Muzikom u susret Novoj 2018.

Javni doček Nove godine organizovan je večeras u većini bosanskohercegovačkih gradova, a velika zabava se sprema u Sarajevu, gdje će koncert održati Zdravko Čolić, dok će Banjalučane zabavljati Lukijan Ivanović, Nikola Rokvić i grupa Leksington.

Bosna i Hercegovina 31.12.2017 | 10:28
Muzikom u susret Novoj 2018.
Veselo će biti i u drugim gradovima, poput Mostara gdje će nastupiti Zoster i Mostar Sevdah Reunion, dok će Tuzlake u 2018. uvesti grupa The Frajle.

Posjetioci Jahorine moći će da uživaju u koncertu Željka Joksimovića, a ulaz na ovaj koncert je besplatan.

Banjaluka

U novogodišnjoj noći u Banjaluci, 31. decembra, program počinje u 20 časova koncertom Lukijana Ivanovića, zatim od 21.20 časova pjeva Nikola Rokvić, a od 23 časa pa sve do jedan čas iza ponoći nastupa Leksington bend.

Prvi dan nove 2018. godine, 1. januara od 21 čas pjeva Dženan Lončarević i od 22.10 časova Toni Cetinski.

Dobra zabava je zagarantovana, a to je potvrđeno i sinoć, kada je banjalučane zabavljao Sergej Ćetojević, a gradski trg je bio pun.


U toku novogodišnje noći, biće organizovan i besplatan javni prevoz putnika na određenom broju linija javnog gradskog prevoza. Raspored pogledajte OVDJE.

Dječija nova godina

I naši najmlađi sugrađani će u 2018. godinu ući raspjevano i veselo. Kao i prethodnih godina, doček Dječije nove godine organizovan je danas, 31.decembra  na Trgu Krajine sa početkom u 11časova, a za dobru atmosferu pobrinuće se dobro poznati Vrapčići i Mama Voks sastav.

Sarajevo

Koncert na otvorenom, na Marijin Dvoru biće vrhunac spektakla u Sarajevu, a legendarni Čola obećava odličnu zabavu. Sarajevo je već unazad nekoliko dana preplavljeno turistima, koje i večeras čeka dobar provod. Većina smještajnih kapaciteta za novogodišnje praznike je popunjena.

Novogodišnja zabava u Sarajevu počela je sinoć na trgu ispred katedrale Srca Isusova, kada je nastupio omladinski hor MusikArt. U 2018. godinu svi oni koji budu večeras na Marijin Dvoru ući će uz najljepše hitove Zdravka Čolića, koji će specijalno za večeras odabrati poseban repertoar.

Nastavak novogodišnje zabave začiniće sutra na istom mjestu Crvena jabuka.

Prijedor

Kao i prethodnih godina, doček Nove godine organizovan je u Prijedoru. Prijedorčane će na Malom gradskom trgu zabavljati Fantastik bend. Za najmlađe Prijedorčane u jutarnjim časovima u sportskoj dvorani "Mladost", organizovan je svečani dječiji program i 700 paketića za sve mališane.

Mostar

Javni doček Nove godine organizuje se u Mostaru prvi put nakon deset godina. Dvodnevnu manifestaciju koja se održava na Šetalištu obilježiće nastupi domaćih, mostarskih bendova. Najveće zvijezde su Zoster i Mostar Sevdah Reunion koji će svirati u novogodišnjoj noći, a osim njih nastupit će i bendovi Sinergija, Malter Ego, Tale Quale, Floridus, Smooth Groove, Blues Caravan i Mostar Rock School Blues Band.

Trebinje

Grad Trebinje prirediće doček na otvorenom, a Trebinjce i njihove goste na Trgu slobode zabavljaće beogradski Blah Blah bend i domaći rok sastav Krugovi u žitu.

Jahorina

Olimpijski centar "Jahorina" u saradnji sa kompanijom "M:tel" u novogodišnjoj noći organizuje koncert Željka Joksimovića na platou ispred hotela "Bistrica", gdje će ulaz biti besplatan.

Brčko

Stanovnike distrikta Brčko u Novu 2018. uvešće popularni pjevač Željko Samardžić.

Dočeka Nove godine na otvorenom neće biti u Doboju, Bijeljini, Ugljeviku, Loparama, Zvorniku i Srebrenici.

