Veliki rezovi u Efesu!

Idu Ledo i Adams, stigao Amer koji nije igrao devet meseci! Novi potezi Ergina Atamana.

Košarka 01.01.2018 | 21:30
Veliki rezovi u Efesu!
Čim je stigao na kormilo Efesa Ergin Ataman rešio je da uruči otkaz Edu Muriću, a samo dve sedmice kasnije na izlaznim vratima kluba nalaze se još dvojica igrača - Riki Ledo i Džoš Adams. 

Kako tvrde specijalizovani košarkaški portali širom Evrope, Ledo se ne uklapa uAtamanove planove, uprkos tome što je na početku sezone bio među najboljim strelcima ekipe uz Erika Mekoluma. U međuvremenu je pao u drugi plan i sada za njega više nema mesta. Džoš Adams je imao nekoliko epizodnih uloga, ali nije uspeo da se navikne na evroligaške prilike, zbog čega će najverovatnije morati da potraži novu sredinu u narednim danima. 

U međuvremenu Efes je doveo i prvo veliko pojačanje. U pitanju je iskusni kombo bekToni Daglas. U pitanju je nekadašnji student dva univerziteta - Oburn i Florida Stejt, koga su Los Anđeles Lejkersi izabrali kao 29. pika na Draftu 2009. godine. Ubrzo je trejdovan u Njujork, gde je proveo tri godine, a onda je redom menjao klubove - Hjuston, Sakramento, Golden Stejt, Majami, Nju Orleans, Klivlend i prošle sezone je igrao za Memfis, gde je dva puta parafirao ugovore na po deset dana. Ipak, otkako se rastao sa Grizlijima 18. marta nije imao klub. 

Dakle, bez angažmana je tačno devet meseci! Daglas je prvenstveno plejmejker, ali se podjednako dobro snalazi i kao bek šuter. Trebalo bi da bude direktna zamena za Džoša Adamsa. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar