Građani veselo ušli u Novu godinu

Veliki broj Banjalučana i njihovih gostiju uz zvuke i pjesmu Lexington benda i Nikole Rokvić, kao i uz veličanstven vatromet razdragano su ušli u 2018. godinu.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Prvi Novu godinu Banjalučanima i njihovim gostima čestitao je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je svojim sugrađanima poželio zdravlje, sreću i uspjeh u Novoj godini.Praznična atmosfera u Banjaluci biće nastavljena i danas, kada će večeras na Trgu Krajine nastupati Dženan Lončarević i Toni Cetinski.Regionalna folk diva Svetlana Ražnatović sinoć je takođe pjevala u Banjaluci u privatnom objektu. Radi se o prostoru "Drama Arena", bivši ugostiteljski objekat "Tamaris". Na žurku u Banjaluku, Ceca je stigla, kako tvrde mediji, helikopterom Vlade Republike Srpske.

Svetlana Ceca Ražnatović obavijestila je sinoć svoje fanove na Fejsbuku i Instagramu da na novogodišnji koncert u Banjaluku stiže na vrijeme i to u velikom stilu - helikopterom.

Od ranije je poznato da je Ceca u dobrim odnosima sa predsjednikom Republike Srpske, pa ne čudi što je Dodik po nju poslao helikopter, koji bi trebao da se koristi samo za potrebe zvaničnika Republike Srpske,  kao i u humanitarne, ako je to potrebno, svrhe.

Građani Republike Srpske veselo su ušli širom Republike Srpske u Novu godinu.

(BN)
.

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

U bijedu

01.01.2018 09:26

Usli su oni u bijedu.Kakva vas Nova godina spopala.

milos

01.01.2018 09:55

A kad treba prevesti mladog covjeka na lijecenje u BG tesko se dobija i auto.Pa ovo nije Srbska Nova Godina a u BL zive Srbi.u stvari sa ovom vlasti mozda i nisu Srbi.

Čupo

01.01.2018 10:28

Veseo narod u "srećnoj" državi. Tugo pregolema. Nema novca ni za penzionere ni za ljekare ni za željezničare ni za borce alii za drmoguz i promociju političkih partija mora biti. Samo tako nastavite, sve je po planu nalogodavaca.

TKO LI NAPUNI RESTORANE,KAFIĆE ILI TRGOVE,AKO JE TOLIKA BEDA?

RE

01.01.2018 17:10

SRDJO

01.01.2018 11:02

Mi placamo Ceci prelet da bi se "bogataska elita" urnebesno provela za NG ... Piju nam krv kako stignu ...

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.