Đoković nestrpljiv: Jedva čekam!

Srpski as pričao o povratku na teren, koji će se dogoditi u petak.

Tenis 27.12.2017 | 13:30
Đoković nestrpljiv: Jedva čekam!
Novak Đoković nestrpljivo čeka petak i povratak na teren.

Bivši svjetski "broj jedan" vraća se na teren na egzibicionom turniru u Abu Dabiju od 28. do 30. decembra. 

On nije igrao od turnira u Vimbldonu jula ove godine, jer je povrijedio desnu ruku, što je dovelo do preuranjenog završetka sezone za njega. Zbog dugog odsustva, Nole je sada na 12. mjestu ATP liste, što je njegov najniži nivo za proteklih 10 godina.

"Godinu i po mi je bilo teško zbog og problema (s laktom). Do sada nikada nisam morao da se podvrgnem operaciji u životu, i nisam doživio toliko velike povrede da bih morao da dugo odsustvujem s terena", rekao je Đoković u intervjuu za "Sport360" u Abu Dabiju.

"Nikada prije nisam propustio neki Grand Slam. To je bila teška odluka. Ali nisam mogao da igram, nisam imao izbora", rekao je šampion. 

"To će mi zaista biti pouka za budućnost, zaista želim da izbjegnem povrede te veličine... Stvarno nije bilo lako da tako dugo odsustvujem, jedva čekam da se vratim na takmičenje", dodao je on. 

"Ovo je poučno iskustvo za mene. Na neki način, to je korisno iskustvo, jer sam se možda isuviše opustio pošto nisam imao velikih povreda", rekao je Đoković.

On je krajem novembra najavio da će mu se Čeh Radek Stepanek koji se nedavno povukao s takmičenja, pridružiti kao trener i raditi s Andreom Agasijem.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar