Za Ameriku Balkan je važan!

Balkan je oduvijek bio prostor gdje su se prelamali interesi velikih sila. Amerika, Rusija i Njemačka imaju velike ambicije, pa na velikoj tabli dobro dođe jedan mali regionali rat - istaknuto je večeras u emisiji "Izazovi" BN televizije, ali i naglašeno da i političari i narod moraju biti veoma oprezni.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Za Ameriku – zapadni Balkan je značajna teritorija, posebno zbog uticaja Rusije, istakao je politički analitičar Dušan Janjić. Naglasio je da nije neobično što je ideja o Dejtonu 2 američkog kongresmena Majkla Tarnera došla u žižu interesovanaja.

“Za Ameriku, bez obzira na to ko je na njenom čelu, BiH je nezavršen posao i tu se ništa nije promjenilo", izjavio je politički analitičar Dušan Janjić.

Spoljnopolitički analitičar Milovan Jovanović smatra da su za zemlje zapadnog Balkana svi vozovi prošli i istakao da EU izlaskom Velike Britanije iz članstva nije ista.

Jovanović naglašava da su laži evropskih političara da će Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Kosovo i Albanija postati članice 2020-2025. smiješni i da vrijeđaju inteligenciju.BN televizija

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Huso

30.12.2017 03:18

Na razvalinama jugoslavije formirale su se male avlije Koje su nebitne po svim pitanjima.Humanu i patriotsku ideju jedne velike drzave razvalili su NIKOGOVICI:

Ja sam nešto drugo ali Huso potpuno se slažem s tvojim komentarom. Nijedan mali narod ne živi dobro.

re

30.12.2017 10:29

Sistem, razvali pa vladaj, je jos uvek aktuelan u svetu. U prevodu, rasclani velike drzave na stotine malih i radi s njih sta hoces. Eto,nestade Juge a svi oni sto se radovase necemu "svome", obecanom,jos uvek izgleda ne shvataju u sta su siroti narod uvalili ili ih uopste to ne interesuje.

da Huso

30.12.2017 12:22

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.