Srpsku doveli na tešku stranputicu

Srpska demokratska stranka zahtijeva od Tužilaštva Republike Srpske da hitno rasvijetli teroristički akt u Šipovu čija je meta bio funkcioner SDS-a Stevan Medić, saopšteno je iz SDS-a.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


''Moralna odgovornost za ovaj gnusni čin, koji se srećom završio bez tragičnih posljedica, leži na vladajućoj partiji i njenoj TV Bastilji – RTRS koji svojom prljavom kampanjom linča, svakodnevnim huškanjem javnosti i lažima, od funkcionera SDS-a prave mete.

Matrica prema kojoj se putem režimskog Javnog servisa RTRS, funkcioneri SDS-a razapinju i diskredituju raznim lažima, a onda se nađe neko ko povuće oroz, viđena je u slučaju svirepog ubistva pokojnog potpredsjednika SDS-a Branislava Garića. Nažalost, takva matrica je u poslednje dvije godine dobila svoj pun zamah. Govor mržnje, linč neistinama i najogavnijim lažima, prišivanje prljave i umobolne etikete ''izdajnici'', što se često može čuti i iz usta lidera SNSD-a Milorada Dodika, kao i kroz papagajsko ponavljanje njegove partijske televizije – RTRS, doveli su do toga da funkcioneri SDS-a nose mete na leđima i pitanje je dana kada će se desiti neka veća tragedija.

Srpska demokratska stranka upozorava režim i njihovog medijskog šegrta – RTRS, da su Republiku Srpsku doveli na vrlo opasnu stranputicu i u situaciju da više niko nije bezbijedan. Takođe, poručujemo Miloradu Dodiku da nasilje i etiketiranje, ne samo da nisu odlike demokratskih društava i izraz moći, negu upravo suprotno – odraz su totalitarizma i nemoći, i uvijek su se kao bumerang vraćali onima koji su ih sijali'', navodi se u saopštenju.

Izvor: Informativna služba SDS-a

KOMENTARI18
POŠALJITE PORUKU

realno

03.01.2018 16:48

Bolesno ambiciozni Dodik treba da se ostavi posla kome nije dorastao. Bez stuke, mislim na premijerku iz tima, nema napredka.

pa nije samo ona nekompetenta i neznalica, mnogo je nekompetentnih poslušnika tako da neće nikad krenuti na bolje dok se to ne prekine, šumari načelnici državnih uprava gdje treba pravnik, šumar direktor državnog preduzeća, treba biti ekonomista ili inžinjer tehnologije, maš.inžinjer rukovodi sa odjelom za ljudske resurse u finansijskoj ustanovi i t.d. struke nigdje ni u tragovima. misli li neko da to može dovesti do progresa????

grga

03.01.2018 17:54

Sve ovo poddjeca na ‘92. Do kolopsa ce doci tek promjenom vlasti, i oni se moraju ugraditi, zappsliti .....kad se napravi zavrsni racun i vidi da su samo dugovi ostali, propast.

de

04.01.2018 12:18

Goja

03.01.2018 16:48

SDS je jedini koji može da zadrži ove mafijaše da nas ne dovedu u potpunu okupaciju. To znaju i ovi na vlasti pa već nekoliko godina milione maraka ulažu da unište SDS i da diskredituju sve što kažu. Onog trenutka kada nekoga izvuku iz. SDS-a odmah ga stavljaju na čelo njihovo i tada je dobar. Sada finansiraju Tadića, Stevandića i ostale koji su pristali da blate i uništavaju SDS. Narod je ovaj nepismen i lako je manipulisati sa njim. Sa samo par miliona maraka naših para (kao i svim drugim republičkim resursima ) svaki izbori budu kupljeni. Jedino se možemo izboriti ako ovo pasivno glasačko tijelo izađe na izbore i donese promjene. A onda donjeti zakon o porijeklu imovine pa da vidimo ko šta ima i kako je to stekao. Narode budi se!

Treba izaci na ulice!!! Sve ce oni ovo zataskati i potkupiti! A narod ko narod slijep pored ociju!!! U snsd-u je sva kriminalna elita i nece se bez krvi ni otjerati sa vlasti. Narode progledaj, nedajmo da nas omalovazavaju, zaduzuju i nerodjenu djecu... SNSD nas je izdao i prodao! RTRS ubija dezinformacijama i lazima! A snsd podanici il cute ko p..zde il brane nesto sto i vrani na grani jasno da nema veze s vezom sta pricaju. Ne dam im glas da mi je poslednje u zivotu!!! Idemo svi zajendo da bagru stjeramo sa vlasti i onda u ispitivanje imovine i vracanje drzavi sto su pokrali!!!

Narodni bunt

03.01.2018 17:16

Kako ne vidis da je SDS kaput .PDP je napravio kakav takav program izlaska iz krize,ima kakvu takvu politicku akademiju,a SDS nista.Pa zar ne vidite da oni nemaju ljudi.Propali skroz.

re

03.01.2018 18:47

Nomad

03.01.2018 17:26

RTRS je kuća zla.

Ambrozije

03.01.2018 17:36

Sve sto se desava , naravno da je rezim odgovoran , ali ni vi iz opozicije niste cisti , jer da ste bili dosljedni , kao primjer je kupovina papaka , tada ste trebali napustiti skupstinu i ne vracati se dok odgovorni ne budu procesuirani na ovaj ili onaj nacin , no vama nije bilo ni na kraj pameti da to uradite i od tada su rezimlije bili sve drskiji svakim danom sve vise i vise . Prema tome snosite i vi veliku odgovornost za sunovrat svega i svacega , htjeli to ili ne htjeli priznati !

neki iz opozicije su rekli javno da su napravili grešku koju ste naveli, a ajde da li je iko čuo da je dodik i njegovi poslušnici priznao javno da je napravio neki propust na štetu narodnih interesa, oni su nepogrešivi i sama činjenica da ništa ne priznaju govori dovoljno za onog ko razmišlja??

pera

03.01.2018 18:01

A zar nije trebalo izaći na ulicu sve ono biračko tijelo što je glasalo za sadašnju opoziciju, a bilo je to tu negdje. Narod i njegova reakcija daje povod političarima da im pomognu da se izbore za njihova narušena prava . Treba pustiti glas i ne strepiti od ovih iz snsd-dns - sp silnika koji hodaju po nebesima.

Ma da

03.01.2018 18:02

Homo sapiens

03.01.2018 17:57

Za ovakvo stanje u zemlji je najodgovornija pozicija ali nije bez odgovornosti ni opozicija. Dakle, sve politicke partije, koje egzistiraju u Republici Srpskoj, treba da preuzmu odgovornost za katastrofalno stanje u zemlji.

Darko MIha

03.01.2018 18:53

Ne znam kako bilo ko uopšte može povjerovati na onoliku količinu koja se plasira na RTRS. To mi nikako ne ide u glavu

Marko Ivić

03.01.2018 18:58

Laž, veća laž, RTRS

MIROLJUB

03.01.2018 19:01

TO PITAJTE DODIKA ON JE TOME KRIV

Goran Kosovac

03.01.2018 19:51

Ovo šta ovom napaćenom narodu radi RTRS je zaista zlobno i pokvareno. Oni podcjenjuju inteligenciju naroda plasirajući toliku količinu laži i mržnje

Mitar

03.01.2018 19:55

Ja sam pokušavao da pogledam pokoji dnevnik RTRS do kraja ali zaista nisam mogao da to izdržim do kraja ma kako se trudio- prosto mi dođe da povratim od tolikog licimjerja

In

04.01.2018 00:11

RTRS nije javni servis gradjana nego bajina privatna televizija, normalan covjek nemoze duze od 5 min, pogledati njihove vijesti. Za stanje u RS iskljucivo kriva pozicija na celu sa bajom , spiricem i ostalim kriminalcima. Opozicija nije mogla nista pokusali su nekoliko poslanika u NSRS nije moglo nista a sad pitam ove pametnjakovice sto kritikuju opoziciju sto niste vi izasli na ulice ,mi smo krivi narod je odavno trebao izaci na ulice ne rusiti imovinu nego vlast bila bi opozicija sa narodom.

Teško će ova opozicija da sruši režim, nažalost.

Ž

05.01.2018 19:20

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.