Stvari su loše: Junajted požurio sa Zlatanom!

Murinjo je nevoljno prokomentarisao da je reč o 36-godišnjaku sa lošim kolenom. Posle dva vezana starta u šest dana, Ibra će morati na novu pauzu.

Fudbal 31.12.2017 | 17:45
Stvari su loše: Junajted požurio sa Zlatanom!
Mančester junajted i Žoze Murinjo požurili su sa uvođenjem 36-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića u takmičarski ritam i izgubili ga na još najmanje mesec dana.

Nakon što je Šveđanin pet puta bio uvođenjen s klupe od sredine novembra do ulaska u novogodišnji šou program u Engleskoj, a potom u razmaku od šest dana počeo i utakmicu Liga kupa sa Bristol sitijem i meč "Boksing dej" spektakla sa Barnlijem (poraz 2:1 i remi 2:2), Murinjo je javnosti morao da saopšti loše vesti.

"Ista stvar. Veliki problem. On ima 36 godina i loše koleno", rekao je Murinjo za BBC posle trećeg uzastopnog remija u Premijer ligi, ali nije ulazio u diskusiju oko toga da li je popularni Ibra prerano izložen najvećim naporima nakon što je proletos doživeo tešku povredu i operaciju ukrštenih ligamenata kolena.

Junajted je u subotu na "Old trafordu" odigrao samo 0:0 sa Sautemptonom i, izgleda, na neko vreme izgubio i Romelua Lukakua, a kada je Ibrahimović u pitanju Murinjo je dao i prve prognoze - neće ga biti najmanje mesec dana.

Lukaku će preskočiti naredna dva susreta, otkrio je Portugalac.

"Đavoli" prvog dana 2018. gostuju Evertonu na "Gudisonu" bez dvojice centarforova, što znači da bi u špicu mogli da zaigraju Markus Rašford i Antoni Marsijal. Do februara ekipa će igrati sa Derbi kauntijem u FA kupu (5. januar), a potom Stoukom (15), Barnlijem (20) i Totenhemom u Premijer ligi (31).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar