Na ulazu u BiH čekanje 2 sata

Kolone vozila čekaju na izlazu iz Hrvatske prema BiH, a najduže zadržavanje je na graničnom prelazu Gunja-Brčko gdje se čeka dva časa, saopštio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Bosna i Hercegovina 23.12.2017 | 19:02
Na ulazu u BiH čekanje 2 sata
Na prelazima Jasenovac-Draksenić zadržavanje je jedan čas i 45 minuta, a Maljevac-Velika Kladuša jedan i po čas. 

Jedan čas vozila čekaju na izlazu iz Hrvatske na prelazu Stara Gradiška-Gradiška, Ličko Petrovo Selo-Izačić i Bogovolja-Hadžin Potok, a 45 minuta u Slavonskom Brodu. 

Čekanje na prelazak u Županji prema Orašju u BiH je pola časa. 

Zbog pojačanog nadzora na slovenačkoj strani dva časa čeka se i na prelazu Bregana. Kolona vozila u Sloveniji duga je oko četiri kilometra.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Analiza zapada

23.12.2017 18:32

To je dokaz u kakvu se drzavu ulazi, zastava neoprana pogtanicna neorganizovana budi bog snama pa nasta ovo lici.

ODGOVORITE
Name

KPJ

23.12.2017 19:35

Iz godine u godinu na ulazak u BiH cekace se sve vise jer ce kolone biti sve duze. Nazalost

ODGOVORITE
Name

Mmmmm....

23.12.2017 22:54

Kad kazu da se ceka sat, to se ceka najmanje cetiri,sve lazu. Narod je bijesan,totaalna neorganiziranost,ceka se i po 10 sati na Bregani,nisu normalni.

ODGOVORITE
Name

Males CH

24.12.2017 11:14

Mora da budu kolone kada se za svako auto detaljno pregledaju pasosi,saobracajna,zelena karta, i prtljag posto je njima u korist ako nisi ponio ili zaboravio zelenu kartu moras da pocastis lopove sa 20 ili 50 eur, ali kao sto nas pitaju dali nesto kad prekrsimo tako radimo i u ch mozda bi njima pametnije bilo da odu na svicarsku granicu neka vide kako se radi vecina auta prolazi samo po neko auto zaustave pregledaju pasos ili ako nesto duze traje parkiraju u stranu da ostali prolaze a ne kao nasi sve zaustave da nesto nebi propustili

ODGOVORITE