Đokić obradovao djecu paketićima

U susret novogodišnjim praznicima predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić darovao je danas, a Djed Mraz podijelio slatke paketiće svim učenicima Područnog odjeljenja Treće osnovne škole škole u Grbavici kod Brčkog.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


„Na ovaj skroman način solidarnosti i podrške želio sam učiniti ljepšim predstojeće praznike za djecu u ovoj školi jer uz sjećanje na svoje djetinjstvo znam koliko je radosti u tim sitnicama. Srećan sam što je veliki broj izbjeglih i raseljenih Srba tokom proteklog odbrambeno-oradžbinskog rata izabrao Grbavicu za svoje novo ognjište, a najveće bogatstvo su njihova i naša djeca kojih je u ovoj školi svake godine više", rekao je Petar Đokić na svečanoj podjeli poklona.    

Poklonu se obradovalo svih 270 učenika koliko ove godine pohađa nastavu od prvog do devetog razreda u novoj i lijepo uređenoj školi u ovom brčanskom prigradskom naselju.

BN televizija

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Fukara

21.12.2017 22:50

Fukara.Kakvi paketici.80 odsto omladine je nezapisleno.Sramota.

Realno to muni jeste maksimalni kapacitet,deda mraz,mada,mozda njegovi postupci vise lice na irvasa tj.papkara.Nadam se da si djecu ubjedio da deda mraz " postoji" jer nas nisi da privreda u RS postoji.Ko li glasa tebe ovakve kao ti,kakv je to sklop mozga pa da stavis x pored takvog covjeka?

To mu

22.12.2017 01:12

Naredio Đokica Ristu Mariću da mu Šume RS kupe te paletiće, a starac Stevo traži 300 paketića. Risto pristaje na sve samo da ostane direktor do izbora.

ŠUMAR'S

22.12.2017 06:50

Sramota, to nisu poštene pare koje je on dao za paketiće. U svakom slučaju djeci sve najbolje.

Komentator

22.12.2017 08:49

Dijeliti paketiće "djeci" koja pohađaju deveti razred?! Nikad nisam čuo za ovo. Pa to su još malo ljudi?! Zna se do kojeg uzrasta djeca dobivaju paketiće. Da nije žalosno bilo bi smiješno..

Poslednji kineski car

22.12.2017 09:38

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.