Skols analizira Pogbu: Gdje je ONAJ igrač iz Juvea?!

Legendarni vezista Mančester junajteda Pol Skolsk analizirao je igru najskupljeg pojačanja u istoriji kluba sa "Old Traforda" - Pola Pogbu. I nije imao toliko lepih reči za njega. . .

Fudbal 03.01.2018 | 20:00
Skols analizira Pogbu: Gdje je ONAJ igrač iz Juvea?!
Mančester junajted je u leto 2016. godine "srušio" rekord i platio više od 100 miliona evra za dolazak njihovog "đaka" Pola Pogbe koji se u potpunosti razvio za četiri godine u Juventusu.

Međutim, pritisak, povrede, neodgovarajuća pozicija ili nešto četvrto - uticalo je da Francuz ne pruži partije kakve su se od njega očekivale kada je "razbijena kasa", a čini se da je uvek u centru pažnje kada Mančester junajted ne upiše pobedu.

Tako je bilo i nakon remija protiv Sautemptona (0:0) u kom je Pogba postigao gol, ali iz ofsajd pozicije kada je dirao loptu posle udarca Nemanje Matića...

Legendarni vezista "đavola" Pol Skols analizirao je, bez dlake na jeziku, učinak njegovog naslednika za koga i nije imao mnogo pohvala, što će mu menadžer Žoze Murinjo uzeti "za zlo", pošto ne voli kada drugi kritikuju njegove igrače.

"Junajtedu fali pravi igrač, kao što De Brujne pokreće Siti...", počeo je Skols.

"A Pol Pogba, zar to ne bi trebalo on?", bio je upitan od strane voditelja emisije na "BT Sport".

"Kad kažete tako... Gledao sam ga mnogo u Juventusu i bio je trkač, radnik i jurio je lopte, da postigne gol i da startuje, a igrom je dirigovao Andrea Pirlo. Sada je upitan da to radi u Junajtedu, ali ne radi to dobro, iako je solidan sa svojim pasovima. Mora više da učestvuje u samim napadima. On nije igrač poput Modrića ili Krosa, on njega se to traži, ali on nije to!", poručio je oštri Skols koji očigledno ne uživa u trenutnoj igri Junajteda.

Upitao se i da li je dovoljno "fit" za ovo što igra...

"Plaćen je veliki novac i mora da bude taj koji dobija meč", zaključio je Skols i naveo da smatra da Junajted ne koristi dovoljno njegove kvalitete i da igra van pozicije.

Da li je u pravu?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar