Nekad prvi pik na draftu, a sad nosi dres - Jastoga?!

Čekaju se rezultati medicinskih pregleda kako bi transfer bio završen.

Košarka 01.01.2018 | 19:30
Nekad prvi pik na draftu, a sad nosi dres - Jastoga?!
Otkako se pojavio na velikoj sceni ne tako davne 2013. godine Entonija Beneta proganjale su mnoge kontroverze, ali i šokantni transferi u klubove gde je bio ništa drugo nego maskota...

Nije se proslavio u NBA ligi, i dalje je nepoznato pod kojim okolnostima i zašto je nosio dres Fenerbahčea, a sada nekadašnji prvi pik na Draftu postao je igrač - Jastoga?! Odnosno, Mejn Red Kloza, filijale bliske Boston Seltiksima. 

Do ozvaničenja transfera čekaju se rezultati medicinskih pregleda, nakon čega bi trebalo da usledi i novi debi u Razvojnoj (G) ligi. Podsetimo, nakon rastanka sa Fenerom letosBenet je potpisao ugovor sa Finiksom, ali je ubrzo dobio kartu u jednom pravcu.

Ubrzo nakon toga potpisao je za Nort Arizona Sanse, Finiksovu filijalu, za koju je nastupao do 19. novembra. Tada je odlučio da raskine ugovor kako bi nastupao za Kanadu u kvalifikacijama za Mundobasket, a posle završenih utakmica vratio se u Arizonu kako bi opet potpisao ugovor. Ali, danas je trejdovan u Mejn za Veslija Saundersa i budućeg drugog pika sa Drafta 2018. godine.

Kakva karijera...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar