Gosti demolirali Studentski dom

Burno slavlje grupe turista iz Slovenije, koji su za doček Nove godine bili smješteni u četvrti paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, završilo se uništenim inventarom u novoizgrađenom studentskom objektu.

Republika Srpska 03.01.2018 | 12:16
Gosti demolirali Studentski dom
Naime, kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, Slovenci su bili smješteni u komercijalne sobe u najnovijem paviljonu, koje se inače gostima izdaju po cijeni hostelskih soba.

Grupa slovenačkih turista stigla je pred proslavu Nove godine, a na njihovo bahato ponašanje požalili su se studenti, koji su slušali, ali i gledali njihovo iživljavanje na djelu.

"Ovo je sramota. Ako su došli ovdje u provod treba im staviti do znanja da ne mogu raditi šta hoće. Nama stanarima se skreće pažnja na glasniju muziku ili da tiše pričamo ako se kasno noću sakupimo kod nekog u sobi, dok su oni cijelu noć urlali kao životinje. Lupanje inventara je prevršilo svaku mjeru", ispričala nam je jedna studentkinja. Ističe da su joj kolege rekle da je čak dolazilo i do njihovog sukoba sa studentima koji su za praznike ostali u domu.

"Bio sam kod kuće, ali me djevojka koja je ostala u domu zvala više puta dnevno i žalila se kako je ometaju, lupaju na vrata i lumpuju po cijeli dan. U svoj ovoj gužvi sa studentima samo nam je nedostajalo još da nam tu udobno smjeste neke ološe", ispričao nam je student.

Iz Uprave SC juče nisu odgovarali na naše pozive niti poruke, dok su predstavnici Unije studenata RS i Studentskog parlamenta UNIBL bili na putu i, kako kažu, o incidentu Slovenaca u domu čitali su samo na društvenim mrežama. Saznajemo i da su Slovenci juče trebalo da napuste dom, te da su prethodno morali izmiriti štetu, ali nam to nije zvanično potvrđeno.

Na fotografijama koje su studenti objavljivali jasno se vidi koliko je daleko otišlo njihovo pijančenje jer su čak i vrata od sobe polomili. Studenti kažu da su i u gradu primijetili da se oni ponašaju veoma razuzdano te da su pijani nasrtali na djevojke.

(Nezavisne)
(Foto: Nezavisne)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ro

03.01.2018 11:23

Pa ko će doći u BL iz Slovenije da čeka NG ? Pa ološ samo i još da bude tu smješten.Sve sami ološ dolazi a normalan svijet zna se gdje ide.Naši hoće da zarade a nude veliko NIŠTA.

ODGOVORITE
Name

NEKO IZ MASE

03.01.2018 13:09

Pa samo smećari od ljudi su i dolazili slaviti novu godinu u ovom seljačkom propalom gradu!

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

03.01.2018 16:10

Hajd idiote ako ne znas sta ces od dosade nemoj pisati gluposti.

Name

Direkt

03.01.2018 15:25

Evropska kultura. Gledajmo i uzivajmo.

ODGOVORITE
Name

BL komunista

03.01.2018 19:16

A nisu iz Sirije ili Avganistana. Kladim se da im se prezime završava na ić.

Name

gastarbeiter

04.01.2018 05:24

To je bruka i sramota a Balkan je Balkan i ostaje takav. Po mome je kriva uprava Doma i oni bi trebali da plate priinjenu stetu. Tu su mortali postaviti strazu sa stapovima i na vrijeme izbaciti "svinje goste" na ulicu.

ODGOVORITE