Prijetio ženi, pa udario policajca

Stevo Tegeltija (34) iz Šipova uhapšen je zbog sumnje da je prijetio četrdesetčetvorogodišnjoj sugrađanki, a zatim i kedijem udario policajca, nanijevši mu lakše povrede.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Izvor "Nezavisnih" potvrdio je da je žena, kojoj je, kako ga terete, prijetio, tih momenata bila kod oca, a koji je proslavljao krsnu slavu Svetog Nikolu.

"U Šipovu postoji priča da je Tegeltija s tom ženom u emotivnoj vezi. On je u noći između 19. i 20. decembra dolazio pred kuću njenog oca, koji je slavio, te je zvao vani, pa joj je, kako je ona prijavila, dva puta zaprijetio", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad je saopšteno da je taj mladić, kojem su navedeni inicijali, uhapšen u srijedu oko devet časova. Terete ga za proganjanje žene te za napad na policajca.

"Policajci su, nakon prijave da je on u toku noći između 19. i 20. decembra dva puta prijetio četrdesetčetvorogodišnjakinji, u Njegoševoj ulici, opština Šipovo, uočili kedi kojim je on upravljao", pojašnjavaju iz policije.

Tokom zaustavljanja automobila te pokušaja kontrole osumnjičenog on nije htio da da vozačku dozvolu i potvrdu o registraciji vozila.

"Nastavio je da vozi naprijed prema policajcu, nanijevši mu povrede. Osumnjičeni je zatim pobjegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen", naglasili su iz policije.

Povrijeđenom policajcu je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Šipovu. Njegove kolege nastavljaju istragu u cilju kompletiranja predmeta, nakon čega će biti prijavljen tužilaštvu.

Iz PU Mrkonjić Grad ističu da su ovakvi i slični primjeri, kojima su policajci svakodnevno izloženi tokom svog posla, pokazatelji rizika i opasnosti s kojima se susreću i težine profesije koju obavljaju s ciljem zaštite lične i imovinske bezbjednosti građana.

"Policijska uprava Mrkonjić Grad osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policajce i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja", rekli su u PU Mrkonjić Grad.

Podsjetimo, prije nekoliko dana uhapšeni su Danijel Davidović (28) i Željan Simić (19) zbog sumnje da su ukradenim pasatom pokušali ubiti derventskog policajca N.Đ.

On je teško povrijeđen kada su ga, dok je pokušavao da ih zaustavi, udarili ovim vozilom u mjestu Gornje Kolibe, opština Brod.

Izvor: NN

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

MILICIONAR

21.12.2017 20:30

E KAKO SE TO U TITOVO VRIJEME RJEŠAVALO, A SADA NIKO NE STOJI IZA POLICIJE. OVAJ MINISTAR SAMO PRIZNA SPECIJALNU POLICIJU I PLAĆA JE MNOGO VIŠE OD POLICIJE KOJA JE SVAKODNEVNO IZLOŽENA OVAKVIM STVARIMA. KAO SPECIJALA IMA TEŠKE TRENINGE. DA ALI OSTALI TAKVE TRENINGE PLAĆAJU A OVI IZ SPECIJALE EM BESPLATNO EM IMAJU I DVA OBROKA. MA BRUKA MINISTRE. BAREM NAS IZJEDNAČI SA FEDERACIJOM A AKO NE MOŽE ONDA NEKA BUDEMO POLICIJA BIH.

Naša policija: Krezavi,masni,stomačine odvalili još da ih neko poštuje.Prije je policija bila ogledalo države a sad ? Kriterijum za policajca: Lova ili jaka veza sve ostalo ne postoji.Nažalost tako je a sad što tuku policiju ? Pa piše na početku moga teksta.

Tata

21.12.2017 20:46

Čuj debeli masni. Gdje to ima, znam sad ova klasa policije sto je pocela raditi malo se raspitajte o kakvim se policajcima radi. Ogledalo drzave. Živi bili policajci.

re tata

22.12.2017 08:35

Boki

22.12.2017 11:07

Trba mu dati 5 godina robije i nece vise nikom past na pamet.

Malo je pet naj manje deset godina robije.

re boki

22.12.2017 12:49

he he he

24.12.2017 11:09

Sve se menja pa i ona narodna "gde se dvoje svadjaju, treci dobija po nosu". Naravoucenije. Kad se svadjaju muz i zena,ne mesaj se za zivu glavu,inace...

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.