Svađa na slavi, pa dvostruko ubistvo

Zabačeno planinsko selo Koćura, udaljeno od Vranja nešto više od 30 kilometara, na Nikoljdan je zavijeno u crno.

  • Vijesti
  • Srbija


Tijela dva muškarca pronađena su u jednoj kući u selu Koćura kod Vranja. Prema nepotvrđenim podacima, jedan od ubijenih ima 52, a drugi 48 godina, a prema najnovijim sumnjama, njih je obojicu ubio muškarac star 49 godina.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da je dežurnoj službi nemio slučaj prijavio neko od mještana 19. decembra u ranim jutarnjim satima.

U teško pristupačnom selu nadomak Svetog Ilije, u kojem živi osamdesetak pretežno staračkih porodica, odmah je krenula ekipa za uviđaj Policijske uprave i Višeg javnog tužlaštva.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je medijima da postoji osnovana sumnja da se u Koćuri dogodilo dvostruko ubistvo, a da će zvanične podatke iznijeti 20. decembra.

Izvor: Alo/Kurir

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Ljekar

19.12.2017 19:14

Kakvo nam je zdravstvo? To najbolje objasnjava oboljelo stanovnistvo na Zemlji. Ovom svijetu pod hitno treba oduzeti oruzje. Pitam se,koja budala prva izmisli oruzje.Cim su ga izmislili,znalo se sta ono donosi. Trazi se najpametniji covjek da unisti oruzje na planeti Zemlji.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.