U kući pronašli arsenal oružja

U selu Potok, kod Brodareva, na samoj granici prema Crnoj Gori prilikom pretresa kuće Dževata Planića (70) pronađena je veća količina oružja, a Planić je uhapšen.

  • Vijesti
  • Srbija


Prema nezvaničnim informacijama, nađeno je osam dugih cijevi, od toga dvije automatske puške, dvije puške M48, jedan automat Tompson, dvije poluautomatske puške i jedna lovačka puška, kao i dva pištolja, četiri bombe, još osam rasklopljenih dugih cijevi, 50 okvira za automatsku pušku, 15 okvira za poluautomatsku pušku, 4 za pištolj škorpion, 2000 metaka, dvije ručne radio stanice sa punjačima, tri vojnička noža i jedna gas maska.Osumnjičeni u čijoj kući je nađeno oružje, priveden je po nalogu Višeg javnog tužilaštva, i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.U tom roku on će biti priveden Višem tužilaštvu zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja.

Kako "Blic" saznaje, provjerava se i njegova eventualna veza sa Vehabijama, a pretpostavlja se da je povezan sa nekim organizovanim kriminalnim grupama.

Izvor: Kurir/Blic

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

gsjs

18.12.2017 22:54

Zato vi pusta srpska vlado svojim taksama i dalje razoruzavajte svoj glupi narod

I Dodiki je razoruzo srbe koji su posjedovali legalno oruzje uvodjenjem nameta za produzenje oruzanog lista mnogi su ostali bez oruzja jer nisu mogli da plate 200 km licno sam posjedovao pistolj preko 30 godina i nazalost morao sam ga predati u mup

Borac VRS

19.12.2017 00:41

re

19.12.2017 12:47

E bas ti upravo o tome i pricam. Kako su krenuli nece nam dozvoliti ni petarde drzati kod kuce, zato se u maoči mogu iza kuće i haubice naći.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.