Građani veselo ušli u Novu godinu

Veliki broj Banjalučana i njihovih gostiju uz zvuke i pjesmu Lexington benda i Nikole Rokvić, kao i uz veličanstven vatromet razdragano su ušli u 2018. godinu.

Republika Srpska 01.01.2018 | 09:12
Građani veselo ušli u Novu godinu
Prvi Novu godinu Banjalučanima i njihovim gostima čestitao je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je svojim sugrađanima poželio zdravlje, sreću i uspjeh u Novoj godini.



Praznična atmosfera u Banjaluci biće nastavljena i danas, kada će večeras na Trgu Krajine nastupati Dženan Lončarević i Toni Cetinski.



Regionalna folk diva Svetlana Ražnatović sinoć je takođe pjevala u Banjaluci u privatnom objektu. Radi se o prostoru "Drama Arena", bivši ugostiteljski objekat "Tamaris". Na žurku u Banjaluku, Ceca je stigla, kako tvrde mediji, helikopterom Vlade Republike Srpske.

Svetlana Ceca Ražnatović obavijestila je sinoć svoje fanove na Fejsbuku i Instagramu da na novogodišnji koncert u Banjaluku stiže na vrijeme i to u velikom stilu - helikopterom.

Od ranije je poznato da je Ceca u dobrim odnosima sa predsjednikom Republike Srpske, pa ne čudi što je Dodik po nju poslao helikopter, koji bi trebao da se koristi samo za potrebe zvaničnika Republike Srpske,  kao i u humanitarne, ako je to potrebno, svrhe.

Građani Republike Srpske veselo su ušli širom Republike Srpske u Novu godinu.

(BN)
.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

U bijedu

01.01.2018 08:26

Usli su oni u bijedu.Kakva vas Nova godina spopala.

ODGOVORITE
Name

milos

01.01.2018 08:55

A kad treba prevesti mladog covjeka na lijecenje u BG tesko se dobija i auto.Pa ovo nije Srbska Nova Godina a u BL zive Srbi.u stvari sa ovom vlasti mozda i nisu Srbi.

ODGOVORITE
Name

Čupo

01.01.2018 09:28

Veseo narod u "srećnoj" državi. Tugo pregolema. Nema novca ni za penzionere ni za ljekare ni za željezničare ni za borce alii za drmoguz i promociju političkih partija mora biti. Samo tako nastavite, sve je po planu nalogodavaca.

ODGOVORITE
Name

RE

01.01.2018 16:10

TKO LI NAPUNI RESTORANE,KAFIĆE ILI TRGOVE,AKO JE TOLIKA BEDA?

Name

SRDJO

01.01.2018 10:02

Mi placamo Ceci prelet da bi se "bogataska elita" urnebesno provela za NG ... Piju nam krv kako stignu ...

ODGOVORITE