odlazio i na to ne bih voleo da se puno vraćamo. Mislim da su moja dosadašnja karijera i moj, danas i formalno, povratak u Partizan, pokazali kome sam veran i kome pripadam. Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva čekam da ponovo istrčim pred grobare", istakao je Gagić. 

Novi-stari centar Partizana, zadužio je dres sa brojem 41. 

Gagić nije mogao da bude registrovan sve dok Kevin Džouns nije isplaćen, tako da je Partizan izmirio dugovanja prema ovom košarkašu u visini od oko 30.000 dolara.

Novi-stari centar Partizana, zadužio je dres sa brojem 41.

Izvor: B92/mozzartsport

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.