Razveo se najbolji srpski plivač - Semberac Velja!

Velja Stjepanović i Amerikanka Džesika rastali su se nakon šest godina veze i manje od godinu dana braka.

Ostali sportovi 25.12.2017 | 22:45
Razveo se najbolji srpski plivač - Semberac Velja!
Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović i američka instruktorka joge Džesika Oli razveli su se nakon manje od godinu dana braka.

Džesika (24) je na Instagramu pre nekoliko dana potvrdila da više nije u braku sa srpskim sportistom, sa kojim je pre venčanja bila pet godina u vezi.

"Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam OK. Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču a da se ne 'raspadnem' kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj," napisala je ona.

Par se verio u oktobru 2010. godine, zatim 2016. obavio crkvenu ceremoniju venčanja, a u januaru 2017. u Dubaiju je sklopljen i građanski brak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dzons

26.12.2017 07:58

Nasla krpa zakrpu realno.. Vid nje samo, pa jel on normalan.? Mogo je naci neku nasu, jedno 20 puta ljepsu od te Amerikanke..

ODGOVORITE