Tuzla

Javni doček nove, 2018. godine biće upriličen i u Tuzli. Na Trgu slobode u ovom gradu prisutne građane u novogodišnjoj noći zabavljaće članovi bendova Crystal i Big Brothers te muzičar Nesib Delibegović Nesko. Kao zvijezde večeri pojaviće se članice novosadskog akustičnog kvarteta "The Frajle" koje će Tuzlake i uvesti u 2018.

Zenica

Građani Zenice uživaće u cjelodnevnom programu koji počinje u 12 sati. Dobro druženje najmlađim Zeničanima svojim nastupom omogućiti će članovi Dječije lutkarske scene Bosanskog narodnog pozorišta, djeca iz zeničkih obdaništa, članovi plesnih klubova Stars i Iskra te Djeda Mraz.

Program za starije počinje u večernjim satima uz bend Gruver, Adnu Avdić i DJ Kerima, a vrhunac večeri pripasće regionalno poznatom bendu Miligram koji će Zeničane, ali i posjetioce drugih bh. gradova koji će organizovano doći u Zenicu, uvesti u 2018. godinu.

(Nezavisne novine)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

glupost

31.12.2017 10:18

Ovo sto rade po sarajevu i banjaluci je jedna velika glupost bolje te pare sto su potrosili na proslavu da su podelili narodu socijalno ugrozenim ima ludi jos po kolektivnim centrima oni bacaju pare na neke proslave a ima ljudi koji nece imati vecere a posle nove godine ce im povecati cene svega od hleba pa nadalje i to su politicari koji vode drzavu

ODGOVORITE
Name

re

31.12.2017 12:25

NIJE SE RODIO,TKO JE SVETU UGODIO.

Name

M

31.12.2017 12:31

Za BL ne znam, a proslava u Sa je daleko od gluposti. Hoteli i privatni smjestaj rasprodani, restorani i kafane pune turista. Biznis pravi

Name

Indijanac No1

31.12.2017 14:12

Sarajevo će zaraditi milione na novogodišnjem programu, što itekako opravdava oloženih par stotina hiljada, logika ti je NULA! Ako želiš nekome pomoći, sigurno ih imaš na 50 metara od mjesta u kojem živiš, samo za to treba biti odgojen i rođen. Moje dijete od 13 godina je na pitanje šta želi za novu godinu, novi mobitel ili tablet, odgovorilo da želi uplatiti pare za liječenje teško bolesne šestogodišnje djevojčice. Otišli smo u banku i uplatili, a ona je zbog svoga gesta dobila novi iPhone, tablet i mnogo drugih stvari. Niko nije bio sretniji od mene nakon spoznaje da sam uspio odgojiti čovjeka, to vi pećinski demagozi jednostavno ne razumijete.

Name

BIJEDOM

31.12.2017 14:28

BIJEDOM U 2018. VALJDA.

Name

RE RE

31.12.2017 14:30

NIJE SE RODIO. BOLJE IPAK DA OVI S KONCERTA ODU I PO 50 MARAKA ZA LOKANJE DAJU ONIMA STO SE LIJECE OD RAKA. BICE IM BOLJE NEGO OD MAMURLUKA. AL IZGUBILO JE U NAS SVE SMISAO.VAŽNO JE DA SE RUKA I ROKA. BALKAN BRALE. KRV I RAKIJA.

Name

MS

31.12.2017 19:17

brinem za zdravlje našoj politicara, los im standard a i karakter.

Name

FBiH

31.12.2017 10:31

Tako je narode novu 2018 zapocinjemo uz muziku ali praznih stomaka,nase trpeze prazne a kod lopova politicara i tajkuna pune,narode ludi narode

ODGOVORITE
Name

RE

31.12.2017 14:38

ČISTO SUMNJAM,DA NA STOLU NEMAŠ,MAKAR PRASE.

Name

MS

31.12.2017 19:14

gdje baja pjeva da odem.

Name

BOBA

31.12.2017 10:37

SVE NAJBOLJE ŽELIM U NOVOJ 2018.GOD NAJAKTIVNIJIM POLITIČARIMA KOJI SU OBILJEŽILI POLITIČKU SCENU A TO SU ČAVIĆ, KOJI SE GRČEVITO BORIO U SKUPŠTINI I MEKTIĆ KOJI JE IZNOSIO U JAVNOST ISTINU .ZATIM SNIMATELJIMA I NOVINARIMA KOJI SU KOREKTNO IZVJEŠTAVALI SRETNO.

ODGOVORITE
Name

Sirotinja

31.12.2017 11:06

A dje su plate