Načelnik priredio novogodišnji prijem

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, priredio je sinoć u holu Sportske dvorane „Radolinka“, novogodišnji koktel za predstavnike privrednog, vjerskog, kulturnog i sportskog života opštine Teslić, kao i za sve ličnosti koje su dale svoj doprinos u nekom prethodnom vremenu ili daju i danas i činiće to i u budućnosti.

Republika Srpska 28.12.2017 | 13:22
Načelnik priredio novogodišnji prijem
Miličević je na koktelu rekao da je ovo prilika da sumiramo sve ono što je bilo u prethodnih godinu dana.

„Vrlo teška i izazovna godina je iza nas, iz koje smo izašli čini mi se sa boljim Teslićem, barem za jedan korak nego što je bio u prethodnim godinama. Imamo velike planove za naredne godine sa značajnim brojem velikih investicija, a ja uvijek želim da naglasim dvije velike investicije koje su najveće u poslijeratnoj istoriji opštine Teslić, a to su Projekat vodosnadbijevanja, kanalisanja i prečišćavanja otpadnih voda, kao i veliki milionski projekat uređenja korita rijeke Usore, a tu je i čitav niz manjih projekata koje opština Teslić radi.“ – rekao je Miličević.

Miličević je kazao svim prisutnim gostima, da u ovim teškim trenucima treba učiniti život gradjana opštine Teslić još boljim, te da je na svim nivoima potrebno da radimo u interesu građana opštine Teslić, Republike Srpske i cijele Bosne i Hercegovine.

„Ovo je takođe prilika da svim našim sugrađanima poželim prije svega dobro zdravlje, svu privatnu, životnu i porodičnu sreću u narednoj godini i naravno da apelujem na sve one koji na bitnim pozicijama odlučuju o sudbini opštine Teslić, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da daju svoj doprinos da živimo bolje nego što smo živjeli u prethodnoj godini, sa zaista jednim optimizmom da će tako i biti.“ – istakao je načelnik Miličević.



(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

???

28.12.2017 19:08

Uređenje korita Usore finansira vlada Republike Srpske, projekat vodosnabdjevanja finansira vlada RS. Toliko

ODGOVORITE