CZ: Jevtović na pregovorima, Milunović prije Ivanića!

Krilni igrač Antalije u petak je razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde oko potencijalnog transfera.

Fudbal 29.12.2017 | 18:15
CZ: Jevtović na pregovorima, Milunović prije Ivanića!
Boravak Milana Jevtovića u Beogradu nije slučajan, ni turističke prirode.

Prema informacijama novinara SOS kanala i kolumniste MONDA Nebojše Petrovića, Jevtovića je fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić, sa kojim je u kumovskoj vezi, doveo u petak narazgovor sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom.

Jevtović i Jovičić dugo su bili saigrači u Borcu iz Čačka, da bi Jovičić 2014. godine otišao u Rusiju, a Jevtović godinu dana kasnije u Austriju, pa odatle u Norvešku, Tursku i ponovo u Norvešku, gde je 2017. nastupao za Rozenborg, kao pozajmljeni fudbaler Antalije.

Jevtović (24) bi u Zvezdi bio alternativa Slavoljubu Srniću, koji je "na izlaznim vratima" posle odličnih partija u jesenjem delu sezone.

Nije tajna da bi crveno-beli dres ove zime mogao da obuče još jedan Čačanin. U pitanju je štoper BATE Borisova Nemanja Milunović, koji se na listi želja nalazi zajedno sa saigračem Mirkom Ivanićem.

"Nismo odustali ni od Ivanića, ali je Milunović bliži, ukoliko ode Le Talek", rekao je Zvezdan Terzić voditelju emisije "Total soccer".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar