Američko-briselski poraz u Evropi

Američko-briselska administracija je u poslednjih 15 godina u Evropi nadmudrena, nadigrana, poražena, ponižena i ismejana, rekao je novinar i analitičar Milovan Jovanović, gostujući na Radio televiziji Vojvodina.  

Svijet 31.12.2017 | 19:38
Američko-briselski poraz u Evropi
On je napomenuo da Rusija, tj. moćni KGB, kao i pojedini autoritarni lideri, pojedinci i biznismeni su primenili recept zvani lobiranje, a koji je najopasnija koruptivna radnja.

"Tako su potpuno anestezirali i paralisali vašingtonsko- briselsku administraciju u Evropi a posebno na Balkanu", rekao je Milovan Jovanović gostujući u emisiji Pres i ja.

"Primeri Pola Manaforta, Azerbejdžanskih 2,8 milijardi dolara crnih para, pranje 20 milijardi dolara ruskih prljavih para preko Britanskih banaka, rajski i panamski papiri najslikovitiji su primeri koje je dokazao i o kojima je pisao Gardijan jedan od pet najuticajnijih i najuglednijih svetskih listova", naglasio je Jovanović.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

osveta

31.12.2017 19:10

Ma hajde i Zapad (SAD i EEZ - sada EU) su razbili SSSR, Varšavski pakt u korist širenja NATO - pakta do ruske granice i SFRJ i to u krvi.

ODGOVORITE