Real našao zamjenu za Marsela kod Jokana?!

Tinejdžerska senzacija iz Fulama na dobrom putu da se preseli u Madrid.

Fudbal 03.01.2018 | 16:00
Real našao zamjenu za Marsela kod Jokana?!
Transfer pijaca je odavno poludela, a novo lice koje bi moglo da eksplodira na njoj je Rajan Sesenjon (17). Supertalentovani krilni fudbaler Fulama brzo postaje jedan od najpoželjnijih evropskih talenata.

Ne treba ga posebno predstavljati, podjednako dobro se snalazi i kao bek i kao krilo, a sjajnim partijama za Fulam u Čempionšipu ove jeseni privukao je pažnju velikana.

Prema pisanju britanskog Gardijana, Real Madrid, Mančester Junajted i Totenhem su tri glavna kandidata da se dokopaju potpisa omladinskog reprezentativca Engleske. Španski As piše da madridski velikan već mesecima pomno prati Sesenjona u belom dresu Fulama i da bi ga rado oteo od Slaviše Jokanovića, naravno za pravu cenu.

Standardni levi bek Reala Marselo u maju puni 30 godina, a letnje pojačanje iz Atletika Teo Ernandez smatra se njegovim prirodnim naslednikom. Ipak, u Madridu žele da daju šansu i nekoj drugoj alternativi i to baš Sesenjonu koji je privukao pažnju napadačkim sposobnostima.

As piše i da je raspoloženje prema Realu u okruženju fudbalera pozitivno, te da bi prelazak u Madrid bila velika stvar za Rajana Sesenjona i ne odbacuju u startu tu mogućnost. Ipak, to bi poprilično koštalo šampione Evrope i sveta, 30.000.000 evra minimum, ako ne i više.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar