Dom zdravlja uspješno posluje

Dom zdravlja Lopare završava uspješno ovu poslovnu godinu sa pozitivnim rezultatima i suficitom u budžetu koji je prisutan već čitavu deceniju, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković.

Republika Srpska 27.12.2017 | 18:42
Dom zdravlja uspješno posluje
Prema njegovim riječima nastavljen je pozitivan trend iz predhodnog perioda

„Ove godine otvorili smo i stavili u funkciju ambulantnu u Mjesnoj zajednici Mrtvica koja pokriva četiri mjesne zajednice, obezbjedili smo sanitetsko vozilo, organizovali smo cijeli niz edukativnih predavanja za sve zadravstvene radnike našeg kolektiva i pomogli otvaranje „Narodne“ apoteke u okviru Doma zdravlja“, rekao je Nešković o postignutim rezultatima u toku ove godine.

Nešković je najavio da će u narednoj godini prioritet u radu biti projekti koje se tiču poboljšanja infrastrukture, kadra i opreme u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

„Naši ciljevi u sljedećoj godini su proširenje prostornih kapaciteta, dolazak specijalista doktora neurologa i urologa, kao i nabavku ultrazvučnog aparata i još jednog sanitetskog vozila“, rekao je Nešković i zahvalio zdravstvenim radnicima na uspješnom i požtrvovanom radu tokom cijele godine.



Za djecu radnika Doma zdravlje Lopare Nešković je uručio poklon paketiće.

Na današnjem prijemu u povodu nastupajućih novogodišnjih praznika pored zdravstvenih radnika prisustvovali su predstavnici Srpske pravoslavne crkve Lopare, opštine Lopare, predstavnici Javnih ustanova ove majevičke opštine, kulturni i sportski radnici.

Načelnik Lopara Rado Savić pohvalio je rad ove zdravstvene ustanove i najavio aktivno učešće lokalne vlasti za dalji razvoj Doma zdravlja i na taj način poboljšati kvalitet pružanja zdravstvenih usluga stanovništvu majevičkog kraja.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mile

27.12.2017 21:53

Ne kitite se sa proteklih 10 godina, Dr Borka je bila direktor. I od tada sve gore i gore!!!

ODGOVORITE