Umjereno oblačno, krajem dana kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti umjereno oblačno uz sunčane intervale, a krajem dana očekuju se padavine, koje će zahvatiti prvo sjeverne krajeve.

Bosna i Hercegovina 02.01.2018 | 18:18
Umjereno oblačno, krajem dana kiša
Na istoku je ujutru moguć slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće suvo uz umjerenu oblačnost i duže sunčane intervale, a popodne doći će do postepenog naoblačenja koje će do večeri donijeti nove padavine, najprije u sjevernom području, a tokom noći zahvatiće i ostale krajeve.

Padaće kiša, a na planinama susnježica i snijeg, ponegdje su susnježica i snijeg tokom noći mogući i u nižim krajevima.

Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus jedan do četiri stepena, u višim predjelima od minus četiri, a najviša dnevna od četiri do deset, u višim predjelima od jedan stepen Celzijusov.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo oblačno sa kišom u većini krajeva a u višim predjelima na istoku kiša je prešla u susnježicu i snijeg.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus pet stepeni, Han Pijesak nula, Sokolac, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Ribnik dva, Rudo, Gacko, Bugojno, Sarajevo, Tuzla tri, Banjaluka, Višegrad četiri, Srbac, Srebrenica, Nevesinje, Krupa na Uni, Gradačac pet, Zvornik, Novi Grad, Bijeljina, Doboj, Bihać, Livno šest, Bileća sedam, Trebinje osam, Mostar deset stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar