Uspio da spoji Karleušu i Cecu

Popularni pevač Saša Matić nedavno je objavio duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a već odavno ima pesmu i sa njenom rivalkom, Jelenom Karleušom. On je otkrio kakva je bila saradnja sa ove dve pevačice.

Zabava 27.12.2017 | 13:23
Uspio da spoji Karleušu i Cecu
Saša Matić kaže da mu Ceca nikada nije zamerila što su tek sada pesmom krunisali njihovu saradnju i prijateljstvo, mada je pre nekoliko godina pevač to uradio sa Jelenom Karleušom.

"Pesma "Ne smem da se zaljubim u tebe" sa Jelenom je zaista bila pravi hit. Ona je jedno vreme bila baš slušana, pa je u nekom periodu stala, pa se vratila među ljude kao da je tek snimljena. Ceca i ja nikada nismo o tome pričali, niti bih ja vodio polemiku o tome. Ja sam imao dobru saradnju sa Jelenom. Mi smo i dan-danas dobri prijatelji, i sa Cecom takođe. Meni nema ko šta da zameri, a i ne bi trebalo. Mislim da mi nijedna od njih dve neće zameriti ništa", kaže Saša i ističe da je dugogodišnje prijateljstvo koje ima sa Cecom samo plus kada je reč o poslovnoj saradnji, kao i da u njihovom slučaju ne važi izreka "Ne treba mešati posao i prijateljstvo".



"To što smo prijatelji je zaista olakšavajuća okolnost. Znate kako, ja se slažem sa tim da ne treba mešati te dve stvari, ali ako je neki drugi posao u pitanju, tipa biznis. Ljudi se često svađaju zbog posla i novca. Ovo je neka druga vrsta posla, kreativnost i zadovoljstvo, a muzika je nešto što treba da nas spaja i miri, a ne bi trebalo da nas svađa.

Vrlo je lako raditi sa Cecom, samo je uvek teško da se spojimo. Ona je išla na odmor, pa ja, i nikako da se dogovorimo. Zbog toga je tek sada ostvaren duet sa njom. Ja joj kažem: "Vidi, ako ne snimimo ovo, ispašćemo stvarno notorni lažovi"", šaljivo kaže Saša i dodaje da nikada ne bi gradio karijeru na skandalima koji bi punili tabloide.

"Uvek sam vodio računa kada je reč o karijeri i nisam pristajao na greške, jer me je svaka skupo koštala u ovom poslu. Za sada to ide kako treba, nema razloga da bude drugačije. Karijeru sam vodio tako da je na prvom mestu muzika i posao koji volim, a onda ide nekoliko praznih stepenica, pa tek onda nešto drugo. Ne bih nikada učestvovao u tome da karijeru gradim na skandalima. Reklama je reklama, ali mislim da je bolje kad je dobra reklama", ističe Matić.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ejfs

27.12.2017 12:37

Vrlo je lako raditi sa Cecom, samo je uvek teško da se spojimo. I ja bi se rado spojio sa Cecom ali kako na koji nacin. Izgleda samo treba biti uporan i doce i do spojeva.

ODGOVORITE