Slika Monike sa početka karijere

Imidž nikad nije puno mijenjala.

  • Magazin
  • Zabava


Glumica kojoj govore da je jedna od najljepših na svijetu, rado se prisjeća početaka svoje karijere. Monika Beluči (53) tako s vremena na vrijeme na Instagramu objavi pokoju fotografiju iz vremena kad joj je još manekenstvo bilo na prvom mjestu. Ovoga puta prisjetila se 30 godina stare naslovnice za italijansku verziju časopisa Elle, a mnogi su joj u komentarima poručili da je i danas jednako privlačna kao i tada.Otkako se proslavila poznata je po prodornim očima, oblinama i crnoj kosi. Imidž nikad nije puno mijenjala. Tvrdi da se nikad nije podvrgnula estetskim korekcijama, a na izgledu joj zavide i puno mlađe koleginice.

''Ne zamaram se svojim izgledom. Mislim da mršavo nije isto što i prekrasno. Ja sam žena i imam obline. Prelijena sam, nikada ne idem u teretanu. Obožavam čokoladu i tjesteninu i često s prijateljicama idem u restorane. Nisam opsjednuta mršavošću'', ono je što najčešće ističe.

Monika je s 50 godina glumila Bondovu djevojku čime je postala najstarija glumica kojoj je ta uloga pripala, ali dovoljno govori to što kako ona kaže, godine joj nikad nisu predstavljale problem.

''Seksepil nije uvijek u mladosti i zategnutom tijelu'', zaključuje ona.

Izvor: Kurir/Stil

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Njegovana zena

18.12.2017 19:02

Plus od vrste koja se kasnije zbaba. Pokazuje da prava zena ostaje to do kraja.

Joja

19.12.2017 13:03

Je l' to ona Kustina treba?

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.