Podigla prašinu: Oglasio se Igor!

Prije nekoliko dana kao bomba odjeknula je vijest u domaćim medijima da folk pjevačica Mina Kostić čeka drugo dijete sa bivšim partnerom Igorom Kostićem, javnosti poznat kao Igor X, a on otkriva pozadinu cijele afere.

  • Magazin
  • Zabava


Nakon što je na Fejsbuku demantovao vijest da je Mina ponovo trudna sa njim, on je sada kada su se strasti stišale potanko obrazložio šta stoji iza svega.

''Kako je došlo do te njene izjave ja ne znam. Njenom krivicom, pretpostavljam. Verujem da se našalila sa nekim novinarom, a on je to iskoristio kao njenu izjavu za medije. U svakom slučaju, nije bilo lepo da tako nešto kaže'', istakao je Igor. S obzirom na to da je Mininu trudnoću demantovao prilično grubo, istakavši "da bi pre sebi pucao u glavu, nego ponovo legao sa njom", pitali su ga da li je sa bivšom, sa kojom ima ćerku Anastasiju, ponovo "na ratnoj nozi" zbog njene nepromišljene izjave.''Nismo se posvađali. Mene je iznerviralo što je tako nešto lupila, pa sam to napisao u afektu. Jesam burno reagovao i bio grub, ali morao sam da demantujem vest da je trudna sa mnom, jer me je zvalo 50 prijatelja, 20 novinara, digla se velika frka'', objašnjava pevač i otkriva kakav je trenutno njihov odnos, pošto je ona, navodno, izjavila da imaju povremeno seksualne odnose:

''Mi smo ostali u korektnim odnosima, u kontaktu smo zbog deteta. Viđam dete, plaćam redovno alimentaciju, sve to funkcioniše kako treba. Niti smo ostali prijatelji, niti nešto više od toga'', završio je pjevač.

Izvor: Kurir

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Kure

19.12.2017 18:58

ako je neces ti daj je nama haja

Vodi je kuci 1 na 1.

re kure

19.12.2017 20:30

E* jbg

20.12.2017 11:41

Žao mi čoveka!

Julio

20.12.2017 14:46

Tebe zvalo 20 novinara? Tebe ne zna 20 ljudi ukupno!

audi

20.12.2017 15:41

Da nije malo postara za radjanje djece. Prije bi rekao da bi trebala vec unucad docekivati.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.