Doha: Prve pobjede Tima i Verdaska...

Troicki i Krajinović zaustavljeni u prvom kolu! Srpski teniseri eliminisani u konkurenciji dublova odmah na početku turnira u Dohi. Austrijanac i Španac pobedama u Dohi započeli 2018. godinu.  Kakav povratak Fernanda Verdaska! Od 2:6 i 2:4 do pobede u Dohi.

Tenis 01.01.2018 | 20:30
Doha: Prve pobjede Tima i Verdaska...
Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se danas u drugo kolo turnira u Dohi, pošto je pobedio Evgenija Donoskoja iz Rusije posle dva seta, 7:6, 6:3.

Tim je prvi nosilac na turniru, a u drugom kolu igraće protiv pobednika duela Britanca Aljaža Bedenea i Malika Džazirija iz Tunisa.

Španski teniser Fernando Verdasko plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Izraelca Dudija Selu sa 4:6, 6:4, 6:0.

Verdasko će igrati protiv ruskog tenisera Andreja Rubljeva, kome je Nemac Sedrik Marsel Štebe predao meč. Meč je prekinut nakon što je Rubljev dobio prvi set sa 6:1.

Španac Fernando Verdasko morao je pošteno da se namuči na početku 2018. Teniser iz Madrida se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Dohi, pošto je preživeo pravu dramu protiv Dudija Sele iz Izraela - 2:1.

Vardasko je prvi set izgubio 4:6, u drugom gubio 2:4, ali je uspeo da preokrene stvari u svoju korist, tu deonicu dobije 6:4, a onda u odlučujućem slavi 6:0. To znači da je uzeo deset vezanih gemova i kao sedmi nosilac plasirao se u osminu finala, gde će mu rival biti Andrej Rubljev. Rus je dobio prvi set protiv Nemca Cebe, posle čega mu je ovaj predao meč.

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili plasirao se u drugo kolo pobedom nad Italijanom Tomasom Fabijanom od 6:4, 6:3.

Basilašvili će u osmini finala igrati protiv pobednika duela drugog nosioca Španca Pabla Karenja Buste i Borne Ćorića iz Hrvatske.

Troicki i Krajinović zaustavljeni u prvom kolu! Srpski teniseri eliminisani u konkurenciji dublova odmah na početku turnira u Dohi.

Viktor Troicki i Filip Krajinović nisu danas uspeli da se plasiraju u drugo kolo turnira u Dohi, pošto su izgubili od hrvatsko-nemačkog para Borne Ćorića i Jana Lenarda Štrufa posle dva seta, 6:7, 4:6.

Meč je trajao sat i 15 minuta. Oba para su u prvom setu napravila po jedan brejk, pa je set rešen posle taj-brejka, koji su Ćorić i Štruf dobili sa 8:6.

Njih dvojica su u devetom gemu drugog seta oduzeli servis srpskim teniserima, a zatim su u narednom gemu iskoristili četvrtu meč loptu za plasman u četvrtfinale.

Ćorić i Štruf će igrati protiv pobednika duela prvih nosilaca britansko-brazilskog dubla Džejmija Mareja i Bruna Soareša i poljsko-pakistanskog para Marćina Matkovskog i Ajsama Ul Hak Kurešija.

REZULTATI DANAŠNJEG PROGRAMA TURNIRA U DOHI:

Rubljev - Cebe 6:1, predaja
Verdasko - Sela 4:6, 4:6, 6:0
Tim - Donskoj 7:6, 6:3
Basilašvili - Fabijano 6:4, 6:3

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar