Teo je Bog asistencija, a sad je prevazišao sebe!

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić još jednom je pokazao zbog čega je majstor asistencija.  Teova magija među najboljim potezima u NBA! Potez Miloša Teodosića izabran je kao osmi najbolji potez pretprošle noći u NBA ligi.

  • Sport
  • Košarka


U derbiju Los Anđelesa Klipersi su savladali Lejkerse sa 121:106, a bivši plejmejker CKSA za 33 minuta postigao je 11 poena, uz sedam asistencija i pet skokova.

Kada pomislimo da smo sve videli od njega, on nas uvek iznenadi novim spektakularnim potezima, a ovoga puta imao je i sreće. 

Upravo je Teova asistencija obeležila veče u 'Gradu Anđela'. Srpski košarkaš se bacio u aut kako bi sprečio da lopta napusti teren, a potom je prebacio preko glave Grifinu, koji je ovu spektakularni asistenciju krunisao zakucavanjem.Teova magija među najboljim potezima u NBA! Potez Miloša Teodosića izabran je kao osmi najbolji potez pretprošle noći u NBA ligi.

U derbiju Los Anđelesa Klipersi su savladali Lejkerse sa 121:106, a bivši plejmejker CKSA za 33 minuta postigao je 11 poena, uz sedam asistencija i pet skokova.

Srpski košarkaš se bacio u aut kako bi sprečio da lopta napusti teren, a potom je prebacio preko glave Grifinu, koji je ovu spektakularni asistenciju krunisao zakucavanjem.

Najbolji potez večeri izveo je Rasel Vestbruk koji je "monstruozno" zakucao loptu u koš. 

Među najboljih nalaze se još Tomaš Satoranski, Džoš Huestis, Džeremi Grent, Odži Anunobi, Lauri Markanen, Rasel Vestbruk još jednom, Malkolm Brogdon i Demarkus Kazins.Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.