Barsa pojačala ponudu za Kutinja, on štrajkuje?!

Barselona je poslala novu ponudu za sjajnog vezistu. Liverpul i dalje odoloeva, a Kutinjo planira da štrajkuje!

Fudbal 02.01.2018 | 17:15
Barsa pojačala ponudu za Kutinja, on štrajkuje?!
Da li će ove zime biti završena jedna od najvećih transfer saga u današnjem fudbalu?

Barselona mesecima "ganja" Felipea Kutinja (25). Poslala je nekoliko ponuda do sada, ali je Liverpul sve glatko odbio. Najnnovija, koju je danas objavio "Mundo Deportivo", glasi: 110+40 miliona evra!

Međutim, Liverpul ne želi da pusti Kutinja ni za tu sumu, već, prema saznanjima engleskih i katalonskih medija, traži 180 miliona evra!

U međuvremenu, pojavila se informacija o tome da je Kutinjo prešao u štrajk ili tihi bojkot kluba, jer ga (još) ne pušta u Barselonu.

Prema pisanju katalonskog "Sporta", on je upravi LIverpula rekao da više ne želi da igra za klub sa Enfilda i da mu je u glavi samo Barselona.

Zanimljivo je da je pre samo dva dana, Barselonin snabdevač opreme, firma "Najki", na svom sajtu reklamirala novi dres posluživši se imenom Felipea Kutinja, odnosno predstavivši ga kao igrača Barselone.

"Kutinjo je spreman da 'zapali' Nou Kamp", glasila je rečenica u reklami koja je u međuvremenu obrisana sa sajta "Najkija".

Dan posle ove objave, odnosno prvog dana nove godine, Kutinja nije bilo u sastavu za meč protiv Barnlija, a Jirgen Klop tvrdi da je on povređen.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar