Ubijen Crnogorac u Beogradu

Davorin Baltić (41), državljanin Crne Gore koji je dovođen u vezu sa kavačkim klanom, ubijen je nešto pre ponoći u Beogradu, piše "N1".

  • Vijesti
  • Srbija


Ubistvo se dogodilo u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru, a Baltić, u kog je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oruzja, pronađen je mrtav u svom vozilu.

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, policija je u 23:15 sati Hitnoj pomoći predala poziv za intervenciju u Ulici Internacionalnih brigada 50, zbog upucavanja, a lekarska ekipa je na licu mesta konstatovala smrt muške osobe.

Kriminalistički inspektori obavili su uviđaj i za ubicom se traga. Baltić je dovođen u vezu sa kavačkim klanom, a prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

(Blic)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Iz Sarajeva

02.01.2018 11:34

Ptavda i zakon uvijek pobjedjuju.Zato podrzimo policiju da u Regionu imaju poseban Zakon o PIO,znam oni kancelarijsim ne odgovara,pozdrav.Zalosno je ugasen je jedan zivot covjeka.

Zakon

02.01.2018 13:54

Kad nece drzave i zakon mora neko da vlada. Zato nikakva steta sto je roknut jedan narko bos.I on ih je dosta potrovao robom.

sudija

02.01.2018 14:14

Sam nek se rokaju između sebe .jedno govno manje.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.