Eksplodirao auto kod škole u Nišu

Oko 20. 10 sati snažna eksplozija odjeknula je niškim naseljem Trošarina, a prema rečima očevidaca eksplodirao je jedan od automobila u Delijskoj ulici, iznad Osnovne škole Branko Miljković. Nezvanično, ubijen je Dejan Š.

  • Vijesti
  • Srbija


Na terenu su vozila Hitne pomoći, vatrogasaca i policije, saznaju "Južne vesti".

Drugi mediji javljaju da je u eksploziji poginuo jedan muškarac, kao i da je hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt osobe koja se nalazila za volanom automobila.

Jedan od očevidaca izjavio je da je automobil pod koji je podmetnut eksploziv ostao bez krova, kao i da je oštećeno nekoliko okolnih.

Policija je blokirala kvart u kojem se dogodila eksplozija, a na lice mesta su stigli i vatrogasci koji su ugasili vozilo.

Inače, ubijenom Dejanu Š. je pre dve godine zapaljen “reno modus”,  ali počinilac nije pronađen, iako je Dejan Š. snimio paljevinu i snimak dostavio medijima kako bi pomogao istrazi.

Ubijeni Dejan Š. od ranije je poznat policiji, pošto je optuživan je za nanošenje teških telesnih povreda, izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja, nasilje u porodici i neplaćanje izdržavanja.

(Alo)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

srbin

20.12.2017 13:59

Ovdje je kriva vlastČovjek poslije toliko nabrojanih djela(nedjela) na slobodi?????da su ga zatvorili još bi bio živ...

Iz Sarajeva

21.12.2017 07:05

Pokojnoj porodici saucesce,prof.Sandal.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.