Prijetio bombom u ambulanti

Policija u Srebrenici lišila je slobode osobu inicijala M. V. (1968. ) iz Srebrenice, zbog postojanja sumnje da je držeći u rukama eksplozivnu napravu i nož, prijetio zaposlenom u ambulanti porodične medicine u Skelanima, kod Srebrenice.

Republika Srpska 29.12.2017 | 15:34
Prijetio bombom u ambulanti
"M.V. je jutros oko 08.50 sati s bombom i nožem u rukama došao u prostorije ambulante porodične medicine u Skelanima i prijetio jednom od zaposlenih. Ubrzo nakon prijave, policijski službenici su oko 9.00 sati pronašli i uhapsili M.V.", saopšeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju s preduzimanjem operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju kompletnog dokumentovanja navedenog događaja.

(Fena)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Realno

29.12.2017 14:50

Pukne film i pacijentu. Ne pristaju svi biti zamorci. Zdravstveni sistem je u potpunom rasulu, vecima doktora ne zna struku ni priblizno kolikp bi trebalo. Uvojek sam potencirao zakon o porijeklu diploma, i dalje cu. Uz to, rezultati rada, i doktora, a i ostalih, moraju na reviziju. Posebno boli odnos nekih doktora prema pacijentima, pacikenti su brojevi, a vazna je samo plata.

ODGOVORITE
Name

Ro

29.12.2017 17:38

Možda su doktori u Skelanima bili na praksi u Bijeljini pa se pacijent nije ISPRSIO kako treba.U Bijeljini bi onda pacijenti trebali nositi zolje ( ko nema love ).JAD I BIJEDA RS.

Name

heroj za sitne ribe

31.12.2017 17:36

Zdravstveni radnici obično imaju loša radnička prava i velike gužve. To je kriv neko odozgo nedodirljivi. A tom divljaku bi trebalo udijeliti novac za hodanje kod privatnih doktora i valjda će se onda smiriti.

ODGOVORITE