Nadal opet odložio početak: Treba još vremena...!

"Žao mi je. . . ", napisao je Španac na svom Twitter profilu.  Nadal odustao i od Brizbejna! Rafael Nadal otkazao je već drugi turnir u nizu, a nova teniska sezona nije ni počela.

Tenis 30.12.2017 | 13:30
Nadal opet odložio početak: Treba još vremena...!
Prvi teniser sveta definitivno neće uskoro biti spreman.

Rafael Nadal ponovo je odložio početak nove sezone, jer je zbog povrede kolena odustao od nastupa na turniru u Brizbejnu.

Prethodno je odustao od egzibicionog turnira u Abu Dabiju, gde se Novak Đoković vraća na teren posle šest meseci, ali Španac naglašava da mu učešće na prvom gren slemu na Australijan openu nije ugroženo.

"Žao mi je što moram da saopštim da ove godine neću igrati u Brizbejnu. Imao sam plan da nastupim, ali još nisam spreman posle duge prošlogodišnje sezone i kasnog početka priprema. Provodio sam sjajno vreme tamo i bio je to sjajan start meseca koje sam počinjao u Australiji", rekao je Nadal.

Španac, koji ima problema sa kolenom, posle Abu Dabija je otkazao nastup i u Brizbejnu.

To je trebalo da "Biku sa Maljorke" bude "pripremni" turnir za Australijan open, pa je sada još neizvesniji njegov nastup i u Melburnu.

"Još uvek nisam spreman posle prošle duge sezone i kasnog početka priprema", rekao jeNadal.

Španac je poručio svojim navijačima u Australiji da će se videti 4. januara, kada stigne u Melburn i počne pripreme za "Ozi open".

Australijan open počinje 15. januara, a Nadal je ove godine nastupio u finalu i izgubio od Rodžera Federera u pet setova.

Izvor: Tanjug/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